Renault Group Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: Auto
Cu mașinile sale iconice, conceptele futuriste, succesul din Formula 1 si vehiculele electrice pionieriste, Grupul Renault este un producător de automobile si furnizor de servicii de mobilitate cu renume mondial. Suntem o companie internațională cu puternice rădăcini franceze si o bogata istorie a inovației. Cu cele cinci mărci captivante: Renault, Dacia, Lada, Alpine si Mobilize, si susținuți de puternica Alianța unica cu Nissan si Mitsubishi, oferim clienților noștri soluții de mobilitate durabila si inovatoare. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

 

In spatele succesului nostru se afla 170 000 de angajați din 39 de tari, uniți prin pasiune si creativitate. Împreună cream condițiile necesare pentru ca fiecare dintre noi sa își dezlănțuie energia creativa, sa performeze la maximum, sa se dezvolte si sa crească, păstrând-si valorile si principiile.

 

În România, Renault Group integrează toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 17 000 de angajați inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici.

 

 

Vrei sa faci parte din crearea viitorului mobilității? Alătură-te echipei noastre acum!
 

 

WELCOME TO THE FUTURE!

Nu sta sa te uiți de pe margine, ia inițiativa!
Fii creatorul povestii tale - Drive Your Future!

Alătură-te echipei noastre de profesioniști si adaugă cunoștințelor tale teoretice dimensiunea practică.

Hai sa vezi cum poți contribui împreună cu noi, in mod real, la dezvoltarea unui automobil.

Vino la bordul Drive Your Future – cel mai bun vehicul pentru un stagiar - si te vei putea implica intr-una din etapele de dezvoltare ale unei mașini: design, proiectare, testare, fabricație, logistică, vânzare, post vânzare și finanțare. În fiecare an lansăm teme de stagiu în toate meseriile Renault Group România, în toate locațiile în care suntem prezenți: București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja.

Un proiect cu tradiție care te va ajuta sa iți descoperi cariera - in ultimii 20 de ani, peste 2500 de studente si studenți au ales sa își înceapă cariera ca stagiari Drive Your Future si peste 40% dintre ei fac parte acum din echipa noastră.

Cum este experiența unui stagiu Drive Your Future?

 • Vezi concret cum poți pune in practica lucrurile învățate la facultate.
 • Intr-un mediu de lucru multicultural, divers, incluziv, ești parte a unei echipe de oameni speciali, printre cei mai buni in domeniul automotive, de la care suntem siguri ca vei avea ce învăța si care se vor bucura sa învețe de la tine. Pentru ca viziunea si perspectiva fiecăruia este foarte importanta pentru noi, avem grija sa dezvoltam un mediu de lucru bazat pe respect reciproc, încredere, recunoașterea și valorificarea diferențelor și aptitudinilor individuale in care cu toții sa ne putem exprima liber, indiferent de gen, vârsta, religie etc.
 • Împreună cu echipa din care faci parte te implici în proiecte de impact din lumea auto intr-un mediu de lucru sigur si structurat.
 • Ai acces la experiența colegilor noștri care îți vor arata care e traseul de la o idee la funcționalitatea implementata pe o mașină.
 • Pe lângă toate competentele practice pe care le vei dobândi, vei învăța si ce înseamnă responsabilitatea, cum să comunici eficient, cum sa îți antrenezi spiritul de echipă, toate esențiale în orice domeniu pe care l-ai alege mai departe.

Stagiul este, cu siguranță, o experiență valoroasa, te ajuta sa te diferențiezi. Poate cel mai important beneficiu al acestui program, însă, este boost-ul de încredere in tine pe care cu siguranță ti-l va aduce.

Ce este cel mai important?

Sa vii cu mintea si inima deschise pentru o experiență care va fi pe atât de valoroasa pe cat ești dispus/a sa investești in ea.

Sa fii tu însăți/însuți si sa profiți de aceasta experiență cat poți de mult. Sa pui toate întrebările posibile si sa cauți, împreună cu noi, răspunsurile.

Sa vii cu propria perspectiva si sa ne provoci sa gândim altfel.

Să fii stagiar Renault Group România înseamnă să beneficiezi de:

 • Îndrumarea unui tutore care te va ghida și îți va oferi suportul necesar punerii în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în timpul cursurilor.
 • Bursa lunară progresivă în valoare de 1.400 lei. Dacă ți-a plăcut primul stagiu și ne-ai convins cu pasiunea și dorința ta de a continua sa te dezvolți, la următorul stagiu desfășurat alături de noi, vei beneficia de o bursa de 1.600 lei.
 • Posibilitatea realizării lucrării de licență și/sau a echivalării orelor de practică incluse în programa universitară prin stagiul desfășurat în cadrul Renault Group România.
 • Programul flexibil pe care îl poți consulta pentru fiecare temă de stagiu in parte. Programul și data de început a stagiului pot fi adaptate disponibilității tale în cadrul interviului cu tutorele.
 • Accesul la platforma de cursuri online Learning@Alliance, unde poți urma cursuri care îți vor fi utile la îndeplinirea planurilor tale de carieră. Vei găsi aici atât cursuri tehnice, cât și de dezvoltare personală.

Cum aplici?

 1. Pe portalul internațional de Cariere Renault Group vei găsi temele de stagiu pentru anul universitar 2021-2022. Le vei găsi mai ușor selectând Romania in meniul din stânga si apoi urmărind anunțurile de recrutare ce conțin cuvântul „Stagiu”.
 2. Alege-ti tema care te interesează.
 3. Apasă butonul «Aplică», atașează CV-ul actualizat si completează formularul.
 4. Dacă profilul tău corespunde temei de stagiu pentru care ai aplicat, te invitam să participi la un interviu pentru a ne cunoaște mai bine.

Imaginează-te în echipa noastră, bagă a-ntâia și alege-ți domeniul preferat pentru programul de stagii Drive Your Future!

Vei descoperi alături de noi ca atunci când îți place ce faci, ce faci place si altora.

 

 


Fii parte a transformării digitale!
Acceptă provocarea și hai in IT Hub – Renault Group Romania

 

In 2018 am lansat Renault IT Hub, un proiect inovator care se bazează pe un mix de succes, intre tehnologii de ultima generație și specialiști dinamici și inovatori din domeniile tehnologiei si economiei. Echipa este in creștere, iar mediul deschis si plin de provocări menite sa creeze cea mai buna echipa pentru cele mai noi tehnologii din industrie.

 

Prin intermediul acestui Hub, construim de la zero un soft care sa accelereze transformarea digitala a funcției financiare a Grupului și dezvoltam aplicații financiare care sa fie implementate la nivel internațional Renault.

 

Daca ești Agile și ai o pasiune pentru digital, și daca vrei sa treci la următorul nivel al carierei tale, alătură-te unei echipe noi, cu o misiune globala – transformarea digitala.

"Renault Group România este cu adevărat locul in care iți poți îndeplini visul de a face ceea ce îți place in cariera. Proiectul ne întărește aceasta convingere si așteptăm oameni care sa ne împărtășească gândirea si valorile. Ce ii așteaptă pe viitorii membri ai echipei? Un mediu foarte dinamic, plin de noutăți, tehnologii de ultima generație si oportunități de dezvoltare"

Nicoleta Lisievici, HR Senior Manager, Renault Group Romania
 

In plus, ca parte a echipei Renault IT Hub, poți beneficia de:

 • Acces la tehnologii de ultima generație din industria IT si training-uri personalizate, alături de instructori specializați in domeniul ales
 • Mediu de lucru multicultural si program flexibil Oportunitatea de a-ti pune amprenta asupra culturii de echipa si modului de lucru

Accelerează-ti cariera si alătură-te echipei Renault IT Hub!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Renault Group Romania

Companie Oras(e) Data
[Stagiu] Animation and building planning for derived version

practica Student/Absolvent

Cunostinte generale in domeniul auto, vehicul[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Analiza a livrabilelor architectura exterior vehicul (AV/AR) in corelatie cu standardele interne si internationale prin realizarea unei baze de date centralizate (F/M)

part-time Student/Absolvent

- Intelegerea proceselor de proiectare si convergenta in industria automotive, arhitectura exterior AV/AR - Dezvoltarea limbajului tehnic (franceza/engleza) prin analiza comparativa si calitativa a regulilor de conceptie si control pentru proiectarea pieselor specifice industriei automotive - Compet[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Architecte de Zone (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

RESPONSABILITATI: Contribuie la elaborarea arhitecturii vehicul asigurand cel mai bun compromis produs/proces/prestatii/design, respectand procesele si standardele meserie si asigurandu-se de atingerea cel mai bun compromis QCD : Piloteaza construirea arhitecturii si convergenta solutiilor pe zona [..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Validare anduranta sasiu (F/M)

practica Student/Absolvent

Stagiu Validare anduranta sasiu Stagiu consista in doua parti. Partea principala a stagiului consta in realizarea unui caiet de sarcini sintetic de dimensionare in anduranta a organelor sasiu, plecand de la un semnal inregistrat pe pista, analizand deformatiile inregistrate in marcile tensiometrice[..]

Renault Group Romania Mioveni
Pitesti
03.10.2023
[Stagiu]: Convergență prestații structură caroserie & manevrabilitate parți mobile in fazele de dezvoltare vehicul (F/M)

part-time Student/Absolvent

- Realizarea unui referențial de validare cu integralitatea activităților desfășurate in fazele de dezvoltare vehicul pentru convergența prestațiilor structură caroserie (caisse) & manevrabilitate parți mobile (ouvrants). - Evidențierea particularităților din activitățile specifice pe[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[STAGIU] DEPMT2 - Platforma (F/M)

practica Student/Absolvent

Principalele responsabilitati: - Dezvoltarea unui util (in excel) in vederea sintetizarii informatiilor pentru Fisa de proiect CAPRO (ISO Sharepoint TOP-RO) - Insusirea cunoasterii perimetrului racire habitaclu/motor/baterie prin participarea la sesiuni de detaliere a activitatii, inclusiv in lab[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Leader Blocages OTS (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

RESPONSABILITATI: Asigura suport si anima responsabilii cu campaniile de rechemare in service, la nivelul tarilor din perimetrul sau de responsabilitate Trateaza cererile primite in programele informatice specifice grupului Renault Asigura mijloacele necesare tarilor pentru a efectua rechemarile in[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Mioveni
03.10.2023
Product Owner Squad Analysis SWEET 110 (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

Il s’agit pour cela de : Apporter l’expertise technique nécessaire à la résolution des problèmes sur les domaines hardware (composants, design et fabrication) et software (architecture, revues de code, déboguage), Assurer l’application avec rigueur des méthodes d’analyse (Is-IsNot/FTA/[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Stagiar Contabilitate Furnizori

part-time Student/Absolvent

Postul de stagiar in Contabilitate Furnizori face parte din Directia Contabilitate, Trezorerie si Fiscalitate, in cadrul Directiei Administrative si Financiare Romania. Postul este localizat la Mioveni. Rolul postului: Inregistrarea in contabilitate a obligatiile catre furnizori pentru tot Grupul [..]

Renault Group Romania Pitesti
03.10.2023
Internship - Quality data analysis

practica Student/Absolvent

You will participate in monitoring the plant’s quality KPIs. What exactly will you do? - Analyse the KPIs over the months/years - Monitor and compare their evolution - Update statistics database[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
[Stagiar] Technical Documentation & Digitalisation instruments

practica Student/Absolvent

Are you an open person and proactive that wants to learn about a team that has a specter of activities that puts us as main hub for translations, digitalisation, Renault Network services support, invoicing processes and much more?[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Automatizare proces de validare Dosare de Configurare

practica Student/Absolvent

· Daca te consideri un student entuziast cu aptitudini de dezvoltare de aplicații software și de înțelegere a modului în care parametrii unui ECU vehicul sunt programați și apoi aplicați în definiția tehnică a vehiculului ești persoana pe care o căutam. · În cadrul departamentului d[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Internship – Technical assistance on new projects

practica Student/Absolvent

You will participate in new vehicles project development through: Offering technical assistance for implementing the new vehicles projects (work with manufacturing managers) Follow-up on implementing the standard production methods in the field for the new projects[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
(Stagiu) Pilote Eco VS Peinture

practica Student/Absolvent

- implementați ACR în toate fabricile - Suport tehnic din fabrică - actualizare lunară a indicatorului ACR - stabilirea unei întâlniri de 2X/lună pentru fiecare raport de site - sprijin pentru propunerea de plan de acțiune pentru îmbunătățirea consumului în funcție de diferența de[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
[Stagiar] Diagnostic methods on Groupe Renault vehicles range

practica Student/Absolvent

1. Understand and synthetize Diagnostic team activity into: -training course for new team members; -sensibilization training for other departments on Diagnostic team activity and abilities; 2. Realize analysis on top DTCs and issues on systems with elevated diagnostic failure rate; 3. Realize an ana[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Conceptor Mijloace Fizice de Verificare Funcționala

part-time Student/Absolvent

Urmarirea procesului de testare piesa, a rapoartelor de validare, a corectiei anomaliilor si de capitalizare in specificatiile tehnice. Acutualizarea Planelor de Validare din Silck Central, conform noilor functii integrate in SW piesa.[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Silk Central, aplicatie pentru managementul validarilor piesei Tablou de Bord

part-time Student/Absolvent

Urmarirea procesului de testare piesa, a rapoartelor de validare, a corectiei anomaliilor si de capitalizare in specificatiile tehnice. Acutualizarea Planelor de Validare din Silck Central, conform noilor functii integrate in SW piesa.[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Fleet management database centralization(F/M) (Deschis)

part-time Student/Absolvent

Fleet management database centralization[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Baza de date a definitiei tehnice IHM (F/M) (Deschis)

part-time Student/Absolvent

Stagiul presupune crearea unei baze de date pentru definitia tehnica IHM a unui Proiect Vehicul.[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Standardizare proces studiu electric

part-time Student/Absolvent

Stagiu standardizare procese Studiu Electric[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Planificare Teste de Validare Sisteme Vehicul

part-time Student/Absolvent

[Stagiu] Planificare Teste de Validare Sisteme Vehicul[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Conceptor arhitecture Electrica Prototip

part-time Student/Absolvent

Participa la concepția, dezvoltarea si realizarea unui sistem numeric automat de analiza si procesare a schemelor electrice functionale. Participa la elaborarea, redactarea si respectarea referențialelor si regulilor meserie asociate Asigura suport tehnic pentru echipele de validare.[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] TAV/TAR

part-time Student/Absolvent

Iti plac automobilele ? Ai vrea sa aflii ce este sasiul unui vehicul ? Ai vrea sa stii cum se proiecteaza puntea spate ? Daca da, iti propunem o tema de stagiu foarte interesanta si provocatoare care te va purta prin toate etapele de conceptie si dezvoltare : [..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Database life cycle update

part-time Student/Absolvent

Rolul unui Database life cycle update este de a crea o aplicatie care sa interactioneze cu baza de date de componente electronice Renault, cu scopul de a updata ciclul de productie al tuturor componentelor electronice.[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Simulare numerica sasiu

part-time Student/Absolvent

Stagiul cuprinde o parte de simulare numerică și o parte de definire de caiete de sarcini pentru componente de șasiu[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
JOBREQ_50149154 Stagiu-Analiza calitate carburant GPL Europa (F/M)

practica Student/Absolvent

TEMA STAGIU : Analiza calitate carburant GPL Europa [..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Responsabil Informatii Tehnice si Asistenta Diagnostic Nissan (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

-Asigură asistență tehnică nivel 2 pentru toate subiectele referitoare la Documentație post-vânzare și Diagnostic vehicul; -Asigură suport pe activitatea de coduri vehicule; -Asigură asistență tehnică pe reparații și diagnostic (documentația tehnică, instrumentele de diagnostic, soft[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Prototype buyer Steering, Cooling syst, Pedal unit, Fuel syst (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

-Gestionează furnizorii din panel și conduce acțiunile de negociere în scopul optimizării costurilor de cumpărare (piese prototip, utilaje) pentru diferitele jaloane ale proiectelor; -Participă la reuniunile de avansare proiect, prezintă statusul și punctele blocante, angajează acțiunile [..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Economist Contabilitate Furnizori (F/M) Mioveni

full-time 0 - 1 an experienta

-Analizeaza si inregistreaza in contabilitate facturile de investitii in SAP ALCOR respectand procesele si procedurile specifice acestui proces, asigurand o gestiune riguroasa a avansurilor acordate si stornarea acestor avansuri in cazul receptiei bunurilor imobilizabile comandate catre furnizor. -S[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Payroll Administration Specialist (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

-Completeaza, actualizeaza si arhiveaza dosarele individuale in format fizic ale salariatilor din perimetrul de activitate la nivelul de calitate/termene cerute de legislatia romana in vigoare si de documentatia de referinta interna; - Actualizeaza informatiile Core HR in sistemele informatice de re[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Commodity Buyer (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

Postul este localizat la RBC. [..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Internship Class-A

part-time Student/Absolvent

Avem nevoie de colegi pasionati de 3D, Desen si Design Auto. Vino la noi sa te pregatim in domniul suprafetelor de Class-A pentru realizarea designului interior si exterior al unei masini.[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[STAGIU] ECHIPAMENTE USI - IMPACTUL VALIDARILOR DE LEVE VITRE (Macara de geam) IN DEZVOLTAREA PIESELOR SI IN FUNCTIONAREA SISTEMULUI (F/M)

part-time Student/Absolvent

- Realizarea de sinteze de urmarire a activitatilor de validare Benchmark tipuri de Leve Vitre folosite in cadrul lumii auto[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Baza de date sectiuni tip in gama Global Access si verificare coerenta cu planul de jocuri (F/M)

part-time Student/Absolvent

- Intelegerea proceselor de proiectare si convergenta in industria automotive- pe zona de arhitectura Lateral si Geometrie - Dezvoltarea limbajului tehnic (franceza/engleza) prin analiza comparativa si calitativa a regulilor de conceptie si control pentru proiectarea pieselor specifice industriei au[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Convergență prestații structură caroserie & manevrabilitate părți mobile în fazele de dezvoltare vehicul (F/M)

part-time Student/Absolvent

- Realizarea unui referențial de validare cu integralitatea activităților desfășurate in fazele de dezvoltare vehicul pentru convergența prestațiilor structură caroserie (caisse) & manevrabilitate parți mobile (ouvrants). - Evidențierea particularităților din activitățile specifice p[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiar] Crearea metodelor de reparatii

practica Student/Absolvent

- Un mediu profesionist in care poti interactiona cu o echipa tinara si colegi din marea „familie” Renault. - Acces la Aplicatiile si Procesele si procedurile dupa care ne desfasuram activitatea .[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
[Stagiar] Development After Sales spare parts

practica Student/Absolvent

Un mediu profesionist in care poti interactiona cu o echipa tinara si colegi din marea „familie” Renault. Acces la Aplicatiile, Procesele si Procedurile dupa care ne desfasuram activitatea . Toate aplicațiile vor fi luate în considerare indiferent de naționalitate, sex, dizabilitate, vârst[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Specialist Relatii cu Institutii de Invatamant

full-time 1 - 5 ani experienta

- Implementeaza strategia de cooperare a Renault Group Romania (RGR) cu entitatile din sfera educatiei (ESE): institutiile de invatamint (universitati, licee, scoli), asociatii si ONG de profil, fundatii, consortii, campusuri, Ministerul Educatiei, CCIFER etc - Implementeaza programele, proiectele e[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Commodity Buyer Glazing (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

Monitorizează furnizorii pentru grupurile sale de mărfuri si conduce actiunile de negociere in scopul optimizarii costurilor de cumparare; Verifică și actualizează anual analiza riscurilor grupurilor sale de mărfuri; Efectuează și monitorizează procesul de consultare (RFI/ RFQ); Asigură ob[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Pilote Métier Projet Outillages (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

Postul Pilot Metier Projet Outillages are ca responsabilitati: Participa la convergenta Costului de vanzare vehicule furnizand analizele si sintezele de investitii din perimetrul sau de meserie Piloteaza activitatile de Analiza de Costuri in cadrul proiectului gestionat Pregateste si sintetizeaza[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Mioveni
Job national
03.10.2023
Responsabil Payroll (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

-Administreaza fluxul de activitati privind calcul/plata salarii si retineri legale pentru societatile Renault Romania; -Asigura calitatea prestatiei de calcul/plata drepturi salariale si retineri legale, precum si a livrabilelor pe care le genereaza, certifica si transmite catre Directia Financiara[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Validation Engineering Leader TdB (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

RESPONSABILITATI: Lider inginerie validari asigura convergența validarii prestatiilor electrice si electronice si a calculalatoarelor din perimetrul desemnat. Principalele misiuni: Asigura convergenta tehnica produs-proces; Verifica coerenta implementarii elementelor tehnice specifice GFE Urma[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Stagiu Inginerie Studiu privind realizarea unei balansele capacitara pentru vopsire piese mici la Cataforeza

part-time Student/Absolvent

.[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Stagiu Gestionarea documentatiei logistice specifice Centrelor AILN

part-time Student/Absolvent

.[..]

Renault Group Romania Pitesti
03.10.2023
[Stagiu] Declinare tinte vibroacustice in format digital pentru utilizare in cadrul analizelor Noise Vibrations and Harshness

part-time Student/Absolvent

.[..]

Renault Group Romania Titu
03.10.2023
Digitalizare proces de realizare a activităților de gestiune prin intermediul macro comenzilor VBA in Excel »

part-time Student/Absolvent

.[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Studiu privind realizarea unei balansele capacitara pentru vopsire piese mici la Cataforeza

part-time Student/Absolvent

.[..]

Renault Group Romania Pitesti
Job national
03.10.2023
[Practica] Dezvoltarea de noi programe de analiza chimica prin metoda XRF (F/M)

practica Student/Absolvent

Postul de stagiar face parte din Echipa de Materiale Metalice - Departamentul de Ingineria Materialelor Activitatea se desfasoara la Centrul Tehnic Titu si in laboratorul de Ingineria Materialelor[..]

Renault Group Romania Titu
03.10.2023
[Practica] Metode de coroziune statica in domeniul auto - Digitalizarea Centrului de coroziune (F/M)

practica Student/Absolvent

Postul de stagiar face parte din Echipa de Materiale Metalice - Departamentul de Ingineria Materialelor Activitatea se desfasoara la Centrul Tehnic Titu si in laboratorul de Ingineria Materialelor[..]

Renault Group Romania Titu
03.10.2023
Architecte de Zone (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

RESPONSABILITATI: Contribuie la elaborarea arhitecturii vehicul asigurand cel mai bun compromis produs/proces/prestatii/design, respectand procesele si standardele meserie si asigurandu-se de atingerea cel mai bun compromis QCD : Piloteaza construirea arhitecturii si convergenta solutiilor pe zona [..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Pilot Composant SWASS (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

RESPONSABILITATI: Asigura dezvoltarea produs/proces si industrializarea conform regulilor meserie si a caietelor de sarcini specifice perimetrului, respectand reglementarile si obligatia legala de Securitate Generala a Produsului si a Sistemului de Conceptie Renault, si propune optimizari asigura [..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Departament Scaune

practica Student/Absolvent

Căutăm o persoană entuziastă care să se implice și să ofere idei creative pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivele. Vei lucra alături de colegii de la Cumpărări, cu colegi din diferite echipe, cu scopul de a urmari si centraliza anumite situatii. Vei lucra cu oameni pasionați care te [..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Job national
03.10.2023
[Stagiu] Crearea metodelor de reparatii F/M (Deschis)

practica Student/Absolvent

Vrei sa cunosti cum se repara un autoturism produs la Pitesti . Vrei sa inveti cum se creeaza metodele de repartii ? Vino in echipa noastra ! Iti oferim oportunitatea de a aplica pentru postul de Conceptor metode de reparatie din departamentul After Sales Engineering Romania.[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
[Stagiu] Diagnostic methods on Groupe Renault vehicles range(F/M)

practica 0 - 1 an experienta

1. Understand and synthetize Diagnostic team activity into: -training course for new team members; -sensibilization training for other departments on Diagnostic team activity and abilities; 2. Realize analysis on top DTCs and issues on systems with elevated diagnostic failure rate; 3. Realize an an[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
Renault si mobilitatea viitorului

eveniment 0 - 1 an experienta

[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Ilfov
Ploiesti
03.10.2023
Pilote Metier Projet Outillages (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

Your tasks: Provide analyses and synthesis for the tools which are necessary for the economic management of projects Drive the convergence of supplier tooling investments in the Vehicle and Power Train scope Figure the Bottom Up Investments and build the opinion into the Purchasing Instances P[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Mioveni
Pitesti
Job national
03.10.2023
Business Intelligence Developer (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

Postul Business Intelligence Developer (Spotfire) are ca principale responsabilitati: Conceperea si dezvoltarea rapoartelor Spotfire Optimizarea rapoartelor Spotfire in cadrul proiectelor Asigurarea mentenantei pentru rapoartele realizate Utilizarea tehnologiilor conexe pentru obtinerea rezultat[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Mioveni
03.10.2023
Data analyst internal audit (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

Suntem o echipa tanara, dinamica si comunicativa, cu expertiza recunoscuta in dezvoltarea solutiilor de automatizare si data visualisation in cadrul Grupului Renault. Lucram cu clienti internationali si livram solutii software ce sunt utilizate in zona financiara a Grupului. Suntem in cautare de n[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Mioveni
03.10.2023
Intership Program ( multiple internships )

practica Student/Absolvent

Renault Mecanique Roumanie ( HORSE ) is increasing the trainee team! We have multiple internships in different locations: Titu, Mioveni and Bucharest.[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Mioveni
Titu
03.10.2023
HORSE GLOBAL SUPPLY CHAIN PROJECTS

full-time peste 5 ani experienta

Inside our organisations here are several positions open for this project with location in MIOVENI Plant.[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Powertrain Supplier Development Specialist - 2 positions

full-time 1 - 5 ani experienta

Job purpose: contribute and guarantee the conformity of POE delivered to Groupe Renault factories, by conducting Quality and/or industrial process activities with potential, risky or penalizing suppliers in the Upstream, Project and/or Series Life Phases. Main responsibilities: Carry out risk asse[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Powertrain Supplier Development Specialist - determined period

full-time 1 - 5 ani experienta

Job purpose: contribute and guarantee the conformity of POE delivered to Groupe Renault factories, by conducting Quality and/or industrial process activities with potential, risky or penalizing suppliers in the Upstream, Project and/or Series Life Phases. Main responsibilities: Carry out risk asse[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Sef Proiect Performanta Financiara

full-time peste 5 ani experienta

Postul de Șef Proiect Performanta Financiara face parte din entitatea RMR- HORSE FINANCE ROMANIA , Postul este localizat la Mioveni. -Contribuie la îmbunătățirea profitabilității globale a proiectelor prin stabilirea celor mai bune ținte economice de atins. -Realizează sinteze de compa[..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
Inginer autmatist

full-time 1 - 5 ani experienta

Descrierea jobului Sa participe la implementarea mijloacelor de productie noi, inclusiv la formarea privind functionarea si mentenanta acestora; sa asigure respectarea normelor Renault in domeniul automatizarilor si informaticii industriale;  Sa intocmeasca caiete de sarcini pentru proiectele de [..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
[Stagiu] Invatamant dual (F/M)

practica Student/Absolvent

Postul de stagiar pe care ti-l propunem aici face parte din Directia HR Pol Industrial, activitatea desfășurându-se la Mioveni. Vei avea ocazia sa descoperi activitățile specifice de organizare a stagiilor de practica, alături de o echipa proiect care te va ajuta sa intri in contact cu activi[..]

Renault Group Romania Mioveni
Pitesti
03.10.2023
Analyste garantie (F/M)

full-time 1 - 5 ani experienta

Responsabilitati: Controleaza costurile implicate in garantie respectind drepturile legale si firesti ale clientilor. Analizeaza informatiile culese in cadrul procesului de tratare a cererilor de garantie. Anima reteaua sa execute reparatii de calitate. Alerteaza in momentul in care se remarca o[..]

Renault Group Romania BUCURESTI
Mioveni
Job national
03.10.2023
SSD Powertrain -Spécialiste Development Fournisseur Powertrain

full-time 1 - 5 ani experienta

Rôle : • Contribuer et garantir à la conformité des POE livrées aux usines du Groupe Renault, en conduisant des activités Qualité et/ou de process industriels chez fournisseurs potentiels, à risques ou pénalisants en Phases Amont, Projet et/ou en Vie Série Principales responsabilités : [..]

Renault Group Romania Mioveni
03.10.2023
[Stagiu] Redesign proces de recrutare gulere albastre (F/M)

practica Student/Absolvent

Grupul Renault este singura companie din Romania care integrează toate activitatile specifice constructiei automobilului, ceea ce a condus la o performanta economica sustinuta si la o varietate de oferte de recrutare pentru specializari diferite. Angajatii nostri inoveaza produsele si bunele pract[..]

Renault Group Romania Mioveni
Pitesti
03.10.2023
[Stagiu] Traducator limba franceza (F/M)

practica Student/Absolvent

Postul de STAGIAR Traducator limba franceza (F/M) face parte din UET TECHLINE EUROPE FRANCE 2 > SERV. TECHNICAL ASSISTANCE TO THE NETWORK < DIR. AFTER SALES & CUSTOMER SSC din cadrul DIR. GLOBAL BUSINESS SERVICES ROMANIA Responsabilitati: Ofera suport techlinerilor in traducerea si interpretarea [..]

Renault Group Romania BUCURESTI
03.10.2023
[Stagiu] Benchmarking analiza concurentei pentru piesele din tabla (F/M)

part-time Student/Absolvent

Postul de stagiar face parte din Echipa de Materiale Metalice - Departamentul de Ingineria Materialelor Activitatea se desfasoara la Centrul Tehnic Titu si in laboratorul de Ingineria Materialelor[..]

Renault Group Romania Titu
03.10.2023
Expert Leader LPG

full-time peste 5 ani experienta

- Ensuring the design of the system, creating the functional specifications, technical decision-making opinion in discussions with LPG component suppliers, soft piloting and tuning, but also failure modes and associated customer risks. - He gives his opinion in order to derogate from the functional[..]

Renault Group Romania Titu
03.10.2023

Joburi Renault Group Romania

Companie Oras(e) Data