Atelierul lui Mos Craciun

Orase: Strainatate,
Industrie: Retail




De mai bine de 100 de ani, Atelierul lui Mos Craciun este cea mai mare companie de creat si produs cadouri din lume.

Un job la Atelierul lui Mos Craciun iti ofera sansa sa te afirmi si sa fii mereu printre cei mai buni. De aceea, suntem alaturi de toti angajatii nostri, ii ajutam sa progreseze si sa isi valorifice adevaratul potential. Alaturi de noi vei gasi intotdeauna provocari si iti garantam ca nu te vei plictisi!

Sunt prea multe cadouri de gandit si de impachetat ca sa fie timp si pentru plictiseala. 
 

Care este secretul succesului nostru?

Spiritul de echipa, atentia la detalii, creativitatea, pasiunea si bucuria de a darui sunt valorile dupa care ne ghidam in fiecare zi. In tot ce facem punem in fiecare zi si o picatura de determinare: in cadouri, in relatiile cu furnizorii, in task-urile zilnice si in planurile noastre de viitor.
 
Daca ar fi sa facem un sondaj printre toti spiridusii de la Atelierul lui Mos Craciun intrebandu-i de ce au ales sa lucreze aici, cu siguranta ca am afla o multitudinea de raspunsuri. Suntem diferiti si asta e bine.

Desi suntem de mult timp pe piata, suntem o echipa tanara si indrazneata. Noi am fost curajosii care au propus livrarea tuturor cadourilor intr-o singura noapte si intr-o singura calatorie in jurul lumii.

Cativa dintre elfii nostri la petrecerea de Craciun. Da, si noi ne distram de Craciun chiar daca este o perioada aglomerata


Secret Santa 2017 - stim pare un pic ironic, avand in vedere ca Mos Craciun este managerul nostru



Andrei – Head of Toy Manufacturing Department
„Munca noastra nu se termina niciodata, dar o atitudine pozitiva si o perspectiva joviala ne fac sa o vedem ca pe o joaca de copii zi dupa zi.”

Sonia – Logistics Specialist at the North Pole
„In fiecare zi te confrunti cu noi provocari si asta inseamna ca esti intr-un continuu proces de invatare.”


Mihai – Head of Official Post Office of the North Pole
„Experienta mea in cadrul Atelierului lui Mos Craciun m-a maturizat, mi-a dovedit ca putem zambi dupa o reusita si ca dupa un esec nu renuntam, ci doar ne intrebam cum putem face mai bine pe viitor.”
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.