B.Braun

Orase: Arad, Baia Mare, Botosani, BUCURESTI, Cluj Napoca, Lugoj, Resita, Sfantu Gheorghe, Sighisoara, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: Farmaceutice-Medical




Căutaţi provocări în cadrul unei companii ce activează în domeniul sănătăţii, o afacere solidă de familie de origine germană extinsă la nivel global?

La B. Braun, protejăm și îmbunătățim sănătatea oamenilor din întreaga lume.
În 64 de ţări, mai mult de  62.000 de experţi îşi împărtăşesc cunoştinţele zilnic. Puteţi să vă dezvoltaţi rapid în mijlocul acestei culturi a schimbării permanente. Împreună aducem îmbunătăţiri sectorului sanitar și facem asta cu succes de peste 175 de ani.

Compania B. Braun Melsungen și-a înființat sucursala din România în octombrie 1998, în Timișoara, încurajată de succesul înregistrat în alte țări din regiune, precum Polonia, Ungaria, Cehia sau Slovacia. Compania B. Braun Medical își începe astfel drumul spre topul companiilor furnizoare de produse și soluții de tratament la cele mai avansate standarde de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale sale: Hospital Care (soluții perfuzabile, pompe, nutriție, sisteme stomice etc.), Outpatient Market (dezinfectanți, mănuși, tratament plăgi etc.) și Aesculap (echipamente și instrumentar chirurgical, camere implantabile, proteze chirurgicale etc.).

În 1999 începe producția de soluții perfuzabile sub licență B. Braun de către Helvetica Profarm în Timișoara, punându-se astfel bazele unei povești de succes ce în 2010 a devenit B. Braun Pharmaceuticals.

Grupul B. Braun pune în 2004 bazele Avitum, companie ce se orientează spre servicii specializate de dializă, iar în luna noiembrie a aceluiași an câștigă licitația organizată de Banca Mondială pentru operarea centrelor de dializă din Târgu Jiu și Târgu Mureș. Anul 2017 găsește Avitum printre liderii pieței de profil din România, deservind peste 1450 de pacienți cu insuficiență renală cronică și cu o calitate a tratamentului de dializă recunoscută atât național, cât și internațional.
 

Persoanele care doresc să îmbunătăţească sănătatea celor din jur se confruntă în mod constant cu noi provocări şi trebuie să recunoască oportunităţile.

Ce ne face să avem succes?

Soluţii inovatoare pe care le dezvoltăm împreună cu clienții şi partenerii prin dialog constructiv. Pasiunea noastră ne conduce să insuflăm viaţă în munca noastră de zi cu zi, pentru a ne îmbunătăţi constant soluţiile, pas cu pas.

Doriţi să ne împărtăşiţi entuziasmul? Atunci, alăturaţi-vă echipei noastre!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.