SRI - Serviciul Roman de Informatii

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Altele


SRI este instituția statului român responsabilă de culegerea și valorificarea informațiilor privind securitatea națională a României. SRI asigură protejarea valorilor naționale în fața amenințărilor precum spionajul, terorismul, atacurile cibernetice, extremismul, criminalitatea economic-financiară, crima organizată. Serviciul culege informații pentru a proteja viața cetățenilor români și pentru ca instituțiile statului să poată anticipa, preveni și contracara toate amenințările la adresa securității naționale.

În calitate de autoritate națională în domeniul cyberintelligence, SRI are în responsabilitate depistarea și contracararea atacurilor provenite din spațiul cibernetic ce pot afecta infrastructuri critice ale țării. De asemenea, SRI este autoritate naţională în prevenirea şi combaterea terorismului, misiune care înseamnă un set complex de operațiuni - culegere de informaţii, analiză multisursă, monitorizare, intervenţie contrateroristă, precum şi cooperare internă şi internaţională. În SRI funcționează și Institutul pentru Tehnologii Avansate, componentă de cercetare-dezvoltare pentru instrumente hi-tech utilizate în activități de culegere de informații.
În SRI există oportunități de dezvoltare în carieră pentru multe profesii de nișă - specialiști în informații, criptografie, inginerie, economie, sociologie, analiză de informații etc.

Angajații instituției se ghidează după un set complex de valori precum profesionalism, integritate, onoare, curaj și sunt devotați intereselor de securitate ale României.

Domeniile în care se pot accesa posturi în SRI sunt diverse - munca în informații-operațiuni, analiză ori în zone specializate de IT&C, limbi străine sau administrative fiind valorizată în egală măsură.

Dacă alegi o carieră în SRI vei putea evolua pe baza perfomanțelor tale, vei experimenta în domenii diverse, lărgindu-ți constant aria de cunoaștere și acumulând experiență. Vei avea posibilitatea desfășurării unei activități dinamice într-o instituție de prestigiu, într-un mediu motivant și de a contribui la proiecte unice ori de a coopera în operațiuni internaționale, alături de specialiști din servicii partenere renumite.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.