Rossini Sleeve Technologies

Orase: Timisoara,
Industrie: Inginerie




   Rossini SPA, o companie de familie care isi are inceputurile inca din anul 1928, a deschis cea mai noua unitate de productie la Timisoara in anul 2007. In anul 1928, Erminio Rossini a avut o idee geniala , incepand sa produca primele role de printare pentru unitatile de printare. Aceasta inventie a dus la deschiderea primei fabrici de productie pentru aceste produse in Milano in anul 1954
 
  De atunci, Rossini SPA a mai deschis inca 6 unitati de productie in intreaga lume: Rescaldina (Milano – Sediul Central), L’Aquila (Italia), Atlanta (USA), Barcelona (Spania), Sao Paulo (Brazilia), si cea mai noua unitate de productie in Timisoara ( Romania).

  Fabrica din Timisoara este cea mai noua fabrica a Rossini, aceasta mandrindu-se cu cele mai noi tehnici de productie  si personal calificat. Intregul proces este indeaproape monitorizat de conducerea grupului, aceasta fiind omniprezenta in procesul de fabricatie, monitorizare, controlul calitatii si distributie.
Succesul companiei  se datoreaza in mare masura modalitatii de interconectare a celor 6 fabrici, acestea fiind legate intre ele printr-unul dintre cele mai eficiente sisteme de distributie .





 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.