Rompetrol - KMG International

Rompetrol - KMG International

Hei, și tu te poți alătura echipei Rompetrol!

 

Ce profile cautam?
 • Timisoara: Lucratori comerciali si Bucatari
 • Orsova: Lucrator Comercial.

Despre noi:

Rompetrol, parte a KMG International, este locul in care mii de minti raspandite in 11 tari se conecteaza intre ele pentru a crea energia de care avem nevoie pentru a ajunge mai departe. S-ar putea sa ne gandim la noi ca la o centrala de petrol si gaze, care combina puterea celor experimentati cu dorinta noului.

Rompetrol is the main brand of KMG International Group
 

Rompetrol, part of KMG International, is the place where thousands of minds spread throughout 11 countries are connecting to each other to create the energy we all need to get further. You may think of us as an Oil & Gas powerhouse, which combines the strength of the experienced with the eagerness of the new.

This is how we grew over the past 40 years into a group of true professionals, specialized in diverse fields of work: Trading, Refining & Petrochemicals, Retail, Industrial Services.

We believe that through trial and perseverance, true ambition is inspired and success achieved. With this reasoning, we intend to welcome you to our Rompetrol family and help you reach your full potential.

 

 Do you know what you want to become when you grow up? If you are interested in a career in the energy domain, join our Internship 2020 program to make the first steps!

We offer you a paid program that will challenge you to get to know yourself better, to be inspired by the career stories of our experts, but also of other great people in the business community, and to develop your key skills for the future.

During 2 months, August and September, you will get acquainted with the oil and gas industry, you will participate in many online 👩‍💻 workshops dedicated to your personal development, and for a complete experience, you will accompany our experts and you will learn directly from them.

 

55 students will take the journey in the following areas and departments:

· Petromidia Năvodari: Production, Utilities, Maintenance, Logistics and Laboratories

· Vega Ploiești: Production, Utilities, Maintenance, Logistics and Laboratories

· Ploiești Rompetrol Well Services: Production, Sales, Finance

· Bucharest HeadQuarters: Design Engineering (Electrical, Mechanical, Civils)
 

The ideal candidate has:

✓ A proactive attitude and solution driven mindset
✓ Creativity and Adaptability
✓ Communication and Teamwork
✓ Innovative mindset
✓ Ambition and passion for work
✓ A “Can Do” attitude and fast learning approach

 
 

 

 
 

100 de burse au fost acordate în 2018 în cadrul programului KMG International de burse pentru elevii si studenții cu rezultate remarcabile, parte din tradiția noastră de a sprijini educația și de a încuraja aspirațiile viitoarelor generații de specialiști din industria de petrol și gaze.

Dintre sutele de candidaturi primite pentru cea mai recentă ediție a programului, juriul a selectat elevi de liceu și studenți din Constanța, Prahova și București cu rezultate academice notabile și extrem de motivați să își dezvolte cariera în industria de petrol și gaze. Fiecare dintre câștigători a primit bursă în valoare de 1.000 de dolari, oferită pentru întregul an școlar.

Anul acesta, continuăm să sprijinim performanța printr-o nouă ediție a programului nostru de burse. Câștigătorii de anul acesta vor fi selectați printr-un proces riguros: 50 de burse vor fi acordate participanților din cadrului programului de internship al Grupului, selecționați pe baza rezultatelor lor, iar restul de 50 de burse vor fi oferite elevilor/studenților ce își depun candidatura pentru program la scholarships@rompetrol.com.


CE CAUTAM?

 • Elevi de liceu/ Studenti cu media generala peste 8(aplicabil pentru toti anii de studiu din liceu sau facultate);
 • Dorinta de a-ti dezvolta cariera in domeniul energetic;
 • Determinare, entuziasm si capacitate de invatare rapida;
 • Implicare in activitati extra-curriculare sau voluntariat, sunt considerate un avantaj.CALENDAR: 

 • 16 septembrie – 20 octombrie: Perioada de înregistrare – depunerea candidaturilor
 • 21 - 30 octombrie: Evaluarea candidaților de către juriu
 • 1 noiembrie: Anunțarea câștigătorilor
 • Noiembrie – decembrie: Primirea integrală a burselor

ELIGIBILITATE:
 

Programul de burse se adresează elevilor de liceu și studenților din Prahova, Constanța și București care au media generală peste 8 și urmează studii în domeniile de mai jos:

Profil liceu: chimie, mecanică, electrică, automatizări.

Profil universitar: chimie, inginerie mecanică și electrică, energetică, petrol & gaze (ingineria petrolului si gazelor, tehnologia petrolului și petrochimie, prelucrarea petrolului si petrochimie), construcții.

Notă: Media generală se calculează pentru toți anii de studiu de la liceu/universitate anteriori. De exemplu, dacă ești student in anul III, vom considera media anilor I și II de studii. Dacă ești elev în clasa a XI-a, vom lua în calcul media anilor IX si X de studii, Pentru cei care au intrat la facultate în 2019, vom lua în calcul media claselor IX - XII de liceu. 


EVALUARE:

Ne dorim să selectăm elevi și studenți performanți, de aceea procesul de selecție se va baza atât pe rezultate academice, cât și pe activități extra-curriculare și motivația personală.

Pentru a-ți valida candidatura, te rugăm să trimiți următoarele documente la scholarships@rompetrol.com:

 •   Dovada rezultatelor academice pentru toți anii anteriori de liceu/facultate (adeverință/ fișă matricolă);
 •   CV;
 •   Eseu de motivație cu tema „De ce îți dorești o carieră în domeniul energetic?” ;
 •   Diplome/ certificate ce atestă participarea la activități extra-curriculare/ voluntariat.

Locuri de munca Rompetrol - KMG International

Companie Oras(e) Data
Division Manager (Food/Non Food/Gastro)

full-time 1 - 5 ani experienta

Combustibilul necesar pentru a merge mai departe cu noi: Studii superioare; +2 ani experienta profesionala pe un post similar; Cunoasterea pietei de retail este un avantaj; Excelente abilitati de coordonare a echipei; Abilitati de comunicare si negociere; Gandire analitica si creativitate; Limba En[..]

Rompetrol - KMG International BUCURESTI
13.08.2020
HEI Brand Manager

full-time 1 - 5 ani experienta

Cerinte: Preferabil studii universitare in Marketing si Comunicare; Experienta anterioara de minimum 3 – 4 ani in Marketing reprezinta un avantaj;  Limba engleza - nivel avansat; MS Office – nivel: avansat [..]

Rompetrol - KMG International BUCURESTI
13.08.2020

Joburi Rompetrol - KMG International

Companie Oras(e) Data
Participa la Angajatori de TOP Timisoara ONLINE: