Digi | RCS & RDS

Orase: Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu-Mare, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: IT&C Telecom


Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Odata cu crearea polului de comunicare digitala a grupului, in 2016, platformele online si portalurile detinute de Digi | RCS & RDS s-au impus ca referinte in peisajul digital local, contribuind la consolidarea imaginii de brand a companiei. In 2018, Digi | RCS & RDS figura in top 5 cele mai valoroase branduri din Romania, potrivit studiului Brand Finance, cu o crestere de 24% a valorii brandului, la 186 milioane EUR.
 

O viziune curajoasa, sustinuta de o crestere robusta

Cunoscuta pentru evolutia sa accelerata pe o piata extrem de competitiva cum este industria comunicatiilor electronice, compania s-a pozitionat ca un pionier in domeniul serviciilor convergente. In 2007, era primul operator telecom care lansa servicii integrate (fixe si mobile) si singurul de pe piata care avea o oferta atat de diversificata.

In cei 25 de ani de activitate, Digi | RCS & RDS a pus in practica o viziune de business solida, bazata pe investitii durabile si pe extinderea continua a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clientilor. Pentru Digi | RCS & RDS, strategia de business nu este o promisiune, este un fapt bazat pe o istorie de succes, pe servicii de calitate de care beneficiaza milioane de clienti din 4 tari europene.
 

Digi | RCS & RDS in Romania

In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet fix, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil. De asemenea, clientii pot contracta servicii de furnizare a energiei electrice, Digi Energy.

Digi | RCS & RDS are o retea densa de puncte de vanzare la nivel national, cu peste 400 de magazine si puncte de prezenta in toata tara. Pozitionate in mall-uri sau zone cu trafic intens in majoritatea localitatilor din Romania, magazinele Digi sunt locul unde clientii nostri isi pot achita facturile cash sau electronic, se pot informa in legatura cu serviciile Digi sau pot afla detalii despre ofertele noastre.

Prin intermediul magazinului Digi suntem conectati #nelimitat cu clientii nostri. Acesta are un spatiu generos, organizat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil si zona de plata a facturii.

Echipa de reprezentanti de vanzari Digi ii consiliaza pe vizitatori sa aleaga cele mai potrivite solutii de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este si unul dintre motivele pentru care peste 10,5 milioane de clienti din Romania au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi.

Cu ajutorul diviziei Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultant[a si asistenta permanenta pentru buna desfasurare a afacerilor.

 

Digi | RCS & RDS nu inseamna doar infrastructura de comunicatii electronice si servicii pentru clientii rezidentiali sau business. Din 2009, compania a inceput constructia unui trust media bazat pe continuturi de cea mai inalta calitate, adaptate diverselor tipuri de media – televiziune, radio, online. Si in acest domeniu s-a dovedit a fi un pionier printre furnizorii de servicii de comunicatii electronice.

In prezent, Digi | RCS & RDS detine televiziunea de stiri in format full HD, Digi 24 HD, cu 8 statii locale (Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Timisoara), 4 televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, televiziunea Film Now (pay-TV), , 3 televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, Hora TV,posturile de radio: Digi FM, Pro FM, Music FM si Dance FM.

Digi 24 este un reper pe piata media de actualitate, asa cum a aratat-o „Digital News Report”, cel mai recent studiu realizat de Reuters Institute si Universitatea Oxford. Cele 4 canale Digi Sport si televiziunile tematice raspund nevoilor de divertisment ale clientilor. Posturile de radio Digi FM si Pro FM sunt, de asemenea, un bun vector de comunicare cu un public mobil si activ, de regasit, in mare parte, printre clientii nostri.

Integrarea serviciilor si a continuturilor este o tendinta in domeniul comunicatiilor electronice si pe masura ce multi-platformele vor capata o importanta tot mai mare in acoperirea unor evenimente majore sociale, culturale, economice, artistice sau sportive, publicul se va convinge ca si aici am fost cu un pas inaintea tuturor.Digi 24 - aduce in prim plan stirile relevante, impartiale si prezentate cu acuratete din domeniul economic, politic, social
de la nivel national si international.Digi Sport
  • Canalul TV cu cea mai variata gama de competitii sportive din Romania;
  • 4 canale HD, pentru o experienta de inalta definitie;
  • Emisiuni dedicate pentru fiecare tip de sport, in care sunt analizate si dezbatute competitiile sportive;Film Now HD - un canal TV care ofera publicului productii de varf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecarui gen, 24 de ore din 24, neintrerupte de pauze de publicitate.Digi World HD - un canal TV educativ si complex centrat pe autoeducare. Programele abordeaza teme precum stiinta si tehnologie, biodiversitate, istorie, calatorii. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum "Digipedia", "Jurnalul de stiinte", "Lunea la muzeu" sau "Digiportrete".

 
Digi Life - un canal TV educativ centrat in jurul ideii de viata-introspectie-dezvoltare. Programele abordeaza teme precum sanatate, dieta si nutritie, hobby-uri, calatorii, arhitectura sau educatie. Tot aici, telespectatorii pot urmari si productii proprii precum “Ingrediente” sau “Zona de Risc”.Digi Animal World HD - un canal TV educativ centrat spre autocunoastere si intelegere. Programele abordeaza teme precum viata animalelor, natura si fauna sau evolutia vietatilor planetei. Tot aici telespectatorii pot urmari si productia proprie „Digi Animal Club”.
 
 


Utv
- este primul canal de muzica interactiv si primul care transmite in format HD. In 2005 Utv a initiat dialogul intre postul de radio si tineri, iar de atunci si-a propus sa ofere cel mai cool si fresh content pentru generatiile tinere. Digi FM
este cea mai inspirata combinatie de stiri si muzica din piata radio romaneasca! Un produs nou, destinat publicului adult, public preocupat de evenimentele majore din plan intern si extern. Ne bazam pe o echipa experimentata, pe un numar impresionant de corespondeti si colaboratori. Suntem radioul privat cu cea mai MARE acoperire de pe intreg teritoriul Romaniei.

Frecvente: https://www.digi-fm.ro/on-air/frecvente 
Pro FM a inceput sa emita in 1993 si de atunci a difuzat non-stop emisiuni care combina indrazneala, spontaneitatea si umorul, pe scurt distractia made in Romania: cantam romaneste, ne distram ca la noi acasa, ne simtim bine alaturi de ascultatorii nostri. Esti bine cu PROFM!

Esti bine este o stare de spirit, tradusa in emotie. Emotia pe care o traieste ascultatorul atunci cand aude la radio o piesa super cool sau o voce prietenoasa, cand se regaseste in povestile pe care le asculta sau cand rade auzind o gluma buna.

Asculta-ne pe frecventele PROFM: https://www.profm.ro/retea

Urmareste si pe paginile: Facebook & Instagram – PROFM Romania

 Prin lansarea platformei Digi Online, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in spatiul online, completand experienta clasica a consumului de continut TV. Prin aceasta platforma, pana in 2021, abonatii Digi vor putea viziona meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League, dar si alte emisiuni si transmisiuni sportive de referinta difuzate de canalele de sport ale grupului.

Provocati #Nelimitat de viitor

Digi | RCS & RDS este al treilea operator traditional de cablu din Europa, cu peste 14 milioane unitati generatoare de venit (RGU) in Romania, Ungaria, Spania si Italia, dar si detinatorul uneia dintre cele mai extinse si moderne retele de fibra optica. In tara, grupul ocupa prima pozitie pe piata operatorilor de televiziune prin cablu si este lider pe segmentul de servicii de internet fix. Aceste atuuri au propulsat compania pe locul al doilea in topul intreprinderilor romanesti cu actionariat autohton, dupa veniturile obtinute.

Avand efective de 14.000 de angajati in Romania, Digi | RCS & RDS este cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local. La finalul anului 2017, grupul numara efective globale, pe toate pietele unde este prezent, de aproape 15.000 de angajati.

Poate nu intamplator, ascensiunea Romaniei in topul tarilor cu cel mai mare trafic de internet broadband s-a facut in paralel cu modernizarea si extinderea retelei Digi | RCS & RDS. Toate acestea intr-un sfert de veac. Reusitele grupului s-au bazat pe investitia in tehnologie si in oameni. O investitie in viitor, in societatea de digitalizata de maine, societatea GigaBit. Si inca mai sunt multe provocari ale viitorului pe care le vom intampina pregatiti!


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Digi | RCS & RDS

Companie Oras(e) Data
Tehnician Instalari

full-time Student/Absolvent

• Executarea lucrarilor de instalare a serviciilor de telecomunicatii furnizate de catre societate. Asigurarea calitateii lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute; [..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Team Leader Junior Sales

full-time 1 - 5 ani experienta

Coordonarea, urmarirea si evaluarea echipei de vanzari directe pentru persoane fizice; Trasarea planurilor pentru activitatile viitoare de vanzari, tinand cont de rezultatele obtinute; Asigurarea unui numar optim de agenti vanzari pentru activitatea de teren; Organizarea activitatii echipei prin [..]

Digi | RCS & RDS Bacau
Piatra Neamt
19.01.2019
Inginer Design si Optimizare Radio si Transmisiuni

full-time 1 - 5 ani experienta

• Designul retelei de acces si transmisiuni aferenta acesteia, mentinerea unui nivel crescut al robustetii, fiabilitatii functionale si al calitatii serviciului oferit de aceasta; • Proiectarea sistemelor de acoperire indoor cat si outdoor: stabilirea pozitiei de amplasare, a configuratiei si a[..]

Digi | RCS & RDS Bacau
Botosani
Iasi
19.01.2019
Specialist IT-Helpdesk

full-time 1 - 5 ani experienta

- instalarea de statii de lucru - sisteme de operare si aplicatii; - depanare si service pentru statiile de lucru; - instaleaza si ofera suport pentru echipamente IT periferice (scanner, imprimante, telefoane fixe); - acorda asistenta la telefon si pe email pentru depanarea diferitelor situatiil[..]

Digi | RCS & RDS Buzau
19.01.2019
Inginer echipe Service: zona Bucuresti- Catv, Net, Tel

full-time > 5 ani experienta

Coordonarea din punct de vedere tehnic a echipelor de service din teren; Verificarea si urmarirea modului in care se executa lucrarile de reconfigurare; Realizarea hartilor exacte cu zonele alocate si actualizarea permanenta a acestora; Realizarea planurilor detaliate de interventie; Realizarea [..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Consultant Servicii Clienti: limba Italiana/Spaniola/Engleza

full-time Student/Absolvent

Este necesar sa: cunosti limba italiana/spaniola/engleza cel putin la nivel conversational; sa fii dispus sa lucrezi in ture; sa reactionezi prompt si eficient la solicitarile clientilor; sa fii dornic de a invata si experimenta lucruri noi. [..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
Brasov
19.01.2019
Reprezentant vanzari

full-time 0 - 1 an experienta

Promovarea serviciilor companiei in punctul de lucru RCS&RDS; Identificarea nevoilor clientilor si cresterea valorii per client prin prezentarea unei oferte diverse pe tipuri de servicii; Incheierea contractelor cu clientii, in functie de cerintele acestora; Respectarea standardelor de calitate i[..]

Digi | RCS & RDS Cluj Napoca
Galati
19.01.2019
Administrator cladiri

full-time 1 - 5 ani experienta

Raspunde de buna derulare a contractelor cu furnizorii de servicii administrative; Asigura pastrarea in conditii bune: a cladirilor, mobilierului, arhivei, sistemelor electrice si de instalatii ale cladirii (in baza evaluarilor perioadice si a planificarii reviziilor); Alcatuieste, gestioneaza si [..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Tehnician proiectant fibra optica Galati

full-time 1 - 5 ani experienta

Participarea la proiectarea, intretinerea si dezvoltarea retelei de fibra optica ; Centralizarea informatiilor din teren privind zonele in care se proiecteaza si executa reteaua; Urmarirea aplicatiilor de monitorizare interne aferente dep de infrastructura; Actualizarea hartilor cu informatii priv[..]

Digi | RCS & RDS Galati
19.01.2019
Reprezentant vanzari Business

full-time 1 - 5 ani experienta

Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate; Indeplinest[..]

Digi | RCS & RDS Bacau
19.01.2019
Consilier de caz- colectare debite

full-time 1 - 5 ani experienta

Contactarea debitorilor si preluarea apelurilor in vederea recuperarii sumelor datorate de acestia, aplicand tehnicile si standardele de calitate stabilite; Recuperarea sumelor restante, conform termenelor si procedurilor departamentale, actionand politicos si eficient; Instruirea debitorilor in l[..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Consultant Servicii Clienti

full-time Student/Absolvent

Sa lucrezi la noi inseamna ca: Te vei alatura unei echipe cu colegi ambitiosi, proactivi si orientati catre rezolvarea situatiilor, satisfactia noastra principala provine din multumirea clientului pe care l-am ajutat sa isi rezolve situatia semnalata, deoarece: -Vei fi responsabil pentru preluar[..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
Cluj Napoca
Oradea
19.01.2019
Responsabil Scanare

full-time 1 - 5 ani experienta

Scanarea echipamentelor (receptie si distributie); Sortarea si evidentierea informatiilor in raportul specific departamentului pentru echipamentele defecte; Verificarea corectitudinii datelor introduse, etichetarea marfurilor pregatite in scopul distribuirii, cu informatiile necesare; Colaboreaza[..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Manager SSM, SU, PM - Bucuresti

full-time Manager

• Evaluarea riscurilor privind securitatea si sanatatea in munca a angajatilor; • Evaluarea instructiunilor de prevenire, protectie si aplicare a normelor SSM, in functie de particularitatile postului, numarul de angajati, procesele de munca si riscurile de accidentare; • Identif[..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Inginer

full-time 1 - 5 ani experienta

Efectueaza verificarea lucrarilor si intocmirea raportului de acceptanta; Participa la verificarile in fazele determinante; Intocmeste procese verbale in conformitate cu precizarile din proiecte si calitatea lucrarii; Efectueaza vizite de mentenanta preventiva a site-urilor de telecomunicatii; E[..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Responsabil Acorduri Avize Autorizatii

full-time 1 - 5 ani experienta

- Culegerea de informatii si date pentru intocmirea actelor necesare obtinerii avizelor si autorizatiilor de lucru; - Mentinerea legaturii cu institutiile statului pentru obtinerea avizelor si a autorizatiilor de lucru; - Informeaza seful direct in legatura cu orice problema care apare, tinandu-l [..]

Digi | RCS & RDS Bacau
19.01.2019
Inginer Field 3G/4G

full-time 1 - 5 ani experienta

Rezolvarea interventiilor pentru site-uri Node B si pentru echipamentele de transmisiuni PDH/SDH, analizarea si rezolvarea problemelor anuntate de catre departamentul de monitorizare; Rezolvarea sarcinilor de lucru trimise spre executie de catre departamentele Planning, Drive Test, Transmisiuni; E[..]

Digi | RCS & RDS Alexandria
Bacau
19.01.2019
Tehnician reparatii electrice

full-time 1 - 5 ani experienta

Dezvoltarea si mentinerea unei bune relatii cu furnizorul de energie electrica; Comunica direct catre superiori starea lucrarii dar si problemele identificate; Conceperea si interpretarea schemelor electrice simple; Echiparea si executarea de instalatii electrice simple; Executarea de lucrari de[..]

Digi | RCS & RDS Alexandria
Targoviste
19.01.2019
Tehnician reparatii electrice

full-time 1 - 5 ani experienta

Dezvoltarea si mentinerea unei bune relatii cu furnizorul de energie electrica; Comunica direct catre superiori starea lucrarii dar si problemele identificate; Conceperea si interpretarea schemelor electrice simple; Echiparea si executarea de instalatii electrice simple; Executarea de lucrari de[..]

Digi | RCS & RDS Drobeta Turnu-Severin
Slatina
Targu Jiu
19.01.2019
Tehnician reparatii electrice

full-time 1 - 5 ani experienta

Dezvoltarea si mentinerea unei bune relatii cu furnizorul de energie electrica; Comunica direct catre superiori starea lucrarii dar si problemele identificate; Conceperea si interpretarea schemelor electrice simple; Echiparea si executarea de instalatii electrice simple; Executarea de lucrari de[..]

Digi | RCS & RDS Craiova
Iasi
Oradea
19.01.2019
Tehnician Drive Test

full-time 1 - 5 ani experienta

Masurarea in teren a performantei retelei radio UMTS/4G si raportarea ei catre departamentul de planning radio; Colaborarea cu departamentul Planning Radio si Calitatea serviciilor Mobile.[..]

Digi | RCS & RDS Piatra Neamt
Suceava
Vaslui
19.01.2019
Consilier Juridic

full-time 1 - 5 ani experienta

- Elaborarea, analizarea, verificarea, formularea de observatii si avizarea contractelor care se incheie intre societate si furnizori sau clienti, dupa caz, adaptandu-le in conformitate cu normele comerciale si civile in vigoare si respectand interesele companiei; - Solutionarea oricaror probleme a[..]

Digi | RCS & RDS Oradea
19.01.2019
Editor imagine

full-time 1 - 5 ani experienta

Editeaza audio-video materialul emisiunilor de televiziune; Ajusteaza si copiaza segmentele video la lungimea optima, le aranjeaza si le editeaza in secvente astfel incat continutul lor sa fie prezentat cu maximum de efect ; Editeaza si ilustreaza muzica si materialele video adaugand efectele au[..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Supervizor echipe vanzari teren

full-time 1 - 5 ani experienta

Coordonarea, urmarirea si evaluarea echipei de vanzari directe pentru persoane fizice; Trasarea planurilor pentru activitatile viitoare de vanzari, tinand cont de rezultatele obtinute; Asigurarea unui numar optim de agenti vanzari pentru activitatea de teren; Organizarea activitatii echipei prin [..]

Digi | RCS & RDS Pitesti
Ploiesti
19.01.2019
Responsabil scanare echipamente

full-time 1 - 5 ani experienta

Scanarea elementelor de identificare a tuturor echipamentelor implicate in fluxurile logistice (receptie si distributie de echipamente); Introducerea in aplicatia interna (Inventory) a tuturor echipamentelor scanate; Mentinerea legaturii cu gestionarul pentru obtinerea informatiilor legate de NIR,[..]

Digi | RCS & RDS Slatina
19.01.2019
Arhivar

full-time 1 - 5 ani experienta

Respectarea etapelor procesului de scanare/OCR, conform instructiunilor de lucru aplicabile departamentului de procesare, sectiunea de scanare; Preluarea si verificarea corectitudinii documentelor; Sortarea pe categorii a documentele si pregatirea pentru introducerea in sistemul de arhivare ele[..]

Digi | RCS & RDS Pitesti
Slatina
Targu Jiu
19.01.2019
Responsabil administrativ

full-time 1 - 5 ani experienta

Gestionarea contractelor cu furnizorii de servicii administrative; Pastrarea in conditii bune: a cladirilor, mobilierului, arhivei, sistemelor electrice si de instalatii ale cladirii (in baza evaluarilor perioadice si a planificarii reviziilor); Alcatuirea, gestionarea si eficientizarea bugetului [..]

Digi | RCS & RDS Slatina
Targu Jiu
19.01.2019
Tehnician Service Bucuresti

full-time Student/Absolvent

• Mentenanta echipamentelor de telecomunicatii; • Asigurarea interventiei si rezolvarea avariilor intr-un timp cat mai scurt posibil; • Asigurarea calitatii lucrarilor executate si respectarea termenelor prevazute. [..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Supervizor Magazine

full-time 1 - 5 ani experienta

• Studii medii; • Sa fii o persoana comunicativa, proactiva si organizata; • Excelente abilitati rezolutive si de relationare; • Foarte bune cunostinte de utilizare a PC-ului: Windows, MS Office, baze de date, internet; • Abilitati de evaluare si coordonare echipe; • Permis de cond[..]

Digi | RCS & RDS Bistrita
19.01.2019
Agent Telesales - Vanzari Business

full-time 0 - 1 an experienta

Analizarea constanta a pietei si identificarea potentialilor clienti din zona alocata; Interactionarea telefonica cu potentialii clienti business cu scopul promovarii serviciilor pe care compania le ofera; Implementarea strategiei de vanzare agreata de companie clientilor cu care intra[..]

Digi | RCS & RDS BUCURESTI
19.01.2019
Suport tehnic

full-time 0 - 1 an experienta

Preluarea/rezolvarea telefonica a problemelor tehnice intampinate de clienti; Monitorizarea retelei (mrtg/rrdtool); Routarea statica, subnetare; Configurarea minimala Windows (configurare retea, email, depanare ping/traceroute); Escaladarea problemelor care nu tin de competenta suportului tehnic[..]

Digi | RCS & RDS Sibiu
19.01.2019
Supervizor Magazine DIGI

full-time 1 - 5 ani experienta

Coordonarea si monitorizarea activitatii casierelor si a agentilor comerciali din punctele de prezenta; Dezvoltarea, implementarea si urmarirea implementarii strategiei de vanzare a serviciilor; Actionarea ca interfata cu departamentele corespunzatoare pentru a rezolva situatiile aparute si a [..]

Digi | RCS & RDS Bistrita
19.01.2019
Inginer Design si Optimizare Radio si Transmisiuni

full-time > 5 ani experienta

• Designul retelei de acces si transmisiuni aferenta acesteia, mentinerea unui nivel crescut al robustetii, fiabilitatii functionale si al calitatii serviciului oferit de aceasta; • Proiectarea sistemelor de acoperire indoor cat si outdoor: stabilirea pozitiei de amplasare, a configuratiei si a[..]

Digi | RCS & RDS Cluj Napoca
Iasi
19.01.2019

Joburi Digi | RCS & RDS

Companie Oras(e) Data