Transgor Logistik

Orase: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara,
Industrie: Logistica



PESTE 20 DE ANI DE EXCELENTA IN TRANSPORT


Inca din 1994 oferim clientilor si partenerilor nostri solutii personalizate pentru expedii interne si internationale, depozitiare si transport rutier, aerian si maritim in toata Europa si facilitam accesul acestora pe pietele globale de desfacere. 
In cei aproape 25 de ani de experienta in segmentul de transport si logistica, am construit si am consolidat relatii de parteneriat durabile, bazate pe incredere si profesionalism. 

La baza dezvoltarii noastre a stat preocuparea constanta pentru oferirea de solutii de logistica si transport personalizate, ce s-a extins treptat, ajungand sa cuprinda atat planificarea si desfasurarea transporturilor cu mijloace proprii sau subcontractate, cat si manipularea si depozitarea marfurilor in tranzit.

Am crescut consecvent si prin standarde inalte in afaceri, am castigat pozitia de lideri de piata in zona de Est. 

Transport Logistik este o societate cu capital si actionariat 100%romanesc. 

Transport

Apeland atat la parcul auto propriu, precum si la o retea cuprinzatoare de colaboratori si subcontractori est-europeni, consolidata pe parcursul a aproape doua decenii de activitate, Transgor Logistik realizeaza o selectie riguroasa a mijloacelor de transport, dispunand de camioane avand sarcina utila între 2500 si 20.000 kg, cu volume utile de la 35 mc pana la 100 mc, prelate sau dube inchise, cu asigurare CMR pentru marfurile transportate între 50.000 si
200.000 EUR.

Astfel, Transgor Logistik ofera clientilor sai solutii de logistica si transport rutier sigure si personalizate pentru diferite tipuri de marfuri in regim de grupaj sau exclusivitate:

 marfuri generale;
 marfuri periculoase (cu ADR);
 confectii pe umerase si la cutii;
 materiale de constructii, utilaje;
 produse alimentare,frigorifice, cu temperatura controlata;
 marfuri agabaritice.

Logistica/Depozitare

In incercarea permanenta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, Transgor Logistik a acceptat, incepand cu anul 2011, o noua provocare – deschiderea unui depozit propriu, destinat stocarii in conditii tehnice si de securitate optime a marfurilor aflate in tranzit spre Republica Moldova si nu numai. 

Astfel, ne-am implicat intr-o noua veriga a lumii complexe a logisticii, in incercarea de a oferi servicii tot mai cuprinzatoare, mentinand acelasi standard inalt de calitate ce ne-a caracterizat intreaga activitate anterioara.

Ce ne motiveaza 



Succesul clientilor nostri. Impreuna cu partenerii din reteaua Transgor Logistik, depunem intotdeauna eforturi pentru a depasi orice provocare si a oferi servicii de transport sigure, rapide, pliate pe fiecare tip de marfa - oriunde este nevoie. 

Imbinam know-how-ul tehnic solid cu orientarea spre inovatie si cunoastem in profunzime pietele europene. Astfel reusim sa aducem valoare adaugata si satisfactie pentru clienti si furnizori, cat si pentru angajati. 

Ne implicam la nivelul comunitatii locale si al societatii romanesti, pentru ca vrem sa sustinem activ prograsul tehnologic si sa cultivam o atitudine sustenabila fata de viitor. 

Credem in puterea echipei si stim ca doar impreuna putem indeplini angajametul fata de toti partenerii nostru: sa fim o companie care livreaza servicii de inalta performanta si actioneaza transparent. 

Daca vrei sa fii parte dintr-o companie care pretuuieste angajamentul si incurajeaza dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor, abia asteptam sa te cunostem!