Mondial SA

Orase: Lugoj,
Industrie: Retail


Villeroy&Boch este unul dintre cele mai importante branduri premium din lume în domeniul producţiei de  articole ceramice. Afacerea de familie, fondată în 1748, îşi are sediul central în Mettlach/Germania şi  fabrici de producţie în mai multe ţări europene, Mexic şi Thailanda.
Un brand renumit, cu o tradiţie şi un stil excepţional, oferă atât produse pentru Baie şi Wellness, cât şi pentru Cultura Mesei.
Villeroy & Boch este prezent în 125 de ţări, considerat fiind la momentul actual un brand european de lifestyle.
Mondial SA, parte a grupului Villeroy & Boch, este o marcă cu o tradiţie de aproape 120 de ani în domeniul ceramic, având ca principal obiect de activitate producţia şi comercializarea de obiecte sanitare.
În calitate de societate fiică a grupului Villeroy & Boch, Mondial desfăşoară în prezent o activitate ca şi companie de rang egal şi integrată faţă de celelalte companii ale grupului.
Ne mândrim să ştim că putem să garantăm calitatea germană, prin perfecţionarea continuă, în fiecare zi. Încă de la intrarea în grupul Villeroy & Boch, Mondial a cunoscut o dezvoltare masivă, atât din punctul de vedere al tehnologiei de fabricaţie a obiectelor sanitare din porţelan, care a fost modificată în proporţie de 90% faţă de momentul anterior apartenenţei la grup, cât şi al infrastructurii.
Investiţiile în tehnologie le completăm prin investiţia în resursele umane, preocuparea permanentă pentru formarea şi dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri recomandându-ne ca angajator de top în partea de vest a ţării. 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Mondial SA

Companie Oras(e) Data
HR Generalist

temporar 1 - 5 ani experienta

As HR Generalist, for a period of two years, you will be responsible for planning and coordinating the assigned HR processes and activities within the Mondial organization of Villeroy&Boch, guaranteeing compliance with national and Corporate HR requirements.[..]

Mondial SA Lugoj
26.02.2018
Web Developer

full-time 1 - 5 ani experienta

A working environment characterized by high standards and enthusiasm for what we do awaits you at Villeroy&Boch. Our employees enjoy a positive working environment with lots of creative scope and flexibility. [..]

Mondial SA Timisoara
Lugoj
Job national
26.02.2018
SAP SD Application Management Consultant

full-time 1 - 5 ani experienta

A working environment characterized by high standards and enthusiasm for what we do awaits you at Villeroy & Boch. Our employees enjoy a positive working environment with lots of creative scope and flexibility.[..]

Mondial SA Timisoara
Lugoj
Job national
26.02.2018
Referent salarizare

full-time 1 - 5 ani experienta

În calitate de Referent salarizare, veţi fi responsabil de administrarea şi înregistrarea documentelor primare privind prezența zilnică, care stau la baza calculului salariilor pentru departamentele repartizate, cu respectarea dispozițiilor legale și regulilor interne în materie ale compani[..]

Mondial SA Lugoj
26.02.2018

Joburi Mondial SA

Companie Oras(e) Data