Concentrix Romania

Orase: Cluj Napoca, Strainatate, Timisoara,
Industrie: Servicii&BPO



 

Concentrix este o companie globala de servicii de afaceri, care utilizeaza tehnologia pentru fidelizarea clientilor fata de unele dintre cele mai cunoscute brand-uri la nivel mondial si pentru imbunatatirea performantei in afaceri.

Echipa noastra ofera asistenta pentru clienti la cel mai inalt nivel in peste 40 de tari si pe suprafata a 6 continente si ajuta companiile sa se conecteze mult mai eficient cu clientii lor.

Concentrix ofera servicii pentru clienti care opereaza in 10 industrii: automotive, servicii bancare si financiare, asigurari, sanatate, tehnologie, electronice de consum, mass-media si comunicatii, vanzari si comert electronic, calatorii si transport, energie si sector public.

In Romania, echipa noastra isi desfasoara activitatea in cadrul sediilor din Cluj-Napoca si Timisoara. Cautam vorbitori de limbi straine precum: franceza si germana, in combinatie cu engleza, pentru a sustine activitatea din industriile pe care le deservim.

Oferim un mediu de lucru in care exista sustinere, in care angajatii nostri pot invata si creste impreuna cu noi, in care acestia vor beneficia de programe de formare de prima clasa si vor avea un inceput de cariera promitator. In plus, oferim o modalitate flexibila prin care angajatii nostri pot invăța lucruri noi si dezvolta abilitati care sa ii ajute sa devina specialisti in domeniu. Aplica acum pe site-ul: www.hipo.ro sau pe pagina noastra de cariere: careers.concentrix.com