Cele mai DORITE Companii
din Banat Recruteaza la
Angajatori de Top TimisoaraTop cele mai dorite companii pe care sa le ai in vedere toamna aceasta. Descopera povestea de succes din spatele branduluonde angajator si afla care sunt cei mai indragiti angajatori. Peste 15000 de candidati din Romania i-au nominalizat in 2023 in studiul Cei mai doriti angajatori. Vezi mai multe informatii despre ei aici.

Bosch Service Solutions SRL

În fiecare an suntem onorați de rezultatele Topului Celor Mai Doriți Angajatori privind Bosch Service Solutions Timișoara și acestea ne confirmă anual că munca pe care o realizăm are impact pozitiv asupra brandului nostru de angajator în județul Timiș. Ne bucurăm că suntem un angajator atrăgător atât în aria de Business, cât și în aria de IT&C deoarece din 2007 livrăm servicii complete către Grupul Bosch si clienții externi la cel mai înalt nivel de calitate și integrăm inovația în serviciile noastre. Bosch Service Solutions Timișoara și-a menținut în ultimii 16 ani buna reputație în piață, aspect care contează pentru candidați în alegerea unui potențial angajator. De asemenea, siguranța job-ului este un factor important în contextul schimbărilor de pe piața muncii atât la nivel global, cât și local. Angajatii noștri sunt cea mai valoroasa resursă și prin urmare, siguranța job-ului va prima întotdeauna pentru noi. Și nu în ultimul rând, tehnologiile inovatoare cu care lucrăm și diversitatea experților din locație ne conturează o imagine atrăgătoare în ceea ce privește oportunitățile de carieră, de creștere și dezvoltare.

Suntem mândri că atât eforturile noastre, cât și angajamentul angajaților noștri au fost recunoscute într-un astfel de studiu. Clasarea pe locul 3 în calitate de cel mai dorit angajator în industria de Business și clasarea pe locul 8 în industria de IT&C în județul Timiș sunt aspecte ce ne bucură și ne confirmă că eforturile noastre sunt eficiente și merg in direcția potrivită. De asemenea, ne motivează să ne autodepășim an de an și să lucrăm cu forțe proaspete la brandul nostru de angator atât intern, cât și extern.
 

Continental

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic, fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 39,4 miliarde de euro și are în prezent aproximativ 200.000 de angajați în 57 de țări și piețe.

În perioada 1999 - 2022 Continental a investit peste 2,2 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele trei domenii de activitate ale companiei sunt reprezentate în România. Continental deţine șase unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab şi Iaşi. Compania are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul anului 2022, Continental avea peste 19.000 de angajaţi, din care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

MAHLE

Împreună punem lumea în mișcare – și facem acest lucru de peste 100 de ani. Pasiunea noastră pentru tehnologie ne-a ajutat să devenim ceea ce suntem astăzi: un partener de dezvoltare și un furnizor de sistem pentru industria auto de largă recunoaștere internațională. În activitatea noastră, la MAHLE urmărim obiectivul de a face mobilitatea mai eficientă, mai ecologică, mai confortabilă și mai economică. În cadrul strategiei noastre duale, lucrăm atât la motorul cu combustie inteligentă pentru utilizarea hidrogenului și a altor combustibili nefosili, precum și la tehnologii pentru pilele de combustie și electromobilitate.

Vitesco Technologies

Vitesco Technologies reunește expertiza deplină a tehnologiilor de propulsie. Scopul companiei este de a dezvolta tehnologii inovatoare și eficiente de electrificare pentru toate tipurile de vehicule. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, sisteme electronice de control al motorului și sisteme electronice de putere pentru vehicule hibride și electrice cu baterie. În plus, gama de produse numără sisteme electronice de control, senzori și actuatoare, precum și soluții pentru post-tratarea gazelor de evacuare. Vitesco Technologies integrează soluții inovatoare și eficiente de sisteme de propulsie pentru astăzi și mâine și pentru toate tipurile de vehicule. Aplicând principii inteligente precum scalabilitatea și modularitatea, acoperim cerințele mașinilor, vehiculelor comerciale și vehiculelor pe două roți, precum și noilor concepte de mobilitate. Datorită sistemelor și componentelor inteligente pentru motoarele electrice, hibride și cu combustie, Vitesco Technologies face ca sistemele de propulsie să fie curate, eficiente și accesibile.

Pozițiile din cadrul companiei sunt la fel de complexe, pe cât este și activitatea, însă în același timp sunt extrem de interesante și generează satisfacția de a vedea că munca ta are impact în evoluția mobilității din întreaga lume. Suntem entuziasmați să lucrăm cu oameni dedicați și talentați, alături de care vom dezvolta soluțiile viitorului. Dacă ești pregătit(-ă) să te implici, să înveți zilnic ceva nou și să abordezi noi provocări tehnice, te așteptăm în echipă!

Flex Romania

Flex creează produse extraordinare pentru clienţi, care aduc valoare şi îmbunătăţesc vieţile oamenilor. Comunitatea Flex Timişoara e activă de peste 20 ani, fiind formată din peste 3.500 de angajaţi care lucrează în 6 clădiri pe o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi. Produsele noastre sunt construite pe 25 de linii SMT şi 1 linie proto. Folosim soluţii inovatoare create de ingineri cu experienţă în automatizare şi design de asamblare în industria de electronice. 
Scopul nostru este să fim partenerul de încredere în industria de electronice, datorită experienţei acumulate şi produselor pe care le-am creat pentru parteneri globali din automotive, medicină, infrastructură şi comunicare. Ne mândrim cu echipele de profesionişti care contribuie la succesul nostru.
Respectul, corectitudinea, integritatea şi cinstea sunt valorile Flex pe care le aplicăm în toate interacţiunile companiei, mai ales în relaţiile cu angajaţii şi colegii noştri. 

MHP - A Porsche CompanyMHP - A Porsche Company, an affiliated entity of the Porsche Group, is one of the leading management and IT consulting companies, dedicated to developing solutions for the Mobility & Manufacturing market segment.

MHP operates internationally, with headquarters in Germany and subsidiaries in the US, UK, Romania and China. More than 4,000 MHP employees are united by the aspiration for excellence and sustainable success.
In Romania, MHP - A Porsche Company has a team of 750 specialists offering application management, process integration, SAP infrastructure services, software development and digital services.  

ZF Group

ZF este o companie de tehnologie la nivel global care furnizează sisteme pentru autoturisme, autovehicule comerciale și tehnologie industrială care fac posibilă generația următoare a mobilității. ZF permite autovehiculelor să aibă o viziune, un mod de gândire și de acționare. Cu aproximativ 165,000 de angajați în întreaga lume, compania își desfășoară activitatea în 168 locatii din 32 de țări. În România, ZF are aproximativ 5.000 de angajați în șase locații: București, Timișoara, Roman, Oravița, Lupeni și Marghita.”