Editii precedente in Timisoara

Angajatori de TOP reprezinta cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti si reuneste la fiecare editie peste 160 de companii in Bucuresti si Timisoara.

Cea de-a opta editie Angajatori de TOP Timisoara (18 – 19 martie 2016) a reunit:

60 de companii multinationale, dar si angajatori importanti care activeaza pe plan local, dintre care amintim: Nokia, ATOSS Software, Lidl Romania, Microsoft, Toluna Romania, Plexus, RapidSolution Software, Valeo Lighting Injection, Kimball Electronics Romania, McDonald`s Romania, BearingPoint, KPMG, Atos IT, Beespeed, Bosch Service Solutions, Continental, Visma Software, Hartl Connect, Yazaki Component Technology, Leman Industrie, SSI, Adecco, Atigeo, Accenture, Raiffesen Bank etc.

2.500+ pozitii deschise de companiile participante care au acoperit o varietate de domenii de activitate ca:IT&C (32%), Inginerie (16%), Automotive (10%), Retail (8%), Audit si Consultanta (6%), Productie (6%), Servicii si BPO (6%), FMCG (5%), Banking (3%), Logistica si Transporturi (3%), Agentii de recrutare (2%), Asigurari (2%) si Constructii (2%), etc. Tot in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, vizitatorii au putut aplica la peste 350 de programe de internship & trainee. Din experienta editiilor anterioare, recrutorii si-au indeplinit in proportii ridicate planurile de recrutare

25 Conferinte, SkillShop-uri, dar si Conferinte TechTalks sau TechLab-uri – Acestea reprezinta o modalitate potrivita prin care participantii pot discuta cu responsabili in selectie si recrutare, specialisti in domeniu sau top management si pot dezbate si ultimele tendinte tehnologice de pe piata. 

4.000 de participanti.
 

Ti-am pregatit un material video care surprinde atmosfera editiei anterioare a celui mai mare targ de cariera:
 

Vezi in imagini cum a fost la editia precedenta Angajatori de TOP Timisoara