Harta Centrelor de Tehnologie din Romania

Spre deosebire de alte industrii de top, sectoarele IT&C, Automotive si Telecom au trecut cu brio peste criza creata de pandemie. Mai mult, IT-ul a reusit sa sustina economia Romaniei in 2020, cifrele indicand o crestere substantiala de aproape 4.000 de angajati la finalul anului 2020 comparativ cu 2019. In 2019, sectorul IT din Romania contoriza un numar total de 18.183 companii. La finalul anului 2020, numarul a crescut la 19.809.

In ciuda productiei in regres in sectorul Automotive, companii de renume precum Continental, Elektrobit Automotive Romania, Hella Romania, si DRAEXLMAIER Group, revin in forta cu strategii noi precum dezvoltarea de tehnologii noi si focus mai accentuat pe R&D. Cererea de software e in crestere datorita proceselor impuse de noile trenduri post-pandemice.
Cel mai recent raport Hipo.ro confirma faptul ca sectorul IT&C se situeaza pe prima pozitie pentru al treilea an consecutiv in topul domeniilor in care se fac cele mai multe angajari. Fie ca esti in cautarea unui job nou sau iti doresti sa afli mai multe informatii despre cele mai importante centre de inovatie in tehnologie din Romania, mai jos iti prezentam o harta detaliata cu 28 de centre care sa te ajute sa-ti cladesti o cariera de succes in sectoarelel IT&C, Automotive, sau Telecom. 

8x8

Centrul: 8x8
Orase: Bucuresti,Timisoara,Cluj Napoca,Iasi,Brasov,Sibiu

8x8 transformă lumea comunicațiilor de afaceri.

Suntem pasionați de dezvoltarea tehnologiei de vârf din industrie, care reunește oamenii oricând, oriunde se află în lume și pe orice dispozitiv.

XCaaS. O platformă, o experiență.

Prin integrarea soluțiilor API de voce, video, chat, centru de contact și clase de întreprindere într-o singură platformă globală, sigură și fiabilă de comunicații în cloud, tehnologia noastră permite oamenilor să fie mai conectați, să lucreze și să colaboreze într-un mediu productiv între locații și fusuri orare.

Cognizant Softvision

Centrul: Cognizant Softvision
Orase: Bucuresti,Timisoara,Cluj Napoca,Iasi

Cognizant Softvision dezvoltă soluții și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Cognizant Softvision colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, oferind inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea business-ului.

Cognizant Softvision are o echipă de peste 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software: product, design și engineering, într-o rețea de studiouri globale din nouă țări de pe cinci continente.

În România, Cognizant Softvision este, în prezent, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie - la finalul anului 2020 a ajuns la 2.000 de angajați, în studio-uri din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Continental

Centrul: Continental
Orase: Timisoara,Iasi,Sibiu

De 150 de ani, am schimbat modul în care evolueaza lumea, făcând-o mai sigură, mai inteligentă, mai durabilă și mai accesibilă tuturor. Prin tehnologiile noastre de ultimă generație și cultura angajaților conectam oamenii cu destinele lor.

Oamenii noștri sunt conduși de pasiunea lor de a aduce o contributie în lume, față de familiile și prietenii lor, dar și fata de ei înșiși. Cultura noastră încurajează talentul individual, încrederea reciprocă și învățarea pe tot parcursul vieții. Ne sprijinim oamenii, astfel încât aceștia să-și realizeze călătoriile în carieră, să meargă mai departe, să evolueze și să-și atinga cel mai mare potențial. Nu ne credeti pe cuvant? - în videoclip, membrii internationali ai companiei va impartasesc experienta lor. 

Elektrobit Automotive Romania

Centrul: Elektrobit Automotive Romania
Orase: Timisoara,Brasov,Sibiu

Elektrobit (EB) este lider în software-ul auto, cu peste 30 de ani în serviciul industriei, software-ul EB alimentează peste 1 miliard de dispozitive în peste 100 de milioane de vehicule și oferă soluții flexibile și inovatoare pentru asistența șoferului.

IBM Client Innovation Center Central Eastern Europe (CEE)

Centrul: IBM Client Innovation Center Romania
Orase: Bucuresti

Trăim într-un moment de schimbări și oportunități remarcabile. Convergența datelor și a tehnologiei transformă industriile, societatea și chiar locul de muncă - creând profesii care nu existau înainte de apariția datelor, cloud, social și mobile. Rețeaua IBM Global Delivery este lider în această transformare, colaborând cu peste 1.000 de clienți la nivel mondial - redefinirea a ceea ce înseamnă proiectarea, implementarea și furnizarea de servicii IT la scară globală. Este mediul potrivit pentru a-ți începe cariera sau pentru a începe una nouă, în asistență tehnică și consultanță, într-o cultură deschisă, orientată spre echipă. 

METRO.digital

Centrul: Metro.digital
Orase: Bucuresti

METRO Digital Romania este compania de produse tehnologice a METRO, principalul specialist international in comertul cu ridicata si cu produse alimentare. Cu o experienta indelungata in comertul cu ridicata global, METRO.digital dezvolta servicii si produse IT personalizate la nivel mondial pentru toate tarile in care METRO activeaza. Situati in Germania si Romania, angajatii METRO.digital lucreaza continuu la un singur obiectiv: digitalizarea industriei angro.

onsemi

Centrul: ON Semiconductor Romania
Orase: Bucuresti,Timisoara,Iasi,Brasov,Craiova

onsemi (Nasdaq: ON) deschide calea inovatiilor de ultima ora pentru a ajuta la construirea unui viitor mai bun. Cu focus pe pietele de automotive si industrial, compania accelereaza schimbarea megatendintelor, cum ar fi electrificarea si siguranta vehiculelor, retelele energetice durabile, automatizarea industriala si infrastructura 5G si cloud. Cu un portofoliu de produse extrem de diferentiat si inovator, onsemi creeaza tehnologii inteligente de putere si detectare care rezolva cele mai complexe provocari ale lumii si deschid calea in crearea unei lumi mai sigure, mai curate si mai inteligente.

onsemi detine un lant de aprovizionare receptiv, siguri si fiabil precum si programe de calitate si ESG robuste. Cu sediul in Phoenix, Arizona, compania are o retea globala de centre de inginerie, productie, vanzari si marketing pe pietele sale cheie.

Raiffeisen Bank

Centrul: Raiffeisen Bank
Orase: Bucuresti

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața romanească, locul în care ne dorim să oferim o experiență plăcută tuturor.
Într-un context în care digitalizarea reprezintă punctul de plecare pentru orice înseamnaă inovație, credem cu tărie în abilitățile colegilor noștri care oferă cele mai înalte standarde.
Suntem într-un proces de continuă dezvoltare, ne autodepășim în fiecare zi și reușim să oferim atât angajaților, cât și clienților noștri, încrederea unor servicii de înaltă calitate.
Lucrăm împreună, acționăm în mod responsabil, suntem dornici să învățăm și suntem proactivi. Misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea de comunități sustenabile și prospere, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă potențialul maxim. Oferim siguranță, consultanță și servicii financiare ușor de folosit.

Software Business Partners

Centrul: Software Business Partners
Orase: Bucuresti

Fondata în 2004, compania noastra are norocul de a activa intr-o epoca plina de inventii si evolutii uimitoare in domeniul informaticii și tehnologiei. Fara sa ne laudam ca suntem experti in "aproape orice", cei 17 ani de activitate ne permit sa afirmam ca avem o experienta vasta in principalele ramuri ale industriei: SaaS, aplicatii mobile & desktop, aplicatii web, solutii cloud cat si in dezvoltarea de sisteme embedded.

Nu ne ferim sa recunoastem ca suntem condusi de des intalnitul cliseu de a face intreaga lume un loc mai bun, cu fiecare proiect la care lucram. Avem un rol activ in a transforma aceasta viziune in realitate, fie prin intermediul proiectelor interne, fie prin a ne ajuta clientii sa-si aduca ideile la viata.

ZF Tech Center Timisoara

Centrul: ZF Tech Center Timisoara
Orase: Timisoara,Iasi,Sibiu,Arad,Oradea

ZF este o companie globală de tehnologie, furnizor de sisteme pentru autoturisme, vehicule comerciale și tehnologie industrială. ZF Tech Center Timișoara va asigura suport proiectelor ce vor modela viitoarea generație de mobilitate pentru domeniile: Mecatronică, Dezvoltare și Validare Software și Hardware.


Vrei să faci parte din echipa noastră și să asigurăm împreună următoarea generație de mobilitate?
Află care sunt pozițiile deschise aici. 

Accenture

Centrul: Accenture
Orase: Bucuresti,Cluj Napoca,Iasi,Brasov

Accenture este o companie globală de servicii profesionale cu abilități de top în domeniul digital, cloud și securitate. Combinând experiența fără egal și experiența specializată în peste 40 de industrii, oferim servicii de strategie și consultanță, servicii interactive, tehnologie și operațiuni – toate bazate pe cea mai mare rețea din lume de centre de tehnologie avansată și operațiuni inteligente.

Cei 569.000 de angajați îndeplinesc promisiunea tehnologiei și a ingeniozității umane în fiecare zi, deservind clienții din peste 120 de țări. Îmbrățișăm puterea schimbării pentru a crea valoare și succes pentru clienții noștri, oameni, acționari, parteneri și comunități. Vizitați-ne la www.accenture.ro.

Bosch Engineering Center

Centrul: Centrul de Inginerie Bosch din Cluj
Orase: Cluj Napoca

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj joacă un rol esențial în dezvoltarea unor soluții inovatoare bazate pe inteligența artificială în domeniile conducerii automatizate, mobilitatea electrică și conectată. Mai multe informații.

Enel

Centrul: Enel
Orase: Bucuresti,Timisoara,Constanta

Enel România, unul dintre cei mai importanți investitori privați în domeniul energiei, cu aproximativ 3.100 de salariați la nivel național, care oferă servicii pentru circa 3 milioane de clienți este, totodată, unul dintre cei mai doriți angajatori de pe piața locală a muncii, atât de către candidații seniori, cât și de către cei aflați la început de carieră.

Enel România are operațiuni în furnizarea de energie electrică (prin companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia), distribuția de electricitate (prin companiile E-Distribuție Dobrogea, E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Banat), dezvoltarea de produse inovatoare și soluții digitale pentru case, orașe, industrii și mobilitate electrică (prin compania Enel X România) și producția de energie regenerabilă (prin compania Enel Green Power România).

Toate proiectele derulate de companiile Enel în România au în centrul lor tehnologia și digitalizarea, cu scopul de a le oferi clienților servicii personalizate și rapide, adaptate nevoilor lor. De asemenea, la baza tuturor activităților Enel în România se află sustenabilitatea, cea mai valoroasă cale pentru dezvoltarea tuturor liniilor de business și pentru contribuții cât mai atente la mediul natural, economic și social în care trăim.

HELLA Romania

Centrul: Hella Romania
Orase: Timisoara,Craiova

Compania germană de automotive HELLA, prezentă în România de peste 15 ani, înseamnă trei fabrici, la Timișoara, Arad și Lugoj, și trei centre de proiectare și dezvoltare, în Timișoara și Craiova.
Primele două unități realizează sisteme electronice de diferite tipuri, iar fabrica din Lugoj produce sisteme de iluminat și optice. Centrele de cercetare dezvoltă produse și tehnologii pentru constructori de mașini de top. În acest context, compania se înscrie în tendințele viitorului, în această zonă: electrificare, conectivitate și conducere autonomă.

Hipo Career

Centrul: Centrul de test
Orase: Craiova,Arad

Huf Romania

Centrul: Huf Romania
Orase: Timisoara

Huf Romania este o investiţie a grupului de firme Huf International GmbH, lider în dezvoltarea şi producţia sistemelor de acces, închidere şi imobilizare pentru industria autovehiculelor. Mulţi şoferi care privesc cu atenție cheia maşinii lor, vor descoperi pe partea metalică a cheii sigla Huf. Statisticile spun că una din trei maşini deţine mânere, încuietori, sisteme de ghidaj, carduri electrice de acces sau telecomenzi fabricate de către Huf. În anul 2020, cifra de afaceri a companiei a depăşit valoarea de 1 miliarde de Euro. Grupul Huf are puncte de lucru în 19 ţări, pe 3 continente (Europa, America şi Asia) şi o echipă de peste 7,800 de angajaţi.

IT Shared Services Center for BNP Paribas PF –Central Europe Technologies

Centrul: CE.T
Orase: Bucuresti

IT Shared Services Center Central Europe Technologies (CE.T) este o filială a BNP Paribas Personal Finance (BNP Paribas PF), cu sediul în București, care înregistrează continuu o creștere rapidă și solidă, din ianuarie 2014. CE.T dezvoltă, întreține și testează aplicații, precum și diverse servicii de găzduire în numele diferitelor entități BNP Paribas PF, din 17 țări, în principal din Europa. Angajații de bază ai CE.T sunt dezvoltatori cu experiență în COBOL, .NET, JAVA, Python, AS 400.

MassMutual Romania

Centrul: MassMutual Romania
Orase: Bucuresti,Cluj Napoca

MassMutual Romania, prin intermendiul centrelor de tehnologie din Bucuresti si din Cluj, are un impact mare în călătoria digitală a MassMutual, prin implementarea solutiilor de tehnologie modernă, aplicand strategia de cloud-first, dezvoltarea de aplicatii mobile și valorificarea progreselor din Data Science, AI și Machine Learning. Toate acestea vor sustine MassMutual in următoarea etapă de creștere, pentru urmatoarii 20 de milioane de clienți și pentru lumea digitală în care trăim.

Misiunea noastra locala este sa ajutam compania mama MassMutual din SUA să-și accelereze capacitățile digitale pentru a-si consolida poziția de lideri pe piață. MassMutual Romania s-a deschis in plina pandemie, in august 2020. Tocmai pandemia ne-a invatat ca trebuie sa actionam rapid pentru a facilita experiențele digitale ale clienților, așa că, pe parcursul anului, strategia noastră de operare în România a câștigat popularitate.

Miele

Centrul: Miele
Orase: Brasov

Miele este prezentă în Brașov din anul 2009 cu o fabrică de producție ce asigură grupului necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente și cu un departament de Dezvoltare Software si Hardware în cadrul căruia sunt realizate programe software pentru o gamă variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

Filozofia noastră “Immer besser - Întotdeauna mai bine”, ne determină să continuăm să dezvoltăm și să realizăm produse de înaltă calitate. “Noi la Miele ne dezvoltăm pentru a avea o experiență premium” – aceasta este viziunea noastră în Brașov, viziune care ne călăuzește în activitatea zilnică.

Schwarz IT Hub

Centrul: Schwarz IT Hub
Orase: Bucuresti

Schwarz IT INT Holding GmbH este furnizorul de servicii IT al Grupului Schwarz, responsabil de coordonarea și implementarea la nivel internațional a infrastructurii și a soluțiilor IT și de personalizarea acestora conform cerințelor de business. Soluțiile IT sunt utilizate în peste 12.900 de magazine din mai mult de 30 de țări în care Grupul Schwarz este prezent.
Expertiza Schwarz IT Hub la nivel local include, printre altele, și oferirea de suport în procesul de transformare digitală (de la dezvoltare web la migrare, integrare și suport), gestionarea proceselor de testare software cu metodologii agile, dar și utilizarea principiilor agile în procesele de transformare organizațională. Printre tehnologiile folosite se numără: SAP S/4 HANA, programare cloud, JAVA, .NET, Go, API, data science, machine learning si testare A/B.
Schwarz IT Hub oferă un mediu de lucru incluziv în spații moderne, unde toți angajații vorbesc limba engleză și lucrează cu mai mult de 20 de tehnologii de dezvoltare și diverse medii SAP. Programul de muncă este flexibil și adaptat condițiilor impuse de pandemie, angajații putând opta să lucreze de acasă sau în birouri.

TARA Interactive

Centrul: TARA Interactive
Orase: Bucuresti

TARA Interactive este o companie de dezvoltare software cu o vasta experienta in livrarea de proiecte complexe si de valoare pentru clientii sai. Lucram constant sa cream la TARA un loc mai bun, mai curat si mai frumos, plin de oameni valorosi, uimitori si autonomi, care primesc implinire din munca lor, in care gandirea libera prevaleaza, in care performanta infloreste intr-un mediu creativ, colaborativ si stabil, in care fiecare membru al echipei sa aiba loc sa isi indeplineasca visurile, iar noi il ajutam sa isi atinga potentialul maxim.

Veeam Software

Centrul: Veeam Software
Orase: Bucuresti

Veeam creează produse software utile in rezolvarea de sarcini complicate în domeniile protecției și gestionării datelor. Lucrăm cu platformele de virtualizare VMware vSphere, Microsoft Hyper-V și Nutanix AHV; Sisteme de operare Windows, Linux și Unix; Servere și baze de date Active Directory, Exchange, SharePoint, SQL, Oracle și SAP HANA; Cloud-urile publice Amazon, Azure și Google; și multe alte tehnologii care formează nucleul lumii IT moderne.

Atos

Centrul: Atos
Orase: Bucuresti,Timisoara,Iasi,Brasov

The purpose of Atos is to help design the future of the information space. Its expertise and services support the development of knowledge, education and research in a multicultural approach and contribute to the development of scientific and technological excellence. Across the world, the Group enables its customers and employees, and members of societies at large to live, work and develop sustainably, in a safe and secure information space.

Atos is a global leader in digital transformation with 105,000 employees and annual revenue of over € 11 billion. European number one in cybersecurity, cloud and high performance computing, the Group provides tailored end-to-end solutions for all industries in 71 countries. A pioneer in decarbonization services and products, Atos is committed to a secure and decarbonized digital for its clients. Atos operates under the brands Atos and Atos|Syntel. Atos is a SE (Societas Europaea), listed on the Next 20 Paris Stock Index.

DRAXLMAIER Group

Centrul: DRAXLMAIER Group
Orase: Timisoara

DRÄXLMAIER Group este o afacere de familie cu activitate la nivel global in segmentul automobilelor premium. Compania este partener al producatorilor de automobile de renume precum Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati si multi altii. Aici, indiferent de nivelul de experienta, fiecare isi poate construi o cariera in IT, tehnologie sau inginerie.

Emia.com

Centrul: Emia.com
Orase: Bucuresti

Reprezentam locul in care tehnologia intalneste comertul, abordand industria publicitatii digitale cu soluții creative potrivite pentru fiecare provocare.

Modul în care ne organizam viata profesionala este centrat pe a fi capabili sa fim eficienti, productivi si echilibrati. Credem ca fiecare coleg este propriul sau lider si antreprenor si sustinem si incurajam aceasta atitudine. Deoarece pretuim flexibilitatea, tindem sa consideram ca aceasta face parte din Emia ca stil de viata.

Echipa dedicata, proiecte de succes.

Facem IT pentru publicitatea digitala oferind mijloace prin care partenerii nostri sa reuseasca in incercarile lor. Avem ingineri și specialisti de top care, prin expertiza lor tehnica, ofera tehnologie, infrastructura si strategii digitale pentru specialistii in marketing online. Ne organizam viața profesionala axata pe eficienta si munca in echipa. Cele patru departamente principale ale noastre functioneaza independent, dar colaboram si ne oferim sprijin reciproc. Fiecare echipa se autocoordoneaza, dar functionam cu totii in același scop. Iata cum lucram: https://emia.com/workspace

Aflați mai multe despre noi in cadrul sesiunii live de pe Facebook Angajatori de TOP "Interviu cu un intervievator - procesul de selectie la Emia"

Distractia continua si pe paginile de social-media. Ramai aproape de noi! 
Facebook     Linkedin     Instagram

Heraeus Romania

Centrul: Heraeus IT development
Orase: Timisoara

Heraeus este o companie internațională de familie, cu sediul în Hanau, Germania. Cu tehnologiile și inovațiile noastre, dorim să aducem o contribuție semnificativă la rezolvarea problemelor pentru clienții noștri, societate și provocările durabilității. Din acest motiv, suntem deosebit de mândri că am fost listați în Global Fortune 500 și, de asemenea, în TOP 10 companii de familie din Germania pentru 2020.

LASTING Software

Centrul: Lasting Software
Orase: Timisoara,Brasov,Craiova,Sibiu,Arad

LASTING Software, o companie specializată în soluții de backhaul prin satelit pentru comunicații mobile, dezvoltă soluții complexe care integrează tehnologiile de comunicații terestre și prin satelit.

“În ultimii ani, am construit cu succes la Timișoara un centru de competență în domeniul comunicațiilor prin satelit. În cadrul acestuia dezvoltăm proiecte de cercetare și dezvoltare în care combinăm o perspectivă tehnologică, una comercială și una academică. Avem colaborări strategice cu Agenția Spațială Europeană (ESA), cu universități naționale și internaționale, cât și parteneriate strategice cu mari producători de echipamente de comunicații terestre și prin satelit.” - Daniel Zirmer, General Manager, LASTING Software

PitechPlus

Centrul: PitechPlus
Orase: Cluj Napoca

PitechPlus este o companie de consultanță și dezvoltare software full lifecycle. Pe parcursul a 15 ani de activitate au construit soluții inovative și vor să-și dezvolte expertiza alături de colegi talentați care lucrează cu tehnologii variate.

Saint-Gobain Romania

Centrul: Saint-Gobain Romania
Orase: Bucuresti,Cluj Napoca

Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului durabil şi al construcţiilor, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii pentru piețele de construcții, mobilitate, medicină și alte aplicații industriale.

Societe Generale Global Solution Centre

Centrul: Societe Generale Global Solution Centre România
Orase: Bucuresti

Societe Generale Global Solution Centre România este unul dintre centrele globale de servicii ale Grupului Societe Generale. Având sediul în București, compania oferă o gamă extinsă de servicii – printre care și soluții IT – deservind astfel 35 de țări pentru toate liniile majore de business ale Societe Generale. Cu o echipă de peste 700 de specialiști și experți, misiunea filierei IT este de a contribui la transformarea Grupului prin servicii de înaltă calitate împreună cu modele de operare inovatoare. Activitatea IT acopera atât dezvoltarea de software, analiza de afaceri, asigurarea calității, securitatea informatică, cât și suportul aplicațiilor.

În 2020, Societe Generale Global Solution Centre a fost desemnată „Business Service Company of the Year” și „Employer of the Year” în cadrul Romanian Business Services Forum & Awards, fiind totodată recunoscută ca „Business Leader in CSR” la Gala Premiilor ABSL pentru angajamentul continuu față de comunitate și mediu și proiectele derulate în ultimul an.

Axway

Centrul: Axway
Orase: Bucuresti

Axway este o companie de IT (de origine franțuzească, cu sediu central în Pheonix, SUA) care oferă soluții software pentru întreprinderi, de integrare a aplicațiilor, monitorizare a activității de afaceri, de analiză a afacerii, de dezvoltare a aplicațiilor mobile și de gestionare a API-urilor web.
Pe lângă aplicațiile dezvoltate, oferim clienților și servicii de:

  • Consultanță, o echipă de profesioniști care configurează și implementează cazuri specifice folosind produsele Axway pentru clienții noștri și contribuie la facilitarea tranziției către cloud a acestora.
  • Suport tehnic, o echipă de ingineri prietenoși care asistă clienții Axway în limba engleză, franceză sau germană, manifestând în același timp un interes real pentru experiența lor. Oferim asistență tehnică avansată pentru produsele noastre (și sistemele de operare aferente) prin soluționarea problemelor care pot apărea în timpul instalării, configurării, utilizării și administrării soluțiilor noastre software.
  • Asistență în reînoirea abonamentelor de suport tehnic, cu ajutorul colegilor vorbitori de limbi străine, printre care franceză, engleză, germană, spaniolă, italiană și engleză, care își dedică timpul asigurându-se că veniturile sunt recurente (prin reînoirea abonamentelor pentru servicii de suport tehnic) și adaugă la portofoliul de clienți prin atitudinea centrată pe satisfacția și menținerea loialității clienților.
Nu suntem în Pipera, ne puteți găsi lângă Parcul Tineretului!

TE Connectivity Sensor Solutions

Centrul: TE Connectivity
Orase: Timisoara

TE Connectivity este un nume nou în Timișoara, deși ne mândrim cu poziția noastră de lider pe piața globală a producției de senzori. Istoria noastră în Timișoara a început în 2018 cu unitatea de producție situată lângă Timișoara în Dumbravita, unde fabricam senzori de temperatură a sticlei pentru piețele aerospațiale, de consum, industriale și auto. De atunci am continuat să creștem și am adăugat produse precum senzori de temperatură a platinei, senzori de nivel și calitate a lichidului, cu tehnologii care nu era încă interesante.

În 2020, am adăugat un nou capitol la povestea noastră de succes cu dezvoltarea unui centru de cercetare și dezvoltare în zona urbană a Timișoarei. Activitățile centrului de cercetare și dezvoltare nou înființat se vor concentra pe dezvoltarea senzorilor pentru proiecte fabricate atât la nivel local, cât și internațional și vor aduce la Timișoara o gamă de domenii de activitate fără precedent prin extinderea dezvoltării software tradiționale, electronice, mecanice, cu aventuri în fizică. , chimie, electromecanică și multe altele. Credincios credinței noastre: „Fiecare conexiune contează”, vă invităm la cea mai extinsă experiență în tehnologie.