Career Coaching @ Angajatori de TOP TECH

Bine ai venit in centrul de Career Coaching!

Aici vei avea access la profesionisti si consultanti din departamentele de Resurse Umane.

Poti primi sfaturi despre:

  • cum sa-ti “vinzi” experienata profesionala in CV
  • cum te poti reorienta in cariera
  • cum sa te pregatesti pentru primul interviu.

Urmareste programul profesionistilor si intra in discutie cu ei, LIVE pe chat, pe data de 14 aprilie.

 
Ina Tencu - Software Engineer BearingPoint Romania

Ina si-a inceput calatoria alaturi de BearingPoint in urma cu 2 ani, in calitate de intern. In prezent, ea este Software Engineer si lucreaza in zona de web development in special pe partea de frontend.

 
Laura Gaiu - Recruiter BearingPoint Romania

Laura este recruiter in echipa BearingPoint de 5 ani. Ii place diversitatea si pentru ea, nicio zi nu e la fel.

 
Alexandra Luca - Software developer & consultant @ opesus

Software developer de peste un an în cadrul opesus, unde lucrează cu tehnologie SAP ABAP clasică dar și actuală. Specializată în matematică și cu un master în modelarea sistemelor, Alexandra a studiat pe cont propriu mare parte din cunoștințele de programare care au ajutat-o să-și înceapă cariera în IT. Pasiunea de mentor și pedagog îi aduc plăcere în a ajuta pe alții să-și găsească drumul, răspunsul, sau o ordine în gânduri.

 
Loredana Cicic - Specialist Recrutare @ DRAXLMAIER Group

Fac parte dintr-o echipa vesela, deschisa si implicata. Aici am gasit jobul care ma defineste atat profesional cat si personal. Imi face placere sa fiu alaturi de oameni, iar satisfactia pe care o simt cand aleg candidatul potrivit pentru jobul dorit nu poate fi egalata.

In cadrul sesiunii Career Coaching, voi putea raspunde la urmatoarele intrebari: 
1.Cum sa faci un CV de succes. 
2. Cum sa te prezinti la un interviu. 
3. Ce joburi există intr-o companie de E-mobility

 
Andreea-Cristina Popescu - HR Business Partner @ UniCredit

Persoana entuziasta cu vasta experienta in HR, pasionata de tehnologie, ce se straduieste constant sa se perfectioneze. HR Business Partner in zona digitala, cu 7 ani de experienta in HR, cu accent in zona de recrutare, proiecte de fuziune si transfer de activitati si procese ale companiilor.

 
Monica Boerencu - Talent Acquisition Specialist @ InCrys

Monica are peste 10 ani experienta in recrutarea si managementul talentelor, in special cu profil IT&C. Este de asemenea facilitator in nivel international pe zona dezvoltarii in cariera si facilitator Mental Health.

 
 
Camelia Macsim - Expert Optimizare CV

Sunt Camelia Macsim si sunt specializata in optimizarea CV-ului si profilului de LinkedIn. Mi-am dezvoltat competentele prin invatare continua si redactarea a peste 5000 de CV-uri pentru clienti de pe toate continentele. Sustin cu pasiune candidatii sa isi creasca sansele de a fi invitati la interviu si sa isi rafineze strategia de cautare a unui nou job. Implicarea mea in comunitate merge dincolo de business prin contributia pe care o aduc la initiativele de sustinere si informare a diverselor categorii profesionale.

 
Gabriel Chicioreanu - Expert Consiliere si Orientare in cariera

Gabriel Chicioreanu are o experienta de peste 10 ani in formarea si dezvoltarea echipelor de consultanta si vanzari. Este pasionat de dezvoltarea oamenilor si a demarat mai multe proiecte si evenimente pentru tineri (STUDY4CAREER - Cladim o cariera de succes pentru fiecare) si adulti (co fondator al evenimentelor Bune Practivi in HR si Cariera ta in HR).