Sesiuni de consiliere in cariera

Bucura-te la maximum de prezenta profesionistilor din Resurse Umane la Cornerul de Consiliere in Cariera din cadrul Angajatori de TOP Timisoara! 
 

Ti se vor oferi gratuit sesiuni de consiliere in cariera in urma carora vei: 

  • intelege cum trebuie sa arate CV-ul tau, astfel incat sa convingi inca de la primul interviu; 

  • afla sfaturi despre cum sa te pregatesti pentru prima intalnire cu angajatorul;  

  • identifica pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea o reconversie profesionala 

stii cum sa treci cu succes de interviul de angajare si cum sa iti pui in valoare calitatile la locul de munca. 
 

 

Specialistii HR abia asteapta sa iti ofere cele mai cool tips&tricks despre pasii pe care ii poti face pentru a avea cariera la care visezi.  
 

 

 

ERICA NEAGU, recruiter la EVERIENCE ROMANIA

„Imi place sa ajut oamenii sa-si identifice directia profesionala, sa-si foloseasca potentialul si sa ia decizii informate in materie de cariera. Calea cea mai sigura pentru a naviga cu succes pe actuala piata a muncii nu se rezuma doar la identificarea abilitatilor potrivite ci si la intelegerea valorilor, intereselor, personalitatii si obiectivelor fiecaruia. Sa pornim impreuna in aceasta calatorie!"

 

 

NATALIA RONKOV, founder URBAN SOCIALIZING

„Urban Socializing s-a nascut din dorinta de a crea un liant intre campanile in catutare de noi talente si candidatii deschisi sa faca un pas spre dezvoltarea carierei pintr-un loc de munca nou. Suntem pasionati in primul rand de oameni, de relatiile interumane si de modul in care locul de munca potrivit poate aduce nenumarate beneficii profesionale, dar si pe plan personal. Suntem meticulosi in cautarile noastre, oferim feedback deschis si pretuim relatiile pe termen lung atat cu clientii, cat si cu candidatii nostri. Acesta este modul in care reusim sa ne dezvoltam continuu reteaua de contacte si sa oferim o experienta profesionala semnificativa pentru toate partile implicate.''
 

MONICA OANA POPESCU, Consultant Resurse Umane

„Sunt Monica Oana Popescu, Psiholog și Consultant resurse umane, cu o vastă experiență în managementul resurselor umane, în mediul multinațional, activitatea mea desfășurându-se în România și în străinătate, în ariile de: recrutarea și selecția de personal, consilierea în carieră, evaluarea personalului, training și instruire. 
Pasiunea nativă pentru înțelegerea în profunzime a oamenilor și experiența de peste 18 ani în organizații,  mi-au creionat expertiza de a găsi mereu potrivirea și corespondența ideală între candidați și posturile disponibile din companii.  
Astfel, cunoscând ambele aspecte, atât înzestrările, aptitudinile, punctele forte și deprinderile candidaților, cât și specificul și cerințele posturilor și organizațiilor, mă consider un ghid de carieră și un consilier eficient, empatic și creativ.'' 
 


 

FLORIN BODIN, HR Manager la STC

„Sunt Florin Bodin, si activez de peste 18 de ani in domeniul consilierii si orientarii in cariera. De-a lungul timpului, am interactionat cu mii de elevi si studenti, sprijinindu-i sa se autocunoasca, apoi sa isi elaboreze propriul plan de actiune in ceea ce priveste educatia si viitoarea cariera. Am pregatit si am facilitat interactiunea studentilor cu mediul economic astfel incat acestia sa isi dezvolte experienta cautata de angajatori, inca din anii facultatii. O cariera de succes se planifica din timp! Sunt dispus sa te sprijin in acest proces.”


 

MIHAELA BUREAC-PLESCAN, Career Coach si Talent Advisor

„Sunt Mihaela Plescan, un profesionist HR cu o experienta bogata de peste 12 ani in domeniu. Am lucrat cu succes intr-o varietate de industrii, inclusiv IT, automotive, FMCG si inginerie, ceea ce m-a ajutat sa dezvolt o intelegere comprehensiva a practicilor de HR adaptate diferitelor domenii de afaceri. Abordarea mea in coaching-ul de cariera se bazeaza pe intelegerea profunda a nevoilor oamenilor, apeland la expertiza dobandita in resurse umane si in special pe procesele complexe de recrutare, employer branding si adaptarea specifica a strategiilor de dezvoltare a carierei. Angajamentul meu constant pentru invatare si dezvoltare continua este ceea ce ma defineste. Sunt nu doar un coach, ci si un sustinator activ al comunitatilor locale, cultivand relatii durabile si de incredere cu companiile partenere, candidatii si colegii mei din aria profesionala. Abia astept sa te cunosc la acest targ de cariera, care nu mai are nevoie de alta promovare, decat de prezenta ta si deschiderea pentru intreg programul oferit!"
 

ADELINA ROSCA

Adelina Rosca este absolventa a Universitatii de Vest, Facultatea de Sociologie si Psihologie si a Masterului de Management Strategic al Resurselor Umane. Membru de Board si Country Manager al Federatiei Internationale de Executive Search ( IESF) in Romania, Adelina coordoneaza operatiunile companiei de head hunting si consultanta in HR  Rosminds/Rosman Talent Solutions Srl.  Cu experienta de peste 20 ani in head hunting, a coordonat proiecte de executive search/recrutare in mai multe domenii de activitate (productie, logistica, transport, FMCG, IT& tehnology, medical, farmaceutic, BPO / SSC etc) cu acoperire atat la nivel national si international. Totodata s-a implicat direct in proiecte de market research, a dezvoltat programe de consiliere a carierei si este pasionata de business networking. Citatul preferat care si defineste cariera Adelinei este: ”Do what you love, and you’ll never work another day in your life."

 

LUCIA SCHINTEIE

Lucia  Schinteie este absolventa a Universitatii de Vest, Facultatea de Stiinte Politice, Filisofie si Stiinte ale Comunicarii si a Masterului Managementul Resurselor Umane in Administrarea Organizatiilor. Activeaza de 2 ani in zona de consultanta in recrutare, in cadrul companiei de head hunting si consultanta in HR Rosman Talent Solutions SRL. In cadrul companiei, a dezvoltat abilitati profesionale prin care ofera servicii de headhunting, recrutare si consiliere in cariera in domenii precum IT, automotive, transport, vanzari, finante, etc. Este pasionata de conexiunea cu oamenii si gestionarea procesului de comunicare cu candidatii prin intermediul proiectelor, dar si de faptul ca orice domeniu poate aduce un plus de valoare serviciilor de recrutare. Citat preferat: ”Nobody works harder than a woman who doesn't like asking people for anything."

 

OANA STRATILA

Oana Stratila este absolventa a Universitatii de Vest, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor - Finante Banci a Universitatii Politehnice din Timisoara - Comunicare si Relatii publice. Consultant Senior cu 8 ani experienta in proiecte de executive search, recrutare, consultanta HR, business development si consiliere in cariera atat pe piata nationala cat si cea internationala; pe sectoarele IT & Technology, R&D, Production, Finance, Sales, FMCG, Medical etc. Citatul preferat: ”Strive not to be a success, but rather to be of value.”

 

CRISTIANA NEAG

Cristiana Neag este absolventa a Universitatii de Vest, Facultatea de Sociologie si Psihologie, Specializare Resurse Umane si a Masteratului Managementul Resurselor Umane in Administrarea Organizatiilor. Detine 4 ani de experienta in recrutare de tip head hunting, consultanta in cariera si project management, cu expunere in mai multe domenii de activitate (IT& technology, productie, logistica, transport, FMCG) atat pe plan national, cat si international. Cristiana este o persoana orientata spre oameni, iar citatul care ii defineste munca este ”People don't buy goods and services, they buy relations and how you treat them."

 

CATALIN STAN

Catalin Stan este absolvent al Universitatii de Vest, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor - Management si a Masterului de Resurse Umane. In calitate de Project Manager si Consultant in Recrutare, se ocupa de coordonarea proiectelor de recrutare la nivel national din mai multe industrii (Automotive, IT, Finance, BPO & SSC) dar si de activitatea de consultanta si orientare in cariera pentru candidatii aflati intr-o cautare activa sau pasiva a unei noi provocari profesionale. Citatul preferat: ”If opportunity doesn't knock, build a door."


 Ti-am pregatit si sesiuni de consiliere financiara sustinute de specialistii de la Banocontrol. Iata cu cine poti discuta in cele 2 zile de eveniment:


 

OANA MITRUT

Fondatoarea, managera si curatoarea de continut a Comunitatii Banometru- Sprijin pentru Sanatate Financiara, Oana este parte din echipa Banometru din 2019. Persoana sociabila, pasionata de crestere, dezvoltare si transformare, traduce misiunile si viziunile oamenilor si ale organizatiilor pregatite sa-si traiasca valorile, in planuri strategice si actiuni coordonate. Este formator activ din 2017, coach si facilitatoare de invatare nonformala, dar si om de comunicare pentru Asociatia Educatie pentru Viata Reala si Banometru. DANIELA ANTON 

,,Sunt Daniela, un recrutor cu o experienta de peste 7 ani in domeniul Resurselor Umane, avand o expertiza variata in industrii precum IT, BPO, Finante si Asigurari.  
De-a lungul carierei mele, pasiunea mea constanta a fost sa inteleg si sa sprijin oamenii in calatoria lor catre o viata mai buna pe toate planurile – cariera, finante sau relatii.
Misiunea mea este sa imbin profesionalismul cu bunatatea si blandetea, oferind oamenilor acces la oportunitati de cariera mai bune si imbunatatindu-le viata intr-un mod holistic. 
Interactiunea cu mine presupune descoperirea unei persoane pasionata de intelegerea oamenilor, cu abilitati dezvoltate de ascultare si adresare de intrebari. Sunt mereu in cautare de noi cunostinte si provocari, avand o mentalitate de crestere continua. 
Sunt pasionata de psihologie si intelegerea comportamentului uman, iar cele mai multe informatii le asimilez citind carti din domeniu, precum si beletristica. Imi place sa fac exercitii cardio si HIIT pentru a-mi menține mintea si corpul in forma, si sa ma delectez cu spectacole de teatru, cinema sau stand-up impreuna cu prietenii si familia pentru a-mi hrani sufletul."
  
 

Aceștia sunt o parte din consilierii in cariera care ne vor fi alaturi pe 13 - 14 octombrie la Centrul Regional de Afaceri. Nu uita sa iti rezervi locul prin inscrierea la eveniment AICI.