Career Coaching @ Angajatori de TOP TEHNOLOGIE

Bine ai venit in centrul de Career Coaching!

Aici vei avea access la profesioniști si consultanți din departamentele de Resurse Umane.
Poti primi sfaturi despre

  • cum să-ți “vinzi” experiența profesională în CV
  • cum te poti reorienta în carieră
  • cum să te pregătești pentru primul interviu.
Urmarește programul profesioniștilor și intră în discuție cu ei, LIVE pe chat,  pe data de 9 aprilie.


Laura Gaiu, Recruitment Specialist BearingPoint Romania

Iti doresti o oportunitate de cariera intr-o companie anume?
Vino la standul nostru sa povestim despre talentul si abilitatile tale si vei descoperi cum CVul tau ii poate impresiona pe recruiteri sau manageri.
In plus, daca vizitezi standul si discuti cu noi pe 9 Aprilie la Career Coaching, ai sansa sa castigi o pereche de casti Jabra Elite Active 65t. 
Iti vom prezenta 10 sfaturi care te vor ajuta sa ai un CV de impact pentru angajatori.


Iulia Domsa – Talent Acquisition Partner METRO.digital

Iulia a descoperit în urmă cu 4 ani cât de dinamic și distruptiv poate fi mediul HR și recrutarea în IT, iar de atunci a îmbrățișat toate aceste provocări.
Din punctul ei de vedere, “Nicio zi nu e la fel cu cea dinainte și asta imi menține mintea în alertă, sunt mereu pregatită pentru urmatorul episod.  “ Lucrează în cadrul METRO digital, ca Talent Acquisition Partner, colaborând foarte strâns cu managementul și echipa de HR, pentru a crea cele mai bune strategii de recrutare și a identifica cei mai potriviți candidați pentru a se alatura echipelor tehnice și a contribui în digitalizarea METRO.

Iulia este deschisa să abordeze teme precum: Cum să-ți începi cariera în IT- tips & tricks; Cum să faci o schimbare în carieră și să începi să lucrezi în IT .
Andreea Surpeteanu, Viitorul meu

Experiența de peste 8 ani în proiectele de Resurse Umane mi-a demonstrat că zonele care îmi generează o energie pozitivă sunt cele de consultanță, consiliere, strategie și dezvoltare organizațională. Cel mai important pentru mine este să fac totul cu pasiune. Îmi plac oamenii și lucrul cu ei, îmi place să știu că pot să îi ajut și să îi ghidez către atingerea unui obiectiv și împreună să definim rezultatul pe care și-l doresc.
Nicoleta Neghina, Viitorul meu

Am lucrat 10 ani în resurse umane cu accent pe partea de recrutare, compensaţii şi beneficii, proiecte de outplacement şi dezvoltare organizaţională. In prezent sunt Coach (PCC level) acreditat de către Federaţia Internaţională de Coaching. Practic coaching-ul din 2017. Experienţa de coaching s-a centrat pe teme precum echilibru personal vs profesional, schimbarea de carieră, regăsirea motivaţiei, situaţii de relaţionare, prioritizare. Sesiunile de echipă s-au concentrat pe identificarea de obiective comune, îmbunătăţirea relaţiilor în cadrul echipei, creşterea performanţei.
Cred că schimbarea începe prin noi, şi de aceea sunt implicată în mai multe proiecte de voluntariat, cu impact în educaţie şi în schimbarea mentalitaţilor în societatea românească.
Laura Lupu – Talent Acquisition Advisor at Dell Technologies
 
M-am alaturat echipei de recrutare Dell Technologies in urma cu 4 ani si am o experienta de 10 de ani, in special in recrutarea IT. Imi place sa imi folosesc abilitatile de comunicare si de consultanta pentru ca impreuna cu leaderii de business sa gasim strategii de a atrage si de a angaja cei mai potriviti candidati pentru rolurile noastre.
 
Imi place sa observ potentialul fiecarei persoane de a se dezvolta dincolo de experienta si rolul actual. Cred ca mereu putem sa invatam lucruri noi si putem sa ne dezvoltam abilitatile pe care ni le propunem  fie in locul in care ne aflam sau prin schimbarea directiei de dezvoltare in cariera