Coming soon Harta Toamna Tech
uite aici harta care a fost in primavaraHarta Centrelor de Tehnologie din Romania

Conform Raportului Hipo – Piata fortei de munca in 2022, pentru al patrulea an consecutiv, departamentul IT&C se claseaza pe primul loc in topul domeniilor cu cele mai multe angajari. Mai mult, potrivit aceluiasi raport, daca iti doresti un job remote, trebuie sa stii ca este domeniul care va avea disponibile cele mai multe locuri de munca de acasa. Consulta Harta Centrelor tech si descopera joburile potrivite pentru tine, fie ca esti un tanar incepator sau chiar un specialist cu experienta in sectoarele tehnologiei, precum: IT&C, Automotive sau Telecom.

Vitesco Technologies

Centrul: Vitesco Technologies
Orase: Timisoara, Iasi, Brasov,

Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente pentru vehiculele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate.

Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu angajații noștri din întreaga lume și din cele 3 centre de inginerie din România: Timișoara, Sibiu și Iași. Lumea este într-o continuă schimbare și este responsabilitatea noastră să facem o diferență.

Suntem determinați să dezvoltăm o mobilitate curată și sustenabilă. Vino alături de noi pentru a fi parte din această călătorie a electrificării.

Aplică la joburile Vitesco Technologies!

Flex Romania

Centrul: Flex
Orase: Timisoara,

Flex is a leading sketch-to-scale solutions company that designs and builds intelligent products for a connected world. With more than 200,000 professionals across 30 countries and a promise to help make the world Live smarter™, the company provides innovative design, engineering, manufacturing, real-time supply chain insight and logistics services to companies of all sizes in various industries and end-markets.

Flex operation in Timisoara serves customers in the automotive, medical, industrial and networking market sectors, having more than 4000 employees. Our manufacturing capabilities include printed circuit board assembly, new product introduction, box-build and high level system assembly. We also provide a full range of clean room product assembly for medical disposable devices.

According with worldwide development strategy, Flex Timisoara started in 2012 to build up a R&D team for Medical and Automotive activities. Being part of worldwide R&D organization, this team works with top healthcare companies and automotive OEMs with focus on development of medical devices in the diagnostics, drug delivery (Medical) and lighting, clean products, connectivity (Automotive) products.

Huf Romania

Centrul: Huf Romania
Orase: Timisoara,

Huf Romania este o investiţie a grupului de firme Huf International GmbH, lider în dezvoltarea şi producţia sistemelor de acces, închidere şi imobilizare pentru industria autovehiculelor. Mulţi şoferi care privesc cu atenție cheia maşinii lor, vor descoperi pe partea metalică a cheii sigla Huf. Statisticile spun că una din trei maşini deţine mânere, încuietori, sisteme de ghidaj, carduri electrice de acces sau telecomenzi fabricate de către Huf. În anul 2020, cifra de afaceri a companiei a depăşit valoarea de 1 miliarde de Euro. Grupul Huf are puncte de lucru în 19 ţări, pe 3 continente (Europa, America şi Asia) şi o echipă de peste 7,800 de angajaţi.

ATOSS Software

Centrul: ATOSS Software
Orase: Timisoara,

Working at ATOSS is something special. Our staff appreciate their work and working environment. Here, individuals count. Your strong points are discovered, your talents are furthered and your performance is rewarded. No wonder that the majority of our employees has been working for ATOSS for over five years. Join our young and strongly growing Timisoara branch office now, and you will be offered exciting career opportunities. The outstanding performance and the passion of our people make ATOSS a convincing, preferred partner – now and in future. 
Leave the old structures behind and shape a new, promising career at ATOSS.

HELLA Romania

Centrul: HELLA Romania
Orase: Timisoara, Arad,

Cu renume mondial în domeniul automotive, compania HELLA a sosit în România în anul 2005, stabilind un standard ridicat de producție și de dezvoltare a inovațiilor în locațiile din țară. HELLA România este formată din trei fabrici situate în Timișoara, Arad și Lugoj, trei centre de proiectare și de dezvoltare aflate în Timișoara și Craiova, precum și un centru administrativ în Timișoara. Proiectele din cele trei centre tehnice, două din Timișoara și unul în Craiova, sunt ancorate în megatrendurile de electrificare, conducere autonomă și inteligența artificială. Specialiștii HELLA de aici provin din domenii variate, de la inginerie, software development, testare sau securitate funcțională.