Topul angajatorilor din Tehnologie

Hipo Technology 100

Domeniul Tech se claseaza pe primul loc in topul domeniilor unde se vor face cele mai multe angajari si in 2023. Fie ca esti un tanar incepator sau chiar un specialist cu experienta in IT&C, Automotive sau Telecom, mai jos gasesti lista celor mai dorite companii din Tech care isi maresc activ echipele in aceasta perioada. Indiferent de topicurile de care esti interesat, fie ca este vorba despre tipurile de joburi (remote, full-time, part-time, hybrid), planurile pe care le au anul acesta cele mai active companii din industia Tech, navigarea pe harta interactiva iti va oferi cele mai relevante informatii.

DRAXLMAIER Group

Centrul: DRAXLMAIER Group
Orase: Timisoara

Vino să descoperi oportunitățile de dezvoltate ale carierei tale la DRÄXLMAIER Timisoara, în noua fabrică de componente electronice și baterii baterii pentru automobile electrice și hibrid. Avem poziții deschise în departamentele de Producție, Logistică, Inginerie Industrială și Calitate. Te așteptăm în echipa noastră să descoperi noile tehnologii ale producției de componente E-mobility!

BCR

Centrul: BCR
Orase: Bucuresti

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Raiffeisen Bank

Centrul: Raiffeisen Bank
Orase: Bucuresti, Timisoara

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața romanească, locul în care ne dorim să oferim o experiență plăcută tuturor.
Într-un context în care digitalizarea reprezintă punctul de plecare pentru orice înseamnaă inovație, credem cu tărie în abilitățile colegilor noștri care oferă cele mai înalte standarde.
Suntem într-un proces de continuă dezvoltare, ne autodepășim în fiecare zi și reușim să oferim atât angajaților, cât și clienților noștri, încrederea unor servicii de înaltă calitate.
Lucrăm împreună, acționăm în mod responsabil, suntem dornici să învățăm și suntem proactivi. Misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea de comunități sustenabile și prospere, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă potențialul maxim. Oferim siguranță, consultanță și servicii financiare ușor de folosit.

MAHLE

Centrul: MAHLE
Orase: Timisoara


Împreună punem lumea în mișcare – și facem acest lucru de peste 100 de ani. Pasiunea noastră pentru tehnologie ne-a ajutat să devenim ceea ce suntem astăzi: un partener de dezvoltare și un furnizor de sistem pentru industria auto de largă recunoaștere internațională.

În activitatea noastră, la MAHLE urmărim obiectivul de a face mobilitatea mai eficientă, mai ecologică, mai confortabilă și mai economică. În cadrul strategiei noastre duale, lucrăm atât la motorul cu combustie inteligentă pentru utilizarea hidrogenului și a altor combustibili nefosili, precum și la tehnologii pentru pilele de combustie și electromobilitate

Automatic Data Processing (ADP) Romania

Centrul: ADP Romania
Orase: Bucuresti

Insert in content projects promoted nationally - Consistently named one of the ‘Most Admired Companies’ by FORTUNE® Magazine, and recognized by DiversityInc® as one of the ‘Top 50 Companies for Diversity’, ADP works with more than 740,000 organizations across the globe to help their people work smarter, embrace new challenges, and unleash their talent. “Always Designing for People” means we’re creating platforms that will transform how great work gets done, so together we can unlock a world of opportunity. At ADP, you will be recognized for your strengths. You will be welcomed and celebrated for the person you are, for your different perspectives and ideas - while working in an agile and creative workplace, where you can live your best life as an associate and an individual. We will give you the training and tools to help you grow in an open and inclusive culture focused on progress. Where people care, friendships are forged, and impact is made. Every day. In your life and others. Isn’t this what life is all about? Finding something meaningful that you love doing in a place you enjoy doing it? ADP can give you that opportunity.

Vitesco Technologies

Centrul: Vitesco Technologies
Orase: Timisoara, Iasi, Brasov

Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente pentru vehiculele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate.

Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu angajații noștri din întreaga lume și din cele 3 centre de inginerie din România: Timișoara, Sibiu și Iași. Lumea este într-o continuă schimbare și este responsabilitatea noastră să facem o diferență.

Suntem determinați să dezvoltăm o mobilitate curată și sustenabilă. Vino alături de noi pentru a fi parte din această călătorie a electrificării.

Aplică la joburile Vitesco Technologies!

Bosch Romania

Centrul: Engineering Center Cluj
Orase: Cluj-Napoca

As a Working Student, you have the opportunity to work on cutting-edge technology projects throughout your studies in a multicultural company, to explore different areas of engineering in order for you to develop practical skills and deepen your knowledge. Based on your performance as a working student, you will become eligible for other Bosch programs. Grow with us by gaining hands-on experience and by being part of our #LikeABosch culture!

We are happy to welcome you in our team! Apply HERE.>>

Superbet

Centrul: Superbet
Orase: Bucuresti, Timisoara

Fondat în anul 2008, grupul Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România.
Compania desfășoară operațiuni în retail, unde are o rețea de aproximativ 1.000 de agenții stradale, precum și în online, prin intermediul website-ului și al aplicațiilor de pariuri sportive și gaming. Grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia și Polonia.

Superbet este singura companie premiată de patru ori în cadrul Central & Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul de excelență în regiune - Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Bosch Service Solutions SRL

Centrul: Bosch Service Solutions
Orase: Timisoara

Bosch Service Solutions in Timisoara offers complete service solutions to the Bosch Group and external customers, through two divisions: Bosch Service Solutions (since 2007) and Bosch Global Business Services (since 2012). The team of experts from the Service Solutions division operates in areas such as IT & Technology, Customer Care, Production Support, and other services. Bosch Global Business Services has consolidated one of its global end-to-end process hubs in different service areas, including Accounting, Finance, Auditing, Controlling, Purchasing and Logistics.

Continental

Centrul: Continental
Orase: Timisoara

De peste 150 de ani, schimbăm modul în care se deplasează lumea, făcând mobilitatea mai sigură, inteligentă, curată și accesibilă pentru toți. Prin crearea conexiunilor dintre oameni și destinațiile lor, tehnologiile noastre de ultimă oră și cultura organizațională conectează în același timp oameni și destine.Angajații noștri sunt motivați de pasiunea lor de a face o diferență semnificativă în lume, atât pentru familiile și prietenii lor, cât și pentru ei înșiși. Cultura noastră organizațională încurajează talentul individual, valorile feedback-ului constructiv şi cele ale învăţării pe tot parcursul vieţii. Ne sprijinim angajaţii în identificarea propriilor direcții de dezvoltare, încurajându-i să țintească sus și să-și atingă potențialul maxim.

UniCredit

Centrul: UniCredit
Orase: Bucuresti

UniCredit is a pan-European Commercial Bank with a unique service offering in Italy, Germany, Central and Eastern Europe. Our purpose is to empower communities to progress, delivering the best-in-class for all stakeholders, unlocking the potential of our clients and our people across Europe.

We serve over 15 million customers worldwide.

They are at the heart of what we do in all our markets. UniCredit is organized in four core regions and two product factories, Corporate and Individual Solutions. This allows us to be close to our clients and use the scale of the entire Group for developing and offering the best products across all our markets.

We are driven by our purpose: to unlock the full potential of individuals and businesses across Europe, and to empower communities to progress.

Visteon

Centrul: Visteon Romaia
Orase: Timisoara

As the only Tier 1 supplier devoted exclusively to cockpit electronics, and with the broadest product portfolio in this segment, Visteon is uniquely positioned to meet automakers’ needs for smart, digital cockpits for electric and automated vehicles.

Timisoara Technical Center supports Visteon's growth and is in search of creative, enthusiastic and dedicated individuals to join our diverse team and contribute in delivering a rich, connected experience for drivers and passengers.

Explore the opportunities available at Visteon and shift your career into high gear.

ZF Group

Centrul: ZF Group
Orase: Timisoara

ZF Tech Center Timișoara activează din anul 2007 ca furnizor de servicii de inginerie pentru divizia sistemelor de siguranță active, realizând tranziția către grupul ZF în anul 2019. Consolidarea existenței în cadrul grupului are loc în anul 2021, odată cu decizia extinderii competențelor și către mobilitatea electrică. Astfel, ZF Tech Center Timișoara ajunge să furnizeze servicii de:
- inginerie pentru sistemele de siguranță active (de frânare)
- inginerie pentru sistemele de direcție ale automobilelor
- cercetare și dezvoltare în industria automotive

Vino alături de noi, să participi la dezvoltarea de servicii de inginerie pentru sistemele de siguranță active, dar și de cercetare și dezvoltare a industriei automotive din toată lumea.

Aplică chiar acum la joburile disponibile aici:

The Access Group

Centrul: The Access Group
Orase: Timisoara

The Access Group is one of the leading providers of business management software to small and mid-sized organizations in the UK, Ireland and Asia Pacific. We’re passionate about helping our customers stay one step ahead of the challenges facing their industry and business, currently helping over 60,000 customers to have the freedom to do more.

Our Global Operations Center in Romania is on a journey of continuous growth and we want to engage with top talent around the country. We are proud to have more than 350 tech and software business specialist working in Timisoara and around the country and we are not stopping here.

Helping everyone at Access Love work and Love life is at the heart of everything we do. It shapes how we do things and allows us to create a place where people want to be and can be at their best.

We’re passionate about our values, which guide how we all make decisions and get things done. We love to make our customers lives easier so our value to ‘Make Access better every day’ is one we’re obsessed with. From attracting the right people, helping them grow and be the best they can be, we’re helping people at Access to love what they do and be happy.

We love the fact that we’re all different. We believe by having more diverse perspectives at work improves how we run our business, helps us to better support our customers, and when you think about it, it’s just more fun!

What’s holding you back? Come and be part of our amazing Access Family!

GE Digital part of GE Vernova

Centrul: GE Digital. Part of GE Vernova
Orase: Bucuresti

General Electric is the world’s Digital Industrial Company, transforming industry with software-defined machines and solutions that are connected, responsive and predictive. Through our people, leadership development, services, technology and scale, GE delivers better outcomes for global customers by speaking the language of industry. Our GE Digital Romanian Engineering Office is bringing a significant contribution to the Worldwide Electrical Energy context. Delivering on life-critical solutions we are deeply immersed into the worlds of Transmission, Distribution, Asset Management and Market Management making sure we shape how the energy landscape looks today and tomorrow. Our teams breathe software-life into R&D, Services and Support for GE Digital Grid products while liaising with stakeholders and customers all around the globe.

Siemens Energy

Centrul: Siemens Energy Romania
Orase: Bucuresti

At Siemens Energy, we are more than just an energy technology company. We meet the growing energy demand across 90+ countries while ensuring our climate is protected. With more than 92,000 dedicated employees, we not only generate electricity for over 16% of the global community, but we’re also using our technology to help protect people and the environment.

Our global team is committed to making sustainable, reliable, and affordable energy a reality by pushing the boundaries of what is possible.

At Siemens Energy, you can help lead the energy transformation.
Let’s make tomorrow different, today! Discover our job openings here.

Hamilton Central Europe

Centrul: Hamilton
Orase: Timisoara

Hamilton Central Europe și-a început activitatea în România prin producția de componente destinate seringilor cu microlitru. Odată cu deschiderea acestui sediu, România a devenit a doua țară din Europa, după Elveția, în care Compania Hamilton desfășoară activități de producție. De altfel, Compania Hamilton este și singura companie din țară specializată în producția de componente destinate seringilor cu microlitru.
În prezent, în fabrica din Giarmata, echipa noastră produce instrumente de precizie ridicată folosite în laboratoarele de analiză și cercetare (seringi de mare precizie, pompe, valve, ace, module de pipetare etc.), precum și accesorii pentru aparatura medicală. Produsele fabricate de către Hamilton Central Europe în Timiș sunt utilizate în piețele de profil din Europa, Asia și Africa de Sud, în mare parte în laboratoarele de cercetări științifice, laboratoarele de aplicații analitice și secții de terapie intensivă.

MHP - A Porsche Company

Centrul: MHP - A Porsche Company
Orase: Timisoara, Cluj-Napoca

MHP – A Porsche Company, entiate afiliată concernului Porsche, este o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții adresate segmentului de piață „Mobility & Manufacturing”. Compania are în prezent aproximativ 3.300 de angajați, prezenți în cele 20 locații din întreaga lume (Germania, Elveția, Anglia, SUA, Ungaria, Cehia, Israel, China și România). În România, MHP – A Porsche Company are o echipă de 500 de specialiști care oferă servicii de application management, process integration, SAP infrastucture services, software development și Digital Services. Compania are birouri în Cluj-Napoca și Timișoara, dar și angajați care își desfășoară activitatea remote, localizați fiind în mai multe orașe din România.

 

The MHP philosophy: Excellence.

Flex Romania

Centrul: Flex
Orase: Timisoara

Flex creează produse extraordinare pentru clienţi, care aduc valoare şi îmbunătăţesc vieţile oamenilor. Comunitatea Flex Timişoara e activă de peste 20 ani, fiind formată din mii de angajaţi care lucrează în 6 clădiri pe o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi. Produsele noastre sunt construite pe 25 de linii SMT şi 1 linie proto. Folosim soluţii inovatoare create de ingineri cu experienţă în automatizare şi design de asamblare în industria de electronice.

Scopul nostru este să fim partenerul de încredere în industria de electronice, datorită experienţei acumulate şi produselor pe care le-am creat pentru parteneri globali din automotive, medicină, infrastructură şi comunicare.

Ne mândrim cu echipele de profesionişti care contribuie la succesul nostru. Respectul, corectitudinea, integritatea şi cinstea sunt valorile Flex pe care le aplicăm în toate interacţiunile companiei, mai ales în relaţiile cu angajaţii şi colegii noştri.

NN România

Centrul: NN România
Orase: Bucuresti

La NN, așezăm oamenii în mijlocul a tot ce facem. De la clienți, la angajați și colaboratori știm că relațiile care trec testul timpului încep cu două cuvinte simple: „îmi pasă“. De aceea am creat o companie după chipul și asemănarea fiecăruia dintre noi. Și un loc în care oricine e încurajat să gândească, să se comporte și să se afirme ca cine e. Așa că te invităm să ni te alături. Cu rolurile, ideile și reponsabilitățile care te fac pe tine să fii tu însuți. Cu talentele și cunoștințele, cu perspectiva ta unică. La NN, locul în care tu contezi.

Webasto

Centrul: Webasto
Orase: Arad

The Webasto Group, headquartered in Stockdorf, Germany, is a global innovative systems partner to the mobility industry and one of the 100 largest automotive suppliers worldwide.

 

Webasto Romania, located in Zimandu Nou, Arad, has started it’s activity in 2008. The main activity is the production of sunroofs, panoramic roofs and convertible tops.

The corporate culture is characterized by integrity, an open approach and transparent communication.

 

Choose a career. Not a job. Join Webasto!

Finastra

Centrul: Finastra
Orase: Bucuresti

At Finastra, we enable the financial services world, to deliver the future of banking. As one of the world’s largest FinTech’s, we work with over 9,000 customers. We believe the future of finance is OPEN. By focusing on OPEN Collaboration and OPEN Finance, supported by our OPEN Platform, we can create financial inclusion for everybody.

Our scale and reach allows us to build relationships that put our customers and their customers first. Kick start your career at Finastra and join us this summer for our two year, early careers, global FinStarter Program! Through various rotations, you will learn and be exposed to key stakeholders in the business, helping Finastra grow in its mission to become the first choice in the Fintech sector. 

.

ENGIE

Centrul: ENGIE Romania
Orase: Bucuresti, Brasov, Craiova, Constanta, Galati, Ploiesti, Buzau, Targoviste, Sfantu Gheorghe


Grupul ENGIE are în România peste 4200 de angajați, profesioniști în domeniul energiei.

Cu un portofoliu de 2 milioane de clienți, suntem unul dintre cei mai mari jucători pe piața de energie la nivel local, activând în: distribuţia şi furnizarea de gaze naturale, producția din surse regenerabile și furnizarea de energie electrică, precum și soluții verzi și servicii tehnice.

HELLA Romania

Centrul: HELLA Romania
Orase: Timisoara, Arad

HELLA România este parte din grupul FORVIA. Faurecia și HELLA își unesc forțele sub brandul-umbrelă FORVIA, reunind 150.000 de angajați talentați din întreaga lume. Grupul FORVIA și portofoliul său larg de tehnologie intenționează să joace un rol semnificativ în transformarea limitelor mobilității și în combaterea schimbărilor climatice.

HELLA este o companie listată la bursă și este unul dintre cei mai importanți furnizori globali în industria automotive. 

În cadrul FORVIA, HELLA inovează industria auto datorită înaltei performanțe pe care o aduce în tehnologia de iluminat și electronică: perfecționează lumina inteligentă, componente și aplicatii pentru mașina electrică și mașina autonomă și oferă servicii globale de top.

În România, HELLA este prezentă din 2005. Are cinci centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție care sunt situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, Oradea și Iași unde lucrează peste 5000 de angajați.

Huf Romania

Centrul: Huf Romania
Orase: Timisoara

Huf Romania este o investiţie a grupului de firme Huf International GmbH, lider în dezvoltarea şi producţia sistemelor de acces, închidere şi imobilizare pentru industria autovehiculelor. Mulţi şoferi care privesc cu atenție cheia maşinii lor, vor descoperi pe partea metalică a cheii sigla Huf. Statisticile spun că una din trei maşini deţine mânere, încuietori, sisteme de ghidaj, carduri electrice de acces sau telecomenzi fabricate de către Huf. În anul 2020, cifra de afaceri a companiei a depăşit valoarea de 1 miliarde de Euro. Grupul Huf are puncte de lucru în 19 ţări, pe 3 continente (Europa, America şi Asia) şi o echipă de peste 7,800 de angajaţi.