Angajatori de TOP - cea mai buna sansa sa te angajezi in Ploiesti
Tot mai multi tineri si seniori din Ploiesti aleg sa plece sa lucreze departe de casa, iar aici nu vorbim despre orase vecine cum ar fi Bucuresti. Rapoartele privind piata fortei de munca arata ca ploiestenii prefera sa lucreze la sute si chiar mii de kilometri departare pentru promisiunea unor locuri de munca stabile si bine platite.

Daca te afli in fata unei decizii asemanatoare, iar neincrederea in fortele proprii si nesiguranta unui loc de munca la tine in oras te fac sa tinzi catre decizia de a pleca, te incurajam vii alaturi de noi si sa iei in considerare propunerea noastra.


Cine suntem?

Cel mai mare targ de cariera din tara, Angajatori de TOP, si venim la tine in oras, in Ploiesti.

Experienta noastra de 14 ani, zecile de editii organizate in Bucuresti si Timisoara, cele peste 1450 de companii cu care am incheiat parteneriate in toata perioada si sutele de mii de oameni pe care i-am ajutat sa faca o schimbare in viata lor profesionala ne recomanda ca fiind cea mai buna oportunitate pentru viitorul tau.


Cu ce ganduri la Ploiesti?

Venim sa-ti demonstram ca nu trebuie sa pleci nici macar pana la Bucuresti pentru a duce un trai corect si decent, nu trebuie sa-ti neglijezi familia sau prietenii pentru a nu duce lipsuri si nu trebuie sa te multumesti cu putin.

Venim catre tine sa iti aratam ca se poate mai bine, mai mult, mai rapid si mai aproape.


Ce se intampla la eveniment?

Cum spuneam si mai sus, Angajatori de TOP este cel mai mare targ de cariera din tara. Aici, zeci de companii nationale si locale vin si isi prezinta pozitiile deschise si incearca sa iti ofere toate argumentele care ar trebui sa te convinga sa aplici la acestea.

Te punem fata in fata cu posibilitatea de a te angaja rapid, simplu si sigur. Trebuie doar sa ai curajul de a vrea mai mult de la tine si sa profiti de aceasta sansa.


Cine poate veni?

ORICINE. La Angajatori de TOP esti primit cu bratele deschise indiferent de varsta si nivelul de educatie.

Fie ca prioritatile tale au fost altele decat absolvirea studiilor superioare, fie esti student sau absolvent si nu ai pic de experienta de munca sau senior care simte nevoia unei schimbari de domeniu sau lucrezi deja undeva si simti ca nu este cel mai potrivit loc de munca pentru tine, ia taurul de coarne si profita de sansa de a capata ce iti doresti!

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii, urmand pasii de aici ->
Cum te inscrii la Angajatori de TOP Ploiesti

Inca nu te-am convins ..?
 
  • Noi credem ca un om fericit este un om productiv si ca fericirea difera de la persoana la persoana. De aceea, la Angajatori de TOP poti discuta cu fiecare companie prezenta pentru a capata raspuns la toate intrebarile tale si a descoperi oferta cea mai potrivita pentru fericirea ta.
     
  • Poti trece pe la 35 de companii si sa discuti si aplici la aproximativ 2000 de joburi in mai putin de 12 ore.
     
  • Daca te inscrii, iti descarci CV-ul si aplici la companiile prezente la targ, ai sansa sa-ti gasesti locul de munca potrivit!

Ce mai astepti? Ia taurul de coarne si profita de cea mai buna sansa de a te angaja in Ploiesti!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Ploiesti!

 LinkedIn

Participa la Angajatori de TOP PLOIESTI:
1. Inscrie-te la Angajatori de TOP PLOIESTI