Career Coaching @ Angajatori de TOP BUSINESS

Bine ai venit in centrul de Career Coaching!

Aici vei avea access la profesionisti si consultanti din departamentele de Resurse Umane.

Poti primi sfaturi despre:

  • cum sa-ti “vinzi” experienata profesionala in CV
  • cum te poti reorienta in cariera
  • cum sa te pregatesti pentru primul interviu.

Urmareste programul profesionistilor si intra in discutie cu ei, LIVE pe chat,  pe data de 7 aprilie.


 

 

Tosca Florentina - Specialist Resurse Umane, Recrutare si Proiecte HR @ PENNY.

Tosca Florentina, Specialist Resurse Umane, Recrutare si Proiecte HR. Florentina face parte din echipa PENNY. de aproximativ 3 ani, initial alaturandu-se echipei de HR in calitate de Trainee HR.

 
Chitu Raluca - Specialist Resurse Umane, Recrutare si Proiecte HR @ PENNY.

Chitu Raluca, Specialist Resurse Umane, Recrutare si Proiecte HR. Raluca detine o experienta de 12 ani in retail si 10 in departamente de HR, fiind parte din echipa PENNY. de 5 ani.

 
 
Iles Bront Dan – Specialist Recrutare @ Deutsche Telekom Services Europe Romania (DTSE Romania)

M-am alaturat acum 4 luni departamentului de Resurse Umane al DTSE Romania, in calitate de Specialist Recrutare si detin o experienta de 7 ani in domeniu recrutarii si al administrarii de personal.

 
Valentina Giura – Senior HR Business Partner @ Deutsche Telekom Services Europe Romania (DTSE Romania)

Valentina este Senior HR Business Partner cu peste 10 experienta in HR.

 
 
 
 
Florin Hulea - Talent Acquisition Manager @ TELUS International

Cu o experienta semnificativa in comunicare si relatii publice, Florin face parte din echipa TELUS International de peste 5 ani, avand o contributie majora in realizarile la nivel de recrutare ale companiei.

Pasionat de reusitele oamenilor din jurul sau, Florin se pune la dispozitie de fiecare data cand are sansa de a vorbi cu oameni care cauta o sclipire in cariera lor.

Puncte-cheie:

  • cum sa evoluezi in cariera indiferent de nivelul tau de experienta;
  • tips & tricks care te vor ajuta in relatia cu orice persoana din recrutare;
  • ce ar trebui sa stii despre o cariera in industria de customer experience.

 

Andreea Evduh - Talent Acquisition Consultant @ Allianz Services
 

Ma numesc Andreea Evduh si fac parte din echipa Talent Aqcuisition, din cadrul Allianz Services, din anul 2017. In toata aceasta perioada, am avut ocazia sa iau parte la dezvoltarea fulminanta a companiei si la crearea unui mediu de lucru favorabil dezvoltarii, la eficientizarea proceselor si la digitalizare, aspecte pe care vrem sa le imbunatatim constant. Interactiunea cu oamenii ma ajuta sa ma dezvolt constant, sa invat lucruri noi si sa fiu un om mai bun.

 
Camelia Macsim - Expert Optimizare CV

Sunt Camelia Macsim si sunt specializata in optimizarea CV-ului si profilului de LinkedIn. Mi-am dezvoltat competentele prin invatare continua si redactarea a peste 5000 de CV-uri pentru clienti de pe toate continentele. Sustin cu pasiune candidatii sa isi creasca sansele de a fi invitati la interviu si sa isi rafineze strategia de cautare a unui nou job. Implicarea mea in comunitate merge dincolo de business prin contributia pe care o aduc la initiativele de sustinere si informare a diverselor categorii profesionale.

Gabriel Chicioreanu - Expert Consiliere si Orientare in cariera

Gabriel Chicioreanu are o experienta de peste 10 ani in formarea si dezvoltarea echipelor de consultanta si vanzari. Este pasionat de dezvoltarea oamenilor si a demarat mai multe proiecte si evenimente pentru tineri (STUDY4CAREER - Cladim o cariera de succes pentru fiecare) si adulti (co fondator al evenimentelor Bune Practivi in HR si Cariera ta in HR).