Career Coaching @ Angajatori de TOP BUSINESS

Bine ai venit in centrul de Career Coaching!

Aici vei avea access la profesioniști si consultanți din departamentele de Resurse Umane.
Poti primi sfaturi despre

  • cum să-ți “vinzi” experiența profesională în CV
  • cum te poti reorienta în carieră
  • cum să te pregătești pentru primul interviu.
Urmărește programul profesioniștilor și intră în discuție cu ei, LIVE pe chat, pe data de 26 martie.


Aloma Odogwu , Schlumberger

Aloma Odogwu lucrează în prezent ca SSO Recruitment Manager pentru Schlumberger. Cariera ei în resurse umane a început acum 8 ani, împreună cu calificarea de CIPD finalizată în Marea Britanie. Experiența și abilitățile sale obținute sunt în principal în consultanță în carieră, recrutare, interviuri simulate, critici de reluare, asistență pentru căutarea unui loc de muncă și ateliere, negociere și management atât pentru studenți / proaspăt absolvenți, cât și pentru profesioniști cu experiență.

Astfel, dacă ești interesat să descoperi care este nevoia de recrutare pe piața muncii sau pur și simplu ai nevoie de câteva sfaturi în carieră, Aloma te așteaptă la o discuție LIVE pe chat în data de 26 Martie!
Florin Hulea, TELUS International

Cu o experiență puternică în comunicare și relații publice, Florin Hulea face parte din echipa TELUS International de 4 ani, având o contribuție semnificativă la reușitele de recrutare ale companiei.
Fost ofițer de poliție, Florin și-a început cariera în domeniul militar unde a petrecut mai bine de 10 ani în diferite roluri, ca și comandant sau purtător de cuvânt. Cu toate acestea, în 2016, a ales să urmeze calea recrutării, iar acum conduce cu succes una dintre echipele de recrutare de la TELUS International.
Florin are o experiență semnificativă atât în sectorul privat, cât și în cel public, acestea din urmă oferindu-i informații valoroase despre mediul de lucru, cultura și valorile de urmat într-o carieră. Pasionat de a reușita oamenilor, Florin își pune la dispoziție de fiecare data experiența pentru a discuta cu oameni care caută o scânteie în cariera lor. 

Cateva lucruri pe care le poti discuta cu Florin:
•    Cum te pregatești pentru un interviu online
•    Cum te pozitionezi in perioada pandemiei in cadrul unui interviu


Andreea Surpeteanu, Viitorul meu

Experiența de peste 8 ani în proiectele de Resurse Umane mi-a demonstrat că zonele care îmi generează o energie pozitivă sunt cele de consultanță, consiliere, strategie și dezvoltare organizațională. Cel mai important pentru mine este să fac totul cu pasiune. Îmi plac oamenii și lucrul cu ei, îmi place să știu că pot să îi ajut și să îi ghidez către atingerea unui obiectiv și împreună să definim rezultatul pe care și-l doresc.


Oana Cristina, Viitorul meu

Folosindu-mi experiența în recrutare, îmi pun la dispoziție cunoștințele și competențele, pentru a ajuta clientii în construirea și structurarea corectă a unui CV care să scoată în evidență toate atu-urile.
CV-ul este cartea de vizită a unui candidat, este prima sursă din care angajatorul află informații despre acesta și poate fi biletul de intrare către un parcurs în carieră perfect aliniat cu valoarea sa reală. El îi poate fi aliat, atunci când îi reflectă corect nivelul de competență, sau îi poate fi inamic, atunci când nu îi acorda importanța cuvenită și îl trateaza ca pe o simplă treaptă în procesul de recrutare. Știu, toată lumea are un CV, mai bine sau mai puțin bine scris. Și chiar și în aceste condiții, candidații au reușit să își găsească job-uri mai bune Așa este, însă știi de câte ori CV-ul tău a fost trecut cu vederea, tocmai pentru că, poate, recrutorul nu a găsit în el ce căuta? Știu ce informații caută recrutorii când citesc un CV și care sunt erorile pe care le poți evita cu ușurință, pentru a-ți crește șansele de a primi o invitație la interviu – următorul pas în găsirea unui job mai bun.Gina Matei, Viitorul meu

Pasionată de atingerea performanței prin învățare continuă, am o experiența de peste 15 ani în senior management în vânzări și în industria bancară. In 2019 am ales să îmi urmez visul profesional și am făcut un pas important în antreprenoriat. Azi, îmi folosesc abilitățile de coaching pentru antrenarea clienților printr-un proces creativ și provocator care îi inspiră să-și maximizeze potențialul personal și profesional. 
Nicoleta Neghina, Viitorul meu

Am lucrat 10 ani în resurse umane cu accent pe partea de recrutare, compensaţii şi beneficii, proiecte de outplacement şi dezvoltare organizaţională. In prezent sunt Coach (PCC level) acreditat de către Federaţia Internaţională de Coaching. Practic coaching-ul din 2017. Experienţa de coaching s-a centrat pe teme precum echilibru personal vs profesional, schimbarea de carieră, regăsirea motivaţiei, situaţii de relaţionare, prioritizare. Sesiunile de echipă s-au concentrat pe identificarea de obiective comune, îmbunătăţirea relaţiilor în cadrul echipei, creşterea performanţei.
Cred că schimbarea începe prin noi, şi de aceea sunt implicată în mai multe proiecte de voluntariat, cu impact în educaţie şi în schimbarea mentalitaţilor în societatea românească.