Topul Companiilor care Recruteaza
REMOTE

Angajatori de TOP Online

Zeci de angajatori pe care sa ii ai in vedere daca iti cauti un job remote. Unul din trei candidati isi doresc un job flexibil si posibilitatea de a avea biroul oriunde in lume. Toamna aceasta am facut o selectie pentru tine ca sa stii la cine iti poti depune CVul.
Arunca o privire aici si vezi despre cine e vorba.


Filtru dupa domeniu

Bosch Service Solutions SRL

Centrul: Bosch Service Solutions
Orase: Timisoara

Bosch Service Solutions is part of Bosch Group and a leading global supplier of Business Process Outsourcing for complex business processes and services. Using the latest technology, the opportunities of the Internet of Things and speaking over 18 foreign lanuages, Bosch Service Solutions Timișoara operates successfully in two fields: Business Services and Shared Services. The experts offer support in areas such as Finance, Accounting, Controlling, Purchasing and Sales Commercial. The team of professionals, also have expertise in areas such as Technical and IT, Customer Care, Production Support and other services. 

All associates from Bosch Service Solutions in Timisoara have the freedom to choose between working from home or working from the office, according to personal and business needs. This flexibility has been embedded in the working contracts. The company also hires remote workers, with ~4% of associates living in entirely different cities. 

Check all available remote jobs HERE

 

Brillio

Centrul: Brillio
Orase:

Brillio România este o organizație dinamică și în creștere rapidă, care face valuri în industrie. Avem peste 160 de angajați și birouri în Cluj, Oradea și București. Sediul Brillio Global se afă în Silicon Valley, iar compania este prezentă în 15 locații, pe 3 continente.

Brillio Romania este o companie certificată ca Great Place to Work - la fel ca surorile sale din Statele Unite, UK, Mexic și India.

Oamenii sunt inima companiei Brillio.

Colegii noștri găsesc la Brillio un mediu de lucru divers, în care se simt apreciați și importanți. Ne concentrăm pe colaborare și respect, și nu pe ierarhii. Suntem o echipă și ne place să învățăm unii de la alții.

Facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi susținere și oportunități extinse de învățare și dezvoltare, permițându-le membrilor echipei noastre să își dezvolte noi abilități, să își urmeze pasiunile și să-și atingă întregul potențial.

Ne mândrim cu faptul că lucrăm cu tehnologii inovatoare de ultimă generație. Ne place să creăm viitorul, nu doar să ni-l imaginăm.

În 2024 estimăm că ne vom mări echipa cu 150 de colegi. Rolurile vor fi remote, disponibile angajaților din toată țara care vor să lucreze în domeniile : Network Engineering, Data Engineering, BI Analysis, Software Engineering and Data Science.

 

Revolut

Centrul: Revolut
Orase:

Revolut România vrea să recruteze, în următoarele luni, aproape 80 de specialiști din diverse domenii (ingineri, specialiști în recrutarea de talente, recrutori experimentați, specialiști în gestionarea resurselor umane și dezvoltare).

Locurile de muncă disponibile pentru profesioniștii români sunt în regimul de lucru la distanță (remote) și le oferă angajaților posibilitatea de a colabora la proiecte globale, în echipe multinaționale. Peste 35 de milioane de clienți persoane fizice din toată lumea vor beneficia de produsele și funcțiile la a căror concepere participă și echipa Revolut din România.

Pe plan local, Revolut are o echipă de peste 120 de angajați și intenționează să recruteze, în următoarele luni, 40 de ingineri (ingineri backend Java, dezvoltatori aplicații mobile iOS și Android). De asemenea, compania are în plan să își extindă echipa de specialiști în resurse umane și managementul talentelor, recrutând pentru alte 37 de poziții (people partners și people specialists, consultanți resurse umane, dezvoltare și învățare, mobilitate), în principal din România, dar și din alte țări.

TELUS International

Centrul: Telus International
Orase: Bucuresti

TELUS International este o companie inovatoare de customer experience care proiectează, construiește și furnizează soluții digitale de ultimă generație, inclusiv AI (inteligență artificială) și moderare de conținut, pentru branduri apreciate la nivel mondial.

Indiferent care sunt motivele pentru care vei decide să ni te alături, te asigurăm că vei găsi aici locul în care vei dori să continui. O organizație în care sunt promovate diversitatea și inclusivitatea. Colegi cu care te vei simți bine chiar și de la distanță: activități fun, conexiuni speciale și interacțiuni valoroase. O cultură diferită în centrul căreia ești chiar tu.

Hai în echipa noastră!

#ItsDifferentHere

SoftServe

Centrul: SoftServe
Orase:

SoftServe este una dintre principalele companii de tehnologie din regiune, cu peste 12,000 de profesioniști și aproape 1,000 de proiecte active, la nivel global.

În România din 2022, SoftServe angajează remote în domenii variate: de la DevOps și WebUI la Big Data & Analytics. Compania are spații de lucru în București și Cluj, însă toți angajații se bucură de o politică de lucru flexibilă și pot alege liber dacă se duc la birou sau nu.

Cu aproape 150 de angajați deja în echipa locală, compania își propune să ajungă la 800 de oameni în România, în următorii ani.

Hiring remote: toată România

Offices you can use: București, Cluj

Mambu

Centrul: Mambu
Orase: Bucuresti, Iasi

Mambu is the only true SaaS cloud core banking platform. Our unique and sustainable composable approach means that independent engines, systems and connectors can be assembled in any configuration to meet business requirements and the ever-changing demands of your customers. 

We are a global team that solves big problems. Others know us as challengers, harnessing the power of disruptive technologies to transform experiences for customers. One thing is for certain, what brings us together is a passion for solving customer challenges, curiosity and a collaborative spirit. We’re making the world better for everyone. And we’re doing it together. We are growing fast across six continents, and we’re looking for people who want to make an impact.

Ready to become a Mambuvian? Check out our oppotunities bellow: 

SAP SuccessFactors Specialist | Finance Analyst | Senior Manager, Technical Audit & Assurance |
Senior Software Engineer | 

Apply HERE

Teleperformance Romania

Centrul: Teleperformance Romania
Orase: Bucuresti

Descoperă-ți potențialul la Teleperformance!

De la începuturile noastre în 2004 în România, am evoluat și am devenit un lider în customer experience management.
Cu birouri în București & Brașov și o forță de muncă remote prosperă, Teleperformance este locul în care oportunitățile
se întâlnesc cu inovația, cu un accent special pe oportunități pentru vorbitorii de limba germană.

Teleperformance se angajează să sprijine călătoria ta profesională, din orice oraș ai alege să lucrezi.

 

Electronic Arts Romania

Centrul: EA Romania
Orase: Bucuresti

Electronic Arts Romania, una dintre cele mai mari companii de tehnologie și unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri video din România, aduce împreună oameni talentați din diverse medii și industrii, cum ar fi producers, software engineers, DevOps engineers, game designers, graphic designers, project managers, specialisti in UX, Quality Designers și mulți alții, toți uniți de o pasiune comună: de a da viață celor mai cunoscute si apreciate jocuri video din lume!

Dacă visezi să lucrezi cu tehnologii de ultimă oră si pentru cele mai populare francize de jocuri video din lume, cum ar fi EA SPORTS FC, daca esti o persoana creativă, cunoști unul sau mai multor limbaje de programare, tehnici de animație sau design, ai atenție deosebită la detalii sau cunoștințe în quality design, atunci locul tau este alaturi de noi!

Afla mai multe detalii despre rolurile potrivite pentru tine aici:

BCR

Centrul: BCR
Orase: Bucuresti

Cei 30 de ani de experienţă bancară pe care îi avem şi-au pus amprenta asupra modului în care facem banking. A fost nevoie de decizii dificile pentru a schimba perspectiva structurii organizaţionale şi a proceselor de lucru şi de implementare a unor noi modele de business ca să putem rămâne Banca pentru România.

Oamenii sunt centrul culturii noastre organizaţionale şi de aceea ne-am ascultat şi respectat întotdeauna angajaţii reuşind să creăm o echipă unită şi o atmosferă plăcută, în care făcând lucruri interesante, să nu simţi că munceşti. În acest context, banii au o altă valoare, iar recompensa materială devine mai mult de atât.

INTERBRANDS ORBICO

Centrul: Interbrands Orbico
Orase: Bucuresti

INTRBRANDS ORBICO

Orașe : București, Iași, Timișoara, Cluj, Brasov, Oradea, Constanța, Bacău, Suceava

Suntem un jucător important pe piața de distribuție FMCG din România, parte a Grupului Orbico, cel mai mare distribuitor FMCG din Europa, cu o prezență activă în 20 de țări.

Interbrands Orbico reprezintă cel puțin 150 de branduri din peste 29.000 de clienți din România. Strategia noastră de vânzări ne-a adus un loc fruntaș în topul companiilor românești de vânzări și distribuție

Puterea noastră vine de la oamenii noștri. Ne mândrim cu o echipă de peste 2000 de oameni experimentați și dinamici, ce pun pasiune în ceea ce fac și demonstrează constant dorința de a progresa. Ne propunem excelență, iubim brandurile cu care lucrăm și ne străduim constant să le evidențiem, astfel încât să le oferim locul lor de drept pe piață și în inima consumatorilor.

Și tu poți veni în echipa noastră! Află despre pozițiile deschise aici - Careers - Jobs - INTERBRANDS ORBICO (recruitee.com)