AUCHAN Romania SA

Orase: Bacau, Baia Mare, Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: Retail


Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent in 16 tari, cu peste 900 hipermarketuri si aproape 330.000 de angajati. Auchan Retail detine si alte canale de retail: supermarketuri, proximitate si comert online.

Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, in cartierul Titan, iar in prezent Auchan Romania numara 33 de hipermarketuri si 11.000 de angajati.

Suntem comercianti indrazneti! Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi. Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul  direct aici sau creaza-ti cont pe site-ul auchan.ro, sectiunea Cariera.


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca AUCHAN Romania SA

Companie Oras(e) Data
Achizitor Food/Nonfood

full-time 1 - 5 ani experienta

Daca esti achizitor cu experienta in zona Food si /Nonfood (Bauturi/Produse Marca Proprie/Bacanie/Cofetarie/Parafarmacie/Produse pentru bebelusi/Papetarie/Electronice/Electrocasnice, Textile, Cosmetice- Parfumerie), alatura-te echipei noastre in dezvoltare. In rolul de achizitor principalele tale re[..]

AUCHAN Romania SA BUCURESTI
Job national
24.04.2017

Joburi AUCHAN Romania SA

Companie Oras(e) Data