Business Club

Orase: BUCURESTI, Buftea, Ilfov, Strainatate,
Industrie: ONG

WE EMPOWER FUTURE BUSINESS LEADERS.

Ca urmare a nevoii studenților de a se implica într-un mod activ și concret în mediul de afaceri din România, în toamna anului 2000, a luat naștere comunitatea Business Club, aceasta fiind parte a Asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte. De-a lungul timpului, comunitatea a reprezentat un catalizator între mediul academic și mediul de business, reunind studenții pasionați de antreprenoriat, aflându-se în căutarea unor contexte practice și non – formale de învățare.

Începând cu anul 2017, ca urmare a diversificării accelerate a nevoilor studenților, comunitatea Business Club își păstrează originile specifice antreprenoriale, propunând totodată un suflu nou prin dezvoltarea viitorilor lideri de business ai României, ca specialiști ai domeniilor în care activează. Misiunea comunității noastre este de a dezvolta viitorii lideri de business din România, aceștia diferențiindu-se prin spiritul întreprinzător, autonomie și capacitate de inovare.

Business Club își propune să participe activ la evoluția calitativă a mediului de business din România, atât prin dezvoltarea unei comunități sustenabile, cât și prin stabilirea unor parteneriate cu principalele centre educaționale academice și a relațiilor cu principalii antreprenori și decidenți ai mediului de business.

În fiecare început de an academic, comunitatea își deschide porțile către studenții din București, oferindu-le acestora un ansamblu de contexte practice și non – formale de dezvoltare. Alături de comunitate, membrii se pot orienta către dezvoltarea propriilor afaceri în sfera antreprenoriatului, fie pot opta pentru diferite funcții în cadrul companiilor de top.