Grup Renault Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: Auto


 


Grup Renault Romania (www.gruprenault.ro)

Romania, cu cei peste 16.600 de angajati, este a doua tara a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto.

A face parte din Grup Renault Romania astazi inseamna a beneficia de intreaga paleta de activitati existente in industria automobilului, desfasurate in cinci locatii: Bucuresti, Pitesti, Mioveni, Titu si Oarja.

Grup Renault Romania reuneste Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic AILN, Centrul de design Renault Design Central Europe, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu), Directia Comerciala “Renault Commercial Roumanie” (tri-marca Dacia-Renault-Nissan) si Matrite Dacia Pitesti.

La sfarsitul anului 2014, operatiunile Renault din Romania au generat o pondere de 3 % din PIB-ul Romaniei. Grup Renault Romania este una dintre companiile cu cea mai mare dinamica a dezvoltarii in ultimii ani pe plan national, o organizatie responsabila, preocupata permanent atat de viitorul angajatilor sai, cat si de viitorul clientilor sai.

 

Pe platforma de la Mioveni se regasesc trei mari tipuri de activitati:  
 
  • Cea mai mare Uzina Vehicule (7.200 de salariaţi) din Grupul Renault care asigura atat productia gamei de vehicule Dacia, cat si fabricarea de piese de schimb.
  • A doua Uzină Mecanica ( 3.700 salariați) din Grupul Renault la nivel mondial,  care asigura uzinarea si asamblarea motoarelor, a cutiilor de viteze, fabricarea pieselor brute din aluminiu,  uzinarea pieselor şi montajul puntii fata si spate, sudura osii pentru vehiculele din gama Dacia si pentru vehicule Renault produse in intreaga lume.
  • Cea mai mare platformă logistică a Alianţei AILN, Direcția Logistică România are ca primă misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a organelor mecanice în uzinele Dacia de la Mioveni, precum şi în cele 22 de uzine Renault-Nissan ce produc vehicule din gama Global Access la nivel internațional.

 

In cadrul Dacia se regasesc si o serie de activitati precum singurul centru de proiectare şi fabricare a matriţelor din Grupul Renault si unul dintre cele mai mari centre de distributie a pieselor de schimb.

Directia comerciala (Renault Commercial Roumanie) cuprinde o retea de puncte de vanzare Dacia, Renault si Nissan. 

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est şi zona mediterană şi cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei.

RTR are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate şi comercializate pe pieţele din regiunea Europa de Est şi zona Mediteraneană.

Inginerii din cadrul RTR lucreaza pentru proiectarea şi adaptarea modelelor gamei Dacia şi Renault pe diverse segmente de vehicule sau de mecanică.

La Mioveni, RTR are o misiune de susţinere din punct de vedere tehnic a uzinei şi a furnizorilor săi.

La Bucureşti, birourile de proiectare dezvoltă şi adaptează proiecte de vehicule pe platforma Logan pentru a răspunde în mod special aşteptărilor clienţilor din regiune. Studioul Renault Design Central Europe este de asemenea localizat în Bucureşti.

La Titu, Centrul Tehnic are drept misiune realizarea unor testări de vehicule şi organe mecanice concepute de către birourile de proiectare ale Grupului Renault.

Centrul Tehnic Titu

Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie şi a dispozitivului de inginerie al Grupului Renault din România, Titu vine în completarea centrelor de la Aubevoye şi Lardy (Franţa).

Centrul cuprinde zeci de bancuri de încercări, destinate vehiculelor întregi şi componentelor acestora (amortizoare, punţi, Grup Motopropulsor etc.), care permit recrearea unor condiţii de funcţionare extreme: rezistenţa la frig, simulator de expunere la soare, cabină de ploaie etc.

Pentru a analiza comportamentul vehiculelor sunt prevăzute şi zece tipuri de piste, cu o lungime totală de 32 de km. Pista rapidă, pistele cu îmbrăcăminte specială, zonele de proiecţie pietre sub caroserie sau zonele de trecere prin vaduri cu apă reproduc condiţii de rulare ale maşinilor pe care clienţii le pot întâlni în toată lumea.

 

 

 
Viziunea 2017 a Grupului Renault Romania

O companie deschisa la international, dispunand de toate competentele unui constructor auto, recunoscuta pentru performanta sa, pentru calitatea managementului si pentru profesionalismul oamenilor sai.
  • Este in centrul gamei Global Access, avand un inalt nivel de competente si expertiza in design si inginerie si un pol industrial de referinta, prin nivelul sau de calitate si satisfactie a clientilor, de performanta si de competitivitate.
  • Este lider incontestabil cu Dacia si Renault pe piata romaneasca, printr-o imagine a produselor, o cota de piata, servicii si o rentabilitate la cel mai inalt nivel.
  • Inoveaza constant in ceea ce priveste produsele, serviciile si bunele practici, in beneficiul Regiunii Eurasia, al Renault si al Aliantei.
  • Este format din echipe responsabile, etice, care pun oamenii in centrul preocuparii lor si care au parteneri de nivel inalt.

Mediul de lucru
 

In Grupul Renault Romania cea mai importanta resursa o reprezinta oamenii. De aceea, pe langa Imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor noastre, acordam o atentie deosebita dezvoltarii angajatilor nostri.

Grupul asigura tuturor angajatilor sai un mediu de lucru competitiv si o atmosfera de lucru placuta.

Calitatea vietii la locul de munca este unul dintre obiectivele strategice pentru grupul Renault la nivel global. In urma sondajelor In randul angajatilor s-a pus accentul pe modalitatea de protejare a sanatatii acestora si propunerea unor conditii de munca motivante. Astfel, angajatii beneficiaza de asigurare medicala privata, transport, restaurante si micro-cantine, desfasurarea activitatii zilnice In spatii moderne si ergonomice.

Primii pasi in echipa

Sa te alaturi unei companii precum Grup Renault Romania inseamna sa faci parte dintr-o echipa de aproximativ 117.000 de angajati din intreaga lume, fiecare dintre ei fiind experti intr-un domeniu de activitate. De asemenea, sa faci parte din echipa Grupului Renault Romania inseamna sa iti pui toate cunostintele la dispozitia unei singure strategii, aflata intr-o continua dezvoltare. Primul an in cadrul Renault Romania este o etapa cheie in dezvoltarea profesionala a fiecaruia, de aceea a fost creat un program de integrare dedicat sa te ghideze si sa te familiarizeze cu noul mediu de lucru. Acesta se numeste ,,1st Steps ”, este utilizat peste tot in lumea Renault si are particularitatile sale in functie de tara unde se desfasoara.
Prin intermediul acestui program, Grupul Renault Romania creeaza pentru nou angajati conditiile necesare pentru ca acestia sa descopere activitatile din Romania, incepand cu etapa de design si terminand cu activitatea de comercializare a vehiculelor.
 

Transforma-ti pasiunea in cariera!

Visul tuturor celor care doresc sa isi construiasca o cariera este sa gaseasca acel job unde pot face ceea ce le place. Unde sunt inconjurati de oameni care sa le impartaseasca pasiunea. Unde au conditiile necesare pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde. Unde sunt provocati, in fiecare zi, sa fie mai buni.

Daca adaugi si pasiunea pentru domeniul auto, nelipsita fiecarui angajat, atunci iti uram bun venit si te invitam in Grupul Renault Romania!

Grupul Renault Romania - o companie prezenta în viata studentilor!
 
Intre Grupul Renault Romania si Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatile din Pitesti, Craiova, Iasi, Galati exista de cativa ani o relatie solida de parteneriat în dublu sens, atat cu cadrele didactice, cat si cu studentii.
 
Relatia cu mediul universitar a devenit una dintre prioritatile Grupului Renault Romania. De cinci ani participam activ la dezvoltarea invatamantului si la apropierea dintre mediul universitar si cel industrial, prin diferite actiuni realizate pentru a fi cat mai aproape de preocuparile tinerilor si ale universitatilor si pentru a impartasi din cunostintele noastre.

Drive Your Future

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine in intampinarea studentilor si masteranzilor care vor sa faca primul pas in cariera si sa se familiarizeze cu activitati specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea specialistilor Renault Romania pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si de ocazia de a participa la ateliere de insertie profesionala.

Studentii si masteranzii beneficiaza de o bursa lunara, iar la sfârsitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajati. Un exemplu in acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promotiei 2015, in prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. In lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Spera ca va contribui la calitatea acestora alaturi de echipa Directiei Inginerie Teste si Servicii:
          

Pentru a deveni parte a Grupului Renault te invitam sa consulti pozitiile disponibile mai jos si sa iti depui CV-ul.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Grup Renault Romania

Companie Oras(e) Data
Conceptor Proces (montaj, vopsitorie, ambutisaj, piese prismatice)

full-time 1 - 5 ani experienta

- Studii superioare tehnice in domeniul Inginerie Auto: IMST, Autovehicule Rutiere, Inginerie Mecanica; - Cunostinte generale despre Motor / Cutie Viteza; - Cunostinte productia pieselor din Aluminiu; - Bune cunostinte de desen tehnic si CATIA V5; - Cunostinte solide pentru proiectare tehnologic[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
23.10.2017
Analist Cumparari in Mioveni

full-time 1 - 5 ani experienta

Identifica furnizori, si asigura actiunile de negociere pentru a optimiza conditiile de cumparari prestabilite, pe baza politicii de cumparari a grupului. Studieaza si ia masurile necesare in ceea priveste practicile si inovatiile concurentilor si ale furnizorilor. Realizeaza comenzi, acte aditio[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Pitesti
23.10.2017
Commodity Buyer with English

full-time 1 - 5 ani experienta

What are some essential Duties and Responsibilities of a Commodity Buyer at Renault? •Participate at the global processes for developing new products, selecting suppliers and ensuring negotiating in order to optimize the contractual purchasing conditions •Builds up the complete vehicle prod[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
23.10.2017
Coordonator Omologare Vehicule

full-time 0 - 1 an experienta

• Studii superioare tehnice, calificare AR / TCM/ Transporturi; • Cunostinte tehnice generale autovehicule rutiere; • Competente lingvistice Franceza si Engleza (min niv B2); • Capacitate de sinteza si analiza; • Rigurozitate si atentie la detalii; • Cunostinte standarde/reglementari/omo[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
23.10.2017
Specialist Mentenanta Electromecanica

full-time 1 - 5 ani experienta

- Este responsabil de activitățile de mentenanta electromencanica a echipamentelor si utilajelor din perimetrul de activitate si se asigura de buna functionare a mijloacelor de incercare; - Planifica interventiile, tinand cont de urgente, termene, disponibilitatea instalatiilor; - Urmareste prog[..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Responsabil Performanta Industriala (Diagnostic & Audit)

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizarea de diagnostice si audituri sistem de productie, Lean Manufacturing si 6 SIGMA (perimetre : Fabricatie, Calitate, Logistica, Mentenanta), pentru toate nivelurile de management si pentru furnizorii Renault / Nissan) ; - Propunerea planurilor de actiuni asociate si pilotarea acestora ; [..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Inginer Metode Logistice - CPS Oarja

full-time 1 - 5 ani experienta

- Defineste si pune in practica strategia de Conditionare si Ambalaje aplicabila furnizorilor si in intern RENAULT pentru Piese si Accesorii cu destinatie Clientii nostri; - Se asigura de respectarea jaloanelor de validare a Conditionarii la crearea referintelor; - Piloteaza calitatea Ambalajelo[..]

Grup Renault Romania Oarja
Job national
23.10.2017
Specialist in Domeniul Calitatii (Audit Intern Calitate)

full-time 1 - 5 ani experienta

- Mentine, optimizeaza si evolueaza Manualul Calitate si Sistemul de Management Calitate (SMQ) Dacia in spiritul asigurarii robustetii, eficientei si performantei in conformitate cu standardele ISO si a Sistemului de Management al Calitatii Renault; - Coordoneaza si dezvolta competentele retelei [..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Logistician Ambalaje

full-time 0 - 1 an experienta

- Organizeaza livrarile zilnice ale ambalajelor catre furnizorii Renault; - Planifica incarcarea camioanelor; - Monitorizeaza, coordoneaza si modifica eventualele erori in planul de transport al ambalajelor; - Negociaza cu partile implicate realizarea planului de transport ambalaje (uzina, fu[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Logistician Transport Piese

full-time 0 - 1 an experienta

Misiune generala: - Exploatarea planului de transport piese si retur ambalaje intre uzina si furnizorii din Europa, Maroc si Turcia. Misiuni detaliate: - Organizeaza livrarile zilnice de piese si ambalaje returnabile de la/catre furnizori precum si catre uzinele Renault; - Gestioneaza [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Inginer diagnoza automobil Renault

full-time 0 - 1 an experienta

- Cautam un coleg entuziast si dinamic care sa se alature echipei noastre de suport pentru platformele tehnice ale grupului Renault din lumea intreaga; - Vei colabora cu ceilalti colegi la nivel global, pentru a gasi impreuna solutia tehnica optima pentru problemele legate de diagnostic si documen[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Inginer dezvoltare accesorii auto

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asigura dezvoltarea si validarea de accesorii pentru gama Dacia/Renault in conditii de calitate si respectare a termenelor impuse de jaloanele proiect (sau pe perioada viata serie), in conformitate cu procedurile specifice Post Vanzare; - Participa la sesiunile de brainstorming impreuna cu celel[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Inginer Automatizari - Specialist Mentenanta

full-time 1 - 5 ani experienta

- Repune in stare de functionare instalatiile industriale in cazul unui defect de natura electronica; - Asigura mentenanta corectiva, preventiva si curativa in domeniile urmatoare : Electronica, Robotica Automatizari (mijloace de productie automatizate), Informatica Industriala; - Arhiveaza prog[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Medic Coordonator Medicina Muncii

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asigura interfata intre GRR si prestatorul de sevicii de medicina muncii pentru salariatii GRR, in vederea respectarii contractului de prestari servicii, protocoalelor de lucru si legislatiei in domeniu; - Asigura relatia cu reprezentantii Serviciului Intern SSM (sanatate si securitate in munca)[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Inginer Analist Servicii Client Incidentologie

full-time 0 - 1 an experienta

- Detecting and prioritizing network incidents occurred in Dacia and Renault Service; - Providing information about incidents occurring in network Service for their resolution within the enterprise, aimed at improving product quality and services to customer satisfaction; - Animating resolve inc[..]

Grup Renault Romania Mioveni
23.10.2017
Digital Mock-Up Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

- Pilots, performs and provides the numerical model according to the technical definition; - Ensures quality digital models of its scope throughout the project and in life series; - Contribute to Renault customer satisfaction and profitability by providing digital convergence in its perimeter; - [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Manager Proiect Inginerie Mecanica

full-time 1 - 5 ani experienta

- Coordoneaza proiectele din perimetrul sau de activitate, asigurandu-se de realizarea etapelor de proiect in fazele de dezvoltare sau industrializare; - Coordoneaza actiunile de realizare a pieselor si sistemelor asigurand coerenta produs / proces; - Participa la reuniuni de animare cu Sefii de P[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Specialist Validare Gestiune Energie Electrica

full-time 1 - 5 ani experienta

Misiune: Coordonarea subiectelor de Gestiune a Energiei Electrice (GEE), validarea sistemului de GEE pe vehicul si pe platforme de integrare electronica si interpretarea rezultatelor obtinute. Identifica anomaliile de functionare aparute in faza de dezvoltare a software-ului cu scopul de a imbunatat[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Powertrain Numerical Simulation Engineer

full-time 0 - 1 an experienta

- Performs numerical calculations based on specifications issued by the Renault technical pilot, in accordance with current standards and procedures or methodologies established by mutual agreement with our customer (calculation procedures are provided); - Ensures the validity of the calculation; [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Powertrain Tuning Specialist

full-time 0 - 1 an experienta

- Tuning of petrol engines and automatic gearboxes for a wide range of vehicle projects - Development of tuning and validations using engine test benches, roller bench (dyno chassis) and Titu tracks - Contribute to the continuous improvement of the powertrain control algorithms (by working closely[..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Specialist Prestatie Vehicul

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza evaluari subiective de prestatii pe vehicule atat din cadrul proiectelor in derulare, cat si pe vehicule din concurenta, tinand cont de ponderea data de practica obisnuita a clientului si asteptarile acestuia; - Realizeaza analize de nivel 1 in cazul depistarii de puncte slabe (diferen[..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Specialist prestatii vehicule - inginer validare termica

full-time 0 - 1 an experienta

- Primeste cererea de testare si intocmeste planul de studiu pentru domeniul de activitate validare termica (motor, zona sub caroserie, habitaclu si sistem franare); - Rezerva, receptioneaza si se asigura de conformitatea vehiculului supus masuratorilor; - Verifica mijloacele de instrumentare - [..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Specialist Mentenanta Mecanica

full-time 0 - 1 an experienta

- Anima politica de mentenanta relativ la uneltele specifice GMAO (gestiunea mentenatnei asistate de calculator), game de lucru si metode asociate; - Asigura rolul de releu pe langa furnizori pentru integrarea acestora in demersul nostru de mentenanta; - Anima metodologia de fiabilizare a mentenan[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Manager de proiect IT (software CPI)

full-time 1 - 5 ani experienta

- Conduce echipa de dezvoltare a proiectului, afecteaza si controleaza activitatile; - Este responsabil de definirea, documentarea si realizarea de proiecte de dezvoltare de aplicatii informatice in special in ceea ce priveste partea tehnica a proiectelor; controleaza si urmareste productivitatea e[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Conceptor Proces (montaj, vopsitorie, ambutisaj, piese prismatice)

full-time 0 - 1 an experienta

- Realizeaza definirea, dezvoltarea, integrarea si evolutia pieselor de proces sau de organe, de fabricatie, in conformitate cu obiectivele de Calitate - Costuri - Termene ale proiectului: * realizeaza studiu de fezabilitate industriala produs / proces si pregateste produsul pentru fabricare; [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Specialist Dezvoltare Electronica - Multimedia*

full-time 0 - 1 an experienta

- Coordonarea furnizorilor pentru implementarea proiectelor in uzine (conectivitate, tablou de bord, interfata om-masina, faruri, stergatoare); - Asigura conformitatea, din punct de vedere electronic, a pieselor, conform caietelor de sarcini; - Respecta jaloanele (termenele) proiectului; - Ac[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Specialist Termene Incercari

full-time 0 - 1 an experienta

- Participă împreună cu PLE-ul (Pilot Logistică Încercări) la RLVE (Reuniune Lansare Vag de Încercare) pentru a identifica nevoile de aprovizionare componente kit - Redactează contractul intern (CI) și îl trimite către logisticieni pentru lansare comenzi și pentru obținere termene și [..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Lider Inginerie Incercari

full-time 1 - 5 ani experienta

- Garanteaza furnizarea rezultatelor de incercare in termenele contractualizate cu clientii. - Valideaza intrarea de sarcina definind modalitatea de realizare a campaniilor de incercare si livrare a rezultatelor - Valideaza programul de incercare - Ia angajamentele de punere pe banc si finalizare[..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Specialist Prestatii NVH

full-time 0 - 1 an experienta

- Realizeaza evaluari subiective de prestatii pe vehicule atat din cadrul proiectelor in derulare cit si pe vehicule din concurenta, tinand cont de ponderea data de practica obisnuita a clientului si asteptarile acestuia; - Realizeaza analize de nivel 1 in cazul depistarii de puncte dure, (ecarturi[..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Inginer Proiectant – Caroserie

full-time 0 - 1 an experienta

- Asigura proiectarea pieselor, ansamblelor si sub-ansamblelor de caroserie (părți mobile, superstructura, baza rulanta) pentru vehiculele in etapele de proiect si fabricatie; - Realizeaza studii/piese (3D, sectiuni tip, desene) utilizand proiectarea asistata (CATIA) si defineste elementele de le[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Lider Inginerie Circuit Carburant

full-time 0 - 1 an experienta

- Contribuie la satisfactia clientilor Renault si la profitabilitatea proiectelor prin asigurarea conceptiei produs/proces; - Contribuie la specificarea pieselor, subansamblelor de piese sau organe din perimetrul sau, pentru noile vehicule din planul de gama sau vehiculele din viata serie; - Asigu[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Specialist Software Embedded

full-time 0 - 1 an experienta

- Dezvoltarea strategiilor de control motor (embedded software) - Integrarea specificatiilor de control moto - Definirea functionalitatilor unui soft in functie de alegerea facuta de seful de proiect sistem - Verificarea coerentei intre functionalitatile unui soft de control motor - Definirea si[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Titu
Job national
23.10.2017
Electronic Development Engineer – ADAS

full-time 1 - 5 ani experienta

Product / system development activities: - Responsible for the implementation of all the technical requirements, both electrical and electronical, relevant for the electronic device within the perimeter; - Manages regular technical meetings with suppliers in order to exchange information about t[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Electronic Test / Validation Engineer - Body Control Module

full-time 1 - 5 ani experienta

- Is responsible for the functional validation of the BCM Electronic Control Unit (ECU), in accordance with internal and industry standards and specifications; - Writes, creates and develops the test sequences in order to fully validate (manually and/or automatically) the implementation of all the [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Inginer suport tehnic piese Nissan

full-time 0 - 1 an experienta

- Asigură asistență tehnică de nivel 2 Techliner-ilor Nissan din Europa și alte regiuni, precum si altor producători de automobile pentru vehicule produse de Nissan în Europa; - Asigură asistență tehnică nivel 2 pentru toate subiectele referitoare la diagnostic și documentație tehnică[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Asistent Cumparari

full-time 0 - 1 an experienta

Realizeaza activitati suport pentru cumparatorii Renault : - extractii de informatii din sistemele informatice ; - contracte si variatii de pret in sistemele informatice; - comunicare si recuperare, de la actorii proceselor derulate, informații / documente/ date standard necesare derularii acti[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Administrator Baze de Date

part-time 0 - 1 an experienta

- Participa alaturi de Responsabilii de Proces Renault Nissan Purchasing Organization la definirea expresiei de nevoi si crearea caietelor de sarcini; - Realizeaza designul si mentenanta bazelor de date si colectiilor de documente SharePoint asociate proceselor Cumparari; - Participa la conceperea[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Specialist software SI Finance

full-time 0 - 1 an experienta

- In cadrul Directiei Financiare, functiunea Performance & Control utilizeaza o serie de softuri-uri informatice pentru a urmari si pilota performanta economica (analize de costuri, indicatori de activitate ai industriei auto, etc); Responsabilitati : - Utilizeaza expertiza informatica pentru a[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Mioveni
Job national
23.10.2017
Chargé de reporting programmes

full-time 0 - 1 an experienta

Le Service “Programmes” qui encadre ce poste réalise une série des reportings financiers, concernant la performance économique de tous les vehicules Renault, en phase de conception /lancement. - Archivage et administration de la base de données contenant tous les Jalons des vehicules Rena[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Contrôleur de gestion Synthèses Commerce

full-time 1 - 5 ani experienta

La personne qui sera basée en Roumanie va travailler sous le contrôle du Chef de Sce Coordination Financière commerce Renault, en produisant une série des états de gestion nécessaires au pilotage economique du périmètre Commercial Renault Monde. - Collecte les données par Region Geograph[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Inginer Metrolog – Prototipuri Mecanice

full-time 0 - 1 an experienta

- Defineşte procesele de control si resursele asociate in vederea asigurării fiabilităţii mijloacelor de control disponibile si ajustările necesare in funcţie de rezultate; - Realizează măsurători dimensionale pe organe mecanice prototip pentru Direcţia Inginerie Mecanica; - Asigura exp[..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Inginer Proiectant – Arhitectura Vehicul

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asambleaza sistemele si componentele vehiculului tinand cont de toate aspectele tehnico-economice, utilizand proiectarea asistata 3D (CATIA); - Propune solutii tehnice si valideaza machetele numerice; - Valideaza fizic solutiile numerice in functie de etapa proiectului; - Pregateste dosare tehn[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Inginer Proiectant – Piese Plastice

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asigură concepția de piese injectate; - Aplica standardele, procedurile si procesele de funcționare, cu scopul de a permite exercitarea activității delegate; - Respecta obiectivele de calitate si termenele proiectelor; - Implementează in numeric modificările din perimetrul de activitate;[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Specialist prestații etanseitate, anti-murdarire si antigravilonaj

full-time 0 - 1 an experienta

- Rezerva, receptioneaza si se asigura de conformitatea vehiculului suport de incercare necesar masuratorilor; - Verifica echiparea si instrumentarea corecta a vehiculului in raport cu Planul de Studii (sisteme de masura, bransamente, racorduri,..); - Intocmeste, valideaza si publica Nota Tehnica [..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Responsabil Afacere Uzinaj

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asigura supravegherea respectarii tehnologiilor si propune solutii noi - Intocmeste caiete de sarcini pentru utilaje, lucrari ce trebuie executate si cereri de oferta. - Analizeaza ofertele tehnice si intocmeste grila de selectie. - Asigura urmarirea studiilor si realizarea mijloacelor. - Vali[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Inginer Proiectant Sasiu

full-time 0 - 1 an experienta

- Realizează proiectarea produs/proces pieselor din perimetrul său; - Se asigura de existenta documentelor necesare pentru piesele din perimetrul sau; - Validează fezabilitatea produs/proces pentru piesele din perimetrul sau; - Contribuie la obiectivele de calitate si costuri; - Capitalizeaz[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Conceptor CAO

full-time 0 - 1 an experienta

- Concepe si elaboreaza procese tehnologice de ambutisare cu reprezentari grafice 3D si 2D, pentru reperele interioare si exterioare din tabla ale automobilului; - Contribuie la convergenta produs-proces ambutisare incepand cu jalonul sincro, in stransa colaborare cu responsabilii proces din Ingin[..]

Grup Renault Romania Pitesti
Job national
23.10.2017
Consultant garantii auto cu limba germana

full-time 1 - 5 ani experienta

- Renault Romania angajeaza pentru departamentul Client Service o persoana pasionata de automotive, care va fi responsabila de urmarirea si analiza inregistrarilor din platformele de garantie, cu scopul validarii sau respingerii cererilor de garantie primite de la clientii din tarile vorbitoare de l[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Inginer Geometru

full-time 1 - 5 ani experienta

- Urmareste evolutia nivelului de conformitate geometrica a pieselor presate, curbate, formate si piloteaza actiunile pentru atingerea si mentinerea acestuia; - Asigura fabricatiei, asistenta tehnica necesara obtinerii de piese de buna calitate; - Lucreaza in transvers cu celelalte meserii pentru [..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Organizator Transport

full-time 0 - 1 an experienta

- Realizeaza, urmăreste și optimizeaza planul de transport pentru piese și ambalaje, asigurând livrarea la timp și cu costuri minime; - Organizeaza planul de transport pentru perimetrul Renault International: Europa, Maroc, Rusia, Turcia, România; - Adapteaza planul de transport la eveniment[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Supervizor calitate transporturi

full-time 0 - 1 an experienta

- Asigura calitatea transportului de piese; - Anima planurile de calitate platforme logistice tansporturi si ia parte la audituri; - Asigura conformitatea proceselor amonte: colecteaza marfurile de la furnizori, supravegheaza fluxurile logistice interne si anima furnizorii; - Acompaniaza implemen[..]

Grup Renault Romania Job national 23.10.2017
Organizator Procese Logistice

full-time 1 - 5 ani experienta

-Descrie procesele logistice pentru standardizarea la nivel de Supply Chain si asista meseriile operaionale pentru asigurarea continuitatii activitatilor; -Evalueaza procesele pentru identificarea pistelor de ameliorare si controleaza planurile de actiune pentru aducerea la nivel; -Redacteaza spec[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Quality Analyst – Suppliers

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realize controlling activities of parts of the perimeter compliance and continuous improvement of suppliers in order to ensure that they are able to deliver quality products at Automobile Dacia in accordance with the documentation; - Receive and resolve requests came from the production functions[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Analist date Ancheta Satisfactie Client

full-time 1 - 5 ani experienta

- Valideaza codificarea nemultumirilor/ reclamatiilor/ plangerilor clientilor, facute de institutul abilitat sa realizeze anchete; - Verifica clasificarea nemultumirilor/ reclamatiilor/ plangerilor clientilor, conform grilei interne; - Dezvolta, imbogateste fisele client, pentru studiile de satisf[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Lider Inginerie Sistem ( Acces )

full-time 1 - 5 ani experienta

- Coordonează proiectele din perimetrul sau de activitate, asigurându-se de realizarea etapelor de proiect in fazele de dezvoltare sau industrializare; - Coordonează acțiunile de realizare a pieselor si sistemelor asigurând coerenta produs/proces; - Participa la reuniuni de animare cu Șefii [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Administrator Rapoarte ARGOS

full-time 0 - 1 an experienta

ARGOS este o aplicatie in care se regasesc indeosebi informatii privind activitatile comerciale, industriale si financiare ale Grupului Renault. Aceasta baza de date permite crearea unor rapoarte pe baza carora diferitii utilizatori pot sa aiba o imagine clara despre bussiness si sa ia deciziile cor[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Quality Engineer

full-time > 5 ani experienta

- POE contribute to ensuring that the plants delivered from Renault Group shares leading the field of quality and / or process industrial suppliers with potential risk, or penalized in upstream phases, project and / or Life Series; - Performs risk assessments and diagnoses quality and / or process [..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Specialist Incercari Bancuri

full-time 0 - 1 an experienta

- Efectueaza testele solicitate in planul de validare a vehiculului, a grupului motopropulsor sau a sistemelor din proiect; - Transmite rezultatele validate, asigurandu-se de respectarea conditiilor impuse de procedurile de testare si de standardele in vigoare; - Pregateste cererea de incercare; [..]

Grup Renault Romania Titu
23.10.2017
Inginer Software Control - Sisteme Vehicul Electric si Hibrid

full-time 0 - 1 an experienta

- Dezvoltarea strategiilor de control motor (embedded software); - Integrarea specificatiilor de control motor; - Definirea functionalitatilor unui soft in functie de alegerea facuta de seful de proiect system; - Verificarea coerentei intre functionalitatile unui soft de control motor; - Definir[..]

Grup Renault Romania Titu
Job national
23.10.2017
Inginer Automatist / Robotician

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asigura asistenta pentru meseriile de mentenanta; - Participa la interventii de depanare la toate mijloacele de productie care lucreaza in regim automatizat; - Participa la receptia, punerea in functiune si reglajul mijloacelor de fabricatie noi/modernizate; - Asigura montarea si reglajul ec[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Numerical Simulation Engineer

full-time 0 - 1 an experienta

The Numerical Simulation Engineer is the first person who evaluates the performance of the future car and contributes to obtain a robust solution for the product.The Mission is...quite heavy but challenging. A lot of calculations, analyses and syntheses, reports, interactions and so on... More p[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Analist Cost Piese POE

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza, urmand specializarea Proces si/sau Produs Proces: studii analitice COST, studii de Optimizare Tehnico-Economica, studii de imbunatatire a performantei economice a furnizorilor, studii de cadraj bugetar; - Dezvolta si ofera expertiza sa tehnico-economica prin prisma lucrarilor de capi[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Digital Tools Support L2

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for analytical and dynamic professionals with excellent organisationl skills in the role of Digital Tools Support L2 to join Digital Production Team within Renault Services Division of Renault Group in Bucharest! Your main mission is offering level 2 support for the commercial offer [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Commercial Consultant for Electric Vehicle Batteries

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for analytical and adaptable professionals with excellent communication skills in the role of Commercial Consultant for Electric Vehicle Batteries to join Renault Services Division of Renault Group for Westgate/ Bucharest office! The automotive industry is going through a technical r[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Inginer Analiza Calitate Geometrie Caroserie

full-time 1 - 5 ani experienta

- Gestioneaza procesul si produsele, din punct de vedere geometrie, in perimetrul Caroserie, in viata de serie; - Asigura si tine sub control geometria caroseriei asamblate in scopul mentinerii calitatii acesteia; - Modifica documentatia si dispozitivele de asamblare geometrie determinata de evo[..]

Grup Renault Romania Mioveni
Job national
23.10.2017
Sef Proiect (Responsabil Anchete & Detectie)

full-time 1 - 5 ani experienta

It contributes to the positive reputation of the Renault Group by ensuring the pilotage of data from customer satisfaction surveys for the Global Access Range. - Pilot the proper conduct of specific customer satisfaction surveys (NEVQS, Fast-Track, ESTEL) on technical and geographical perimeters o[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Inginer Calitate Meserie

full-time 1 - 5 ani experienta

Job Quality Engineer is leading the quality assurance of jobs for the projects he's in charge of. For this purpose, it has as a mission : • To ensure the proper application of the project quality assurance tools; • Ensuring that the quality requirements are met at the project milestones in acc[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Web platforms support responsible

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a passionate Web platforms support responsible to help us create user experiences for Renault Group digital platforms. In this position you will provide 1st level support to digital managers and external agencies from countries that sell Renault and Dacia brands, which have imple[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Job national
23.10.2017
Frigotehnist

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizarea mentenantei instalatiilor de producere a frigului artificial; - Planificarea si realizarea interventiilor, tinand cont de urgente, termene, disponibilitatea instalatiilor etc.; - Diagnosticarea deficientelor de functionare a instalatiilor frigorifice; - Punerea/ scoaterea in si din [..]

Grup Renault Romania Titu
23.10.2017
HIL Specialist

full-time 0 - 1 an experienta

For this role, we are looking for an Engineer with degree in Electrical Engineering, Automation and Computer science or Electronics and Telecommunication, who has a good knowledge of MATLAB Simulink and knows control of systems and feed-back loop concept. Good knowledge of electronic interfaces, in[..]

Grup Renault Romania Titu
23.10.2017

Joburi Grup Renault Romania

Companie Oras(e) Data