GAC-Group

GAC-Group

Inovația și cercetarea sunt parametrii foarte dinamici în România, având arii de aplicare în multiple domenii. De asemenea, inovația și cercetarea reprezintă pârghii importante pentru dezvoltarea industrială a României. La rândul său, inovația poate fi susținută prin finanțări publice și stimulată prin deduceri fiscale.

GAC Group este o societate independentă, cu o importantă stabilitate financiară. Acest lucru a permis GAC Group să se dezvolte în mai multe orașe din Franța, precum și pe plan internațional. Compania noastră, centrată pe oameni, propune soluții de consultanță personalizate, în funcție de nevoile și evoluțiile pieței.

GAC Group este un cabinet internațional de consultanță, ce oferă servicii de înaltă calitate în următoarele domenii:

  • Dezvoltarea inovației,
  • Ameliorarea performanțelor financiare/ale salariaților;
  • Securizarea datelor

În domeniul cercetării-dezvoltării şi al inovației, GAC Group oferă servicii consultanţă în obţinerea deducerilor fiscale pentru proiectele de cercetare-dezvoltare, accesare de fonduri europene și naționale, dezvoltare de parteneriate între unități de cercetare, Marketingul și Managementul inovației.

GAC Group activează de asemenea în domeniul optimizării fiscale, participând la studii de implementare, consultanță în gestionarea activelor, etc..

Excelența operațională GAC Group se măsoară prin multiple referințe recunoscute la nivel național și internațional, precum și prin rezultatele durabile obținute.

Locuri de munca GAC-Group

Companie Oras(e) Data

[..]

07.07.2020

Joburi GAC-Group

Companie Oras(e) Data
Participa la Angajatori de TOP BUCURESTI: