Let's Work International

Orase: Strainatate,
Industrie: Agentii recrutare




Esti în cautarea unei provocari, in afara granitelor tarii tale?

Let’s Work International recruteaza forta de munca din strainatate pentru angajatori din Belgia.
Gaseste un loc de munca in Belgia si primeste mai mult decat atat!
Munca in strainatate presupune planificare si multe formalitati administrative. Let’s Work International va scapa de aceste griji si, de asemenea, va ajuta sa va integrati in societatea belgiana.

Cum?
Agentia noastra are o vasta experienta la toate nivelele de selecție si este cunoscută pentru abordarea personala a candidatilor nostri!

Let’s Meet

Divizia Let’s Work International, din cadrul companiei Let's Work, si-a inceput activitatea acum 7 ani, selectand și recrutand canditati din strainatate pentru a completa locurile vacante de pe piata muncii din Belgia.
Divizia noastra este formata din 9 consultanti (vorbitori nativi de limba romana) care vorbesc limba olandeza, franceza sau engleza. In principal, recrutam candidati din Romania, dar intentionam sa ne extindem si catre alte tari, spre exemplu Moldova, Slovacia sau Bulgaria. Candidatii eligibili sunt în cautarea unui loc de munca stabil si pe termen lung. Candidatii sunt indrumati pe parcursul intregii proceduri, de la inscriere, inainte de angajare dar si pe durata colaborarii, privind formalitatile administrative necesare integrarii in societatea din Belgia. 

Ready for the next step?
Depune-ti candidatura la adresa de email international@letswork.be