Autoklass Center

Orase: BUCURESTI, Constanta, Ilfov, Ploiesti, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Auto

Autoklass Center s-a nascut din dorinta de a oferi mai mult decat o masina: o solutie personalizata. Pentru asta se bazeaza pe intelegerea profunda atat a masinilor comercializate, cat si a oamenilor.

Companie cu tradiţie în domeniul auto – membră a Grupului Romstal, a deschis prima sucursală la Constanţa în anul 1996, find urmată de oraşele Sibiu şi Bucureşti. În acest moment deţine în portofoliu un număr de 7 sucursale, un loc aparte avându-l cea din Bucureşti-Chitila, care este cea mai mare din România.

Începând din anul 2001, Autoklass a devenit centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, în prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsă reţea la nivel naţional, specializat în comercializarea autoturismelor şi autovehiculelor comerciale uşoare Mercedes-Benz, precum şi oferirea de servicii post-vânzare conform standardelor brandului reprezentat.

Începând cu 2011, grupul Autoklass reprezintă marca japoneza Honda, prezenta in patru orașe din Romania, sucursalele Constanța, Sibiu, Ploiești si Timișoara.

Autoklass este, prin sucursala din Pipera, si singurul dealer autorizat smart din Romania, deschizându-si porțile in 2008.


Având un număr de peste 300 angajaţi, societatea investeşte permanent în programe de training atât pentru consultanţii de vânzări, cât şi pentru personalul din cadrul departamentului aftersales.


Toate centrele Autoklass sunt certificate de către Mercedes-Benz România, serviciile post-vânzare reprezentând o latură foarte importantă în ceea ce priveşte politica de business a companiei.


De asemenea, sunt oferite servicii de mentenanţă a autovehiculelor, transport, call center 24/24h, rent a-car.

Compania are in prezent sucursale in Bucuresti (Mihai Bravu), Ilfov (Chitila, Pipera), Sibiu, Constanta, Ploiesti si Timisoara.