FarmaVet

FarmaVet

Farmavet este o companie de prestigiu pe piata veterinara din Romania, care si-a consolidat pozitia in ultimii ani pe piata romanesca in distributia produselor veterinare.

Activitatea noastra se desfasoara in doua arii principale:

  • Distribuitor direct pentru clienti importanti, prin depozitele proprii;
  • Vanzare in reteaua noastra de farmacii, ce cuprinde peste 150 farmacii veterinare.

Portofoliul de produse cuprinde peste 3000 de produse de la cei mai prestigiosi producatori din domeniu, iar echipa de reprezentanti de vanzari Farmavet este cea mai mare echipa din tara.

Avem colaborari de termen lung cu medicii veterinari, unitati de crestere si exploatare a animalelor, Directii Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, intreprinderi de industrie alimentara, institutii de învatamant si cercetare din domeniu.

Fiind prezenti in toata tara prin reteaua de distributie putem fi prompti si flexibili in raport cu nevoile clientilor nostrii.

Suntem preocupati de dezvoltarea afacerii noastre, suntem atenti la tendintele pietei , valorizam toti partenerii si clientii, suntem in plina dezvoltare organizationala.

Locuri de munca FarmaVet

Companie Oras(e) Data
Coordonator Zonal Retea Retail (farmacii veterinare)

full-time 1 - 5 ani experienta

Ce vei face? Coordoneaza si dezvolta activitatea de vanzare din farmaciile alocate. Identifica nevoile si problemele curente ale farmaciilor (probleme administrative sau legate de procesul de vanzare) din zona alocata; cauta si implementeaza solutii pentru rezolvarea acestora. Asigura suport direct[..]

FarmaVet Calarasi
Slobozia
08.08.2020
Medic/Tehnician Veterinar

full-time 0 - 1 an experienta

Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si in plina dezvoltare? Atunci te asteptam in echipa Farmavet. Cine suntem? Cea mai cunoscuta firma distribuitoare de produse veterinare cu un portofoliul ce insumeaza mai mult de 2000 produse de uz zooveterinar. [..]

FarmaVet Job national 08.08.2020

Joburi FarmaVet

Companie Oras(e) Data
Participa la Angajatori de TOP BUCURESTI: