Moore Stephens KSC

Orase: BUCURESTI, Strainatate, Timisoara,
Industrie: Consultanta
Moore Stephens KSC este membru independent al rețelei Moore Stephens International, unul dintre leaderii globali în furnizarea serviciilor de contabilitate, audit si consultanță. Societatea operează ca un birou cu mentalitate internațională, cu activitate în București, Timișoara (România) și Chișinău (Moldova), excelând în expertiză locală prin intermediul unei echipe de profesioniști care acoperă următoarele domenii:

  • Audit 
  • Consultanță fiscală & Prețuri de transfer
  • Contabilitate & Salarizare
  • Audit & Consultanță IT
  • Consultanță în afaceri
  • Resurse umane & Recrutare


Facem parte dintr-o rețea globala de peste 20,000 profesioniști care iți oferă acces la o gamă variată de servicii, competențe și experiență practică actualizate la noile trenduri și problematici care afectează piața mondială.

Suntem o firma orientata catre oameni si intotdeauna cautam persoane talentate pentru a ne imbogati reteaua:

  • profesionisti cu expertiza speciala, care sunt in cautarea unei noi provocari;
  • proaspat absolventi care detin diploma de absolvire sau de Master, care sunt in cautarea unui mediu provocator dar prietenos pentru a-si incepe cariera;  
  • studenti interesati sa castige experienta in cadru programului de internship;

In cadrul retelei globale Moore Stephens fiecare consultant are posibilitatea sa contribuie intr-un mod profitabil cu expertiza sa, in timp ce va interactiona cu o varietate de alti experti de-ai nostri, nationali si internationali.

Punem valoare pe munca in echipa si asumarea rapida a responsabilitatilor. Daca detii expertiza necesara si daca contactul cu clientii este important pentru tine, atunci ne potrivim de minune.

Ne aratam aprecierea prin oferirea unui pachet salarial motivant, posibilitatea de perfectionare continua si prin suport in examinarile profesionale.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.
Participa la Angajatori de TOP BUCURESTI: