JYSK

Orase: Alexandria, Baia Mare, Bals, Botosani, Brasov, BUCURESTI, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Hunedoara, Iasi, Oradea, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Satu-Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Voluntari,
Industrie: Retail

 

JYSK este o companie daneza foarte puternica pe piata din Europa, avand stabilitate financiara, si care comercializeaza o gama larga de produse de mobilier și decorațiuni pentru casă. JYSK ofera clientilor sai produse de inalta calitate la cel mai redus pret. Clientii nostri aprecieaza serviciile competente oferite, cat si ofertele excelente.
JYSK este prezenta in 38 de tari. Grupul JYSK, detinut de Lars Larsen, are in prezent peste 2200 de magazine, majoritatea dintre ele fiind in Europa.
JYSK are peste 18500 de angajati, fiecare dintre ei avand o atitudine profesionista. Ne dorim sa oferim clientilor nostri o oferta excelenta, produse de calitate si servicii competente oferite de colegii nostri de peste tot.
Avem in prezent 40 de magazine in Romania si 9 in Bulgaria.

 
JYSK este o companie ce oferă oportunităţi de carieră pentru toată  lumea. Nu v-ați dori să fiți stagiar, asistent de vânzări, manager de magazin sau să obţineți un alt loc de muncă în domeniul retail-ului?

Ştiaţi că noţiunea de "talent" are numeroase interpretări - şi nu are neapărat ceva de a face cu note bune şi cu diplome şcolare, cu certificate de absolvire impresionante? Doriţi să vă gestionaţi propriul magazin? Ţintiţi către o funcţie de conducere? Doriţi să lucraţi în Danemarca, China sau într-una din cele peste 30 de ţări ale lumii în care suntem prezenți?
Sunteţi interesat de ofertele noastre deosebite de locuri de muncă? Dacă da, aruncaţi o privire peste joburile companiei.