Miele Tehnica

Orase: Brasov,
Industrie: Inginerie


 

Miele este liderul mondial în furnizarea de aparate electrocasnice de înaltă calitate. La acestea se adaugă produsele profesionale: mașini profesionale de spălat vase, de uscat rufe, precum şi aparatură profesională de curăţare şi dezinfectare pentru uz medical şi de laborator.

Compania, fondată în 1899, deține 8 unități de producție în Germania şi câte o fabrică în Austria, Romania, Cehia şi China. Cifra de afaceri în anul financiar 2012-2013 a fost de peste 3 miliarde euro. În 46 de ţări, Miele este prezentă prin propriile reprezentanţe şi, în alte 48, prin importatori. În toată lumea, compania familială, condusă de a patra generație,  are peste 17.250 de angajați. Sediul central al companiei este în Gütersloh, Westfalia, Germania.

Miele şi-a consolidat autoritatea în ceea ce priveşte dezvoltarea internă de plăci cu circuite integrate şi componente electronice, prin înfiintarea unei noi unităţi de producţie la Braşov, România, alături de cea de la Gütersloh. 

La Brașov, Miele Tehnica și-a început producția în septembrie 2009, asigurând firmei Miele necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente cu care Miele şi-a câştigat renumele.

Într-o clădire modernă şi beneficiind de echipamente performante, cele mai  înalte standarde de calitate valabile pentru toate produsele şi locaţiile Miele din lume sunt respectate pe deplin.

Principiile de bază Miele călăuzite de aceste standarde, preocuparea pentru mediu şi grija pentru angajaţi se regăsesc  în practică prin obținerea certificărilor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 şi SA 8000.


Pentru mai multe detalii privind programul de Trainee vă invităm să participați la una dintre sesiunile de prezentare. Programul acestora este disponibil aici.

Intră aici şi află mai multe detalii despre program. Descarcă de pe www.mieleromania.ro formularul de înscriere, completează-l și trimite-l pe adresa recrutare@ro.miele.com sau pe fax: 0268-402 810, cu mențiunea Trainee Program.

1. Programul de Internship

Ajuns la cea de-a doua ediție, programul de internship se derulează pe parcursul a 12 luni şi se adresează studenților din anul terminal din domeniul electronicii. Pe parcursul celor douăsprezece luni, persoana selectată pentru a participa la acest program parcurge stagii de pregătire teoretica şi practică în departamentele tehnice ale companiei    (operațiuni, logistica şi calitate), participă la activităţi de pregătire teoretica ( cursuri tehnice şi de soft-skills) precum şi la stagii de pregătire în una din fabricile grupului. La sfârșitul perioadei de internship participanții au posibilitatea să devină angajați ai companiei.

Pentru mai multe detalii privind programul de internship din acest an urmăriți site-ul nostru www.mieleromania.ro

 

2. Programul de practică

În anul 2013 compania a organizat primele stagii de practică pentru studenții facultăţii de electronica şi știința calculatoarelor. La aceste stagii au participat studenți ai Universităţii Transilvania din Brasov şi Universităţii Politehnice București. Pentru a le oferi studenților o imagine cât mai completă asupra proceselor de producție, am împărțit cele două săptămâni de practică în trei secţiuni:  producție, logistică  şi calitate. La sfârșitul programului, studenții s-au declarat foarte mulțumiți de acest stagiu, reușind în cele două săptămâni să facă conexiunea dintre teoria învățată în facultate şi procesele practice.

3. “AFCO” – co-organizator

“AFCO – Absolvenţi în faţa companiilor” este un eveniment organizat de Universitatea Transilvania, eveniment în cadrul căruia absolvenţii tuturor facultăților din cadrul Universităţii au prilejul de a-şi demonstra cunoștințele şi abilităţile în faţa potenţialilor angajatori, în timp ce companiile au posibilitatea de a selecta absolvenţi prezenți la eveniment (ca viitori angajaţi), urmărindu-le prestaţia în cadrul prezentărilor asociate proiectelor de diplomă, lucrărilor de licenţă, disertaţie sau doctorat. Compania Miele a participat la ediția din 2013 ca sponsor şi participant în comisia de jurizare urmând ca în anul 2014 să participe la acest eveniment în calitate de co-organizator.

4. Laboratorul Miele

La începutul anului 2014 compania Miele  a investit aproximativ 20.000 de euro în dotarea unui laborator al Facultăţii de Inginerie Electronică şi Ştiinţa Calculatoarelor a Universităţii Transilvania cu o reţea performantă de calculatoare şi o tablă interactivă Multitouch şi Multiuser cu o diagonală de 87 de inch. De acest laborator vor  beneficia cei aproximativ 1.400 de studenți ai facultăţii mai sus amintite.

          

5. TIE

Concursul INTERCONNECTION TECHNIQUES IN ELECTRONICS (TIE) este un concurs studenţesc al cărui obiectiv este promovarea design-ului asistat de calculatoare (CAE-CAD-CAM) al modulelor electronice. Acest concurs reunește studenți din diferite universități la nivel internaţional, încă din 1992. Miele a participat si in 2013 in calitate de sponsor şi participant în cadrul prezentărilor din cadrul sesiunii științifice şi va face același lucru şi în 2014.

 

 

Durabilitate

Produsele Miele au cea mai lungă durată de utilizare dintre toate aparatele electrocasnice. Nici un alt brand nu se apropie măcar de asigurarea unei asemenea longevităţi a produsului. Un test de anduranţă efectuat de institutul independent de cercetare a întreţinerii rufelor Wfk din Krefeld, Germania, a arătat că dintre toate maşinile testate, maşina de spălat Miele a fost singura care funcţiona perfect chiar şi după 5000 de cicluri de spălare, echivalentul aproximativ a 20 de ani de utilizare obişnuită.

Ciclul mediu de viaţă, cu peste şase ani mai lung decât al maşinilor concurenţei, influenţează semnificativ caracterul ecologic al unui model: electrocasnicele funcţionale pe termen lung economisesc energie electrică şi resurse naturale, deoarece nu trebuie înlocuite frecvent.

Teste de calitate

În laboratoarele Miele de testare, electrocasnicele noastre sunt în continuu testate până la limită. Pentru a se putea asigura un ciclu de viaţă de 20 de ani, toate produsele trebuie să treacă diversele teste cu brio, înainte de a fi aprobate pentru producţie în serie.

Teste independente efectuate de consumatori

Cel mai bun model testat: Miele”. Acesta este deseori rezultatul testelor naţionale şi internaţionale efectuate asupra produselor. Nu mai puţin de 12 electrocasnice Miele au ieşit pe primul loc ori au obţinut punctaje maxime între 2000 şi 2005 din partea Stiftung Warentest (StiWa), asociaţia numărul 1 al consumatorilor din Germania. Şi revista germană „ÖKO-Test” a subliniat avantajele electrocasnicelor Miele. Miele câştigă în mod regulat punctaje maxime la testele efectuate de „Which”, revista Asociaţiei Consumatorilor din Marea Britanie. În mod deosebit aspiratoarele au impresionat organizaţiile de monitorizare ale consumatorilor în întreaga lume.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Miele Tehnica

Companie Oras(e) Data
Software Development Engineer for Embedded Systems

full-time 1 - 5 ani experienta

Miele Tehnica is a subsidiary of Miele & Cie. KG, Germany. We produce electronic components for a wide range of Miele appliances, such as washing machines, tumble dryers, vacuum cleaners, ovens and others. The products Miele offers to its customers set the standards for durability, performance, ease[..]

Miele Tehnica Brasov
Iasi
Sibiu
Job national
24.03.2017
Product Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

Designs and implements production processes regarding existing investments and lines; Analyzes the production capabilities and opportunities for the new products and parts or for new process implementation reaching targeting processes and cycle time (quality and performance); Proposes new invest[..]

Miele Tehnica Brasov
24.03.2017
App Developer

full-time 1 - 5 ani experienta

Miele Tehnica is a subsidiary of Miele & Cie. KG, Germany. We produce electronic components for a wide range of Miele appliances, such as washing machines, tumble dryers, vacuum cleaners, ovens and others. The products Miele offers to its customers set the standards for durability, performance, ease[..]

Miele Tehnica Job national 24.03.2017

Joburi Miele Tehnica

Companie Oras(e) Data