Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP - cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti revine in aceasta toamna

Angajatori de TOP este cel mai mare targ de cariera din Romania ce reuneste la fiecare editie peste 90 de companii si 15000 de vizitatori.  

Evenimentul de cariera are loc de doua ori pe an – primavara si toamna, la Sala Palatului din Bucuresti, la Pallas Iasi si la Craft Center Timisoara.


Scurt istoric

Prima editie a evenimentului a avut loc in octombrie 2006 din dorinta de a oferi un instrument profesionist, organizat la standarde ridicate, un eveniment in cadrul caruia candidatii in cautarea unui job pot interactiona in mod direct cu reprezentanti ai companiilor participante.  

Inca de la prima editie, 75 dintre cele mai mari companii si peste 10 000 de vizitatori au transformat evenimentul in cel mai mare targ de cariera din Romania.

Cu o crestere continua, Angajatori de TOP reuneste la fiecare editie peste 90 de angajatori si peste 15000 de vizitatori.

Din perspectiva companiilor, “Angajatori de TOP” este evenimentul care produce cele mai bune rezultate din punct de vedere al recrutarii si este considerat un evenimentul de referinta in Romania.

 

Angajatori de TOP se diferentiaza de alte evenimente de profil prin:

-  calitatea companiilor participante – sunt prezente companii lider de piata din cele mai importante industrii din Romania: IT&C, FMCG, Consultanta, Financiar-Banking, BPO, Inginerie, Farma, Retail, Audit si Consultanta;

-  tipul de candidati prezenti in cele doua zile ale evenimentului – persoane cu experienta, studenti si proaspat absolventi;

-  campania de promovare (online si offline) Evenimentul este sustinut de cele mai importante publicatii din Romania.

 

In perioada urmatoare, planurile Angajatori de TOP sunt de crestere a numarului de participanti, ramanand un eveniment organizat la nivel national

Dupa editia din primavara, in aceasta toamna, Angajatori de TOP va fi prezent din nou in cele trei orase: Bucuresti, Iasi si Timisoara. Asadar, cei care sunt in cautarea unui job pot participa la 3 evenimente Angajatori de TOP:

- 17 - 18 octombrie – Angajatori de TOP BUCURESTIla Sala Palatului;
- 24 - 25 octombrie - Angajatori de TOP IASI, la PALAS MALL;
- 31 octombrie - 1 noiembrie - Angajatori de TOP TIMISOARA in incinta Craft Center.
 
 
Intrarea la eveniment este gratuita si se se face pe baza de CV.

LinkedIn