Noutati @ Angajatori de TOP

Esti gata pentru primul pas in cariera ta?Angajatori de TOP Bucuresti 
 revine toamna aceasta, pe 27 - 28 Octombrie, pentru a-ti oferi o serie noua de Sesiuni de Cariera Gratuite. Pregateste-te special pentru dezvoltarea ta profesionala, ele te vor ghida spre urmatoarea etapa a carierei tale!    
 
 
Participarea in cadrul sesiunilor este 100% gratuita, dar locurile sunt limitate, de aceea te incurajam sa iti alegi din timp sesiunile la care iti doresti sa participi.

 

La ce tematici sa te astepti? 
 

De la inceputul parcursului tau in cariera si pana la reconversie profesionala, specialistii te vor ghida spre excelenta. Abilitatile de comunicare, construirea brandului personal si un echilibru intre viata ta personala si profesionala iti vor deschide usa catre parcursul dorit. 
 

 

De ce sa participi? 
 

Networking de Calitate: Vei avea sansa sa interactionezi cu reprezentantii celor mai mari companii din tara si sa te conectezi cu persoane pasionate de aceleasi domenii ca tine. 

Dezvoltarea Skill-urilor: Ai ocazia sa iti dezvolti abilitatile necesare pentru a construi un traseu profesional solid si pentru a face fata cu brio provocarilor. 

Oportunitati de cariera: Vei putea explora companiile din cadrul evenimentului Angajatori de TOP si iti poti gasi oportunitatile potrivite nevoilor tale. 

Sesiune Live de Q&A:  Ai intrebari pentru specialisti?  Adreseaza-le si afla direct de la ei insights si sfaturi pretioase. 
 

Iata ce companii au zis DA unei Sesiuni de Cariera @Angajatori de TOP: 


▶️ Sesiune de Cariera sustinuta de Allianz Services 

▶️ Sesiune de Cariera sustinuta de TELUS International 

▶️ Sesiune de Cariera sustinuta de  ADP Romania 

▶️ Sesiune de Cariera sustinuta de DB Schenker Logistics

 

Ti-am pregatit si o Sesiune Speciala, What's My Career Potential in 2024?, care iti va facilita progresul catre realizarea obiectivelor profesionale. Aici ai ocazia sa iti evaluezi stadiul actual al carierei tale si iti setezi urmatoarele directii necesare evolutiei tale.   


 

🎁 In urma participarii tale la una dintre sesiunile noastre, pe langa motivatia si cunostintele dobandite, vei avea ocazia sa castigi un GIVEAWAY. Completand formularul de feedback de la una dintre Sesiunile noastre de Cariera, vei avea sansa de a intra in tombola pentru un incarcator Wirelss 3 In 1, Qi Fast Charger! Castigatorul va fi anuntat pe 28 octombrie la final de zi. 

 

Ramai aproape si nu rata ocazia de a-ti dezvolta cariera!
 


LinkedIn