Noutati @ Angajatori de TOP

National Intern Day iti aduce peste 60 de programe de internship in 2023! Descopera-le (si descopera-te) acum!


Jobul perfect nu exista.” Adevarat sau fals?
 

Este genul de intrebare la care raspunsul unei persoane variaza in functie de cand a primit-o. Un student in primul an de facultate e convins ca jobul perfect nu numai ca exista, dar il si asteapta exact pe el. Va fi acolo la absolvire, gata de a-l propulsa intr-o cariera de succes. Acelasi student, aflat acum in an terminal si dupa ce a incercat deja marea (de oportunitati) cu CV-ul, s-ar gandi de doua ori inainte de a incercui prima varianta de raspuns. Optimist din fire, inca mai spera ca jobul perfect exista, dar nu se mai asteapta sa il gaseasca in pragul universitatii in ziua cand isi va ridica diploma. Daca e acolo, undeva, trebuie sa il caute…

Si… de aceea exista internshipurile!
 

 Ce e un internship? 

Majoritatea surselor de specialitate il definesc ca o experienta adresata mai ales studentilor si absolventilor, care ii ajuta sa invete lucruri practice in domeniul pe care isi doresc sa il urmeze, sa isi descopere punctele forte si sa se formeze ca viitori profesionisti. Adica, o „cautare” a locului potrivit.
 

 Ce este internshipul pentru TINE? 

De fapt… pentru tine, pentru mine, pentru fiecare dintre noi?
 

O experienta unica.
 

Un internship este mai mult decat suma task-urilor din job description. Este o invitatie la cunoastere (si autocunoastere). Indiferent de traiectoria ta in cariera si de schimbarile pe care le vei face, un lucru e sigur. Nu vei mai fi niciodata la primul job. La primul internship. La primul pas in viata profesionala.

Asa a aparut National Intern Day – ziua in care sarbatorim curajul de a spune „DA” celei mai mari provocari din cariera ta: Prima zi de munca!


Creat de tineri pentru tineri, acest eveniment – organizat pentru prima data in Romania – da startul unei competitii in care companiile isi nominalizeaza programele, iar studentii voteaza!

Peste 60 de companii si-au inscris deja programele in concursul National Intern Day. Premiul cel mare? Un loc in topul Best Internship Programs in 2023 – powered by Hipo.ro.

Se spune ca lucrurile bune devin si mai bune atunci cand le imparti cu cineva. Asa ca, daca ai avut parte de o experienta cool in cadrul unui program de internship, voteaza-l chiar acum in cadrul National Intern Day si trimite-l in topul nostru, astfel incat si alti colegi de-ai tai sa se poata bucura de un super start in cariera!


De asemenea, daca inca nu ai avut parte de un internship, dar esti motivat sa gasesti o oportunitate cat mai curand, si tu TREBUIE sa votezi la National Intern Day!

In perioada 10 aprilie – 15 mai, oferim posibilitatea candidatilor nu doar de a vota, ci si de a aplica la programul de internship preferat!


 Ce angajatori s-au inscris deja in cursa? 

Descopera companiile de top pe care ne bucuram sa le avem alaturi de noi in aceasta prima editie, se numara:




Voteaza chiar acum programul de internship care te atrage cel mai mult, aplica la el si trimite-l direct in topul Best Internship Programs in 2023. Poate „jobul perfect” nu exista. Dar „jobul perfect pentru TINE” e undeva acolo....adica la National Intern Day!



LinkedIn