Noutati @ Angajatori de TOP

Fii castigatorul premiilor Angajatori de TOP!


Odata ce  Angajatori de TOP a revenit offline, premiile concursului nostru din aceasta toamna nu aveau cum altfel sa fie decat... EXTRAORDINARE.

Pe langa toate activitatile de la evenimentul de cariera care te vor ajuta in parcursul tau profesional, cu siguranta, aceste premii pe care chiar TU le poti castiga te vor convinge iremediabil sa participi! Indiferent de experienta pe care o ai in cariera, Angajatori de TOP te asteapta sa ii treci pragul si, de ce nu, sa te intorci chiar cu o surpriza.

Fara prea multe detalii stim ca vrei sa afli...


Ce poti castiga?

Daca iei parte la evenimentul de cariera poti castiga un voucher in valoare de 350 Euro cu care iti poti lua biletele de avion catre urmatoarea destinație sau poti sa fii premiat un Apple Watch. Mai exact, prin inscriere si participare la Angajatori de TOP din Bucuresti vei intra in concursul care te poate premia cu un Voucher cu Bilete de Avion, respectiv din Timisoara in care ai sansa de a primi un Apple Watch.


 

Ce trebuie sa faci mai exact?

1. Perioada de înscriere este pana in ziua de vineri a evenimentului atat din Bucuresti, cat si din Timisoara. Zilele in care se desfasoara Angajatori de TOP:
 
21 Octombrie - 22 Octombrie 2022 - Angajatori de TOP Bucuresti
  
28 Octombrie - 29 Octombrie 2022 - Angajatori de TOP Timisoara


2. Sa iti actualizezi CV-ul si sa il descarci in format Barcode - VEZI AICI CUM SE FACE

3. Sa vii cu CV Barcode-ul la Angajatori de TOP si sa il scanezi la cel putin o companie dintre cele prezente.


Astfel, inainte de a face primul pas spre o varianta mai buna a ta ca potential angajat, asigura-te ca esti participant cu acte in regula la Angajatori de TOP avand la tine CV-ul Barcode. Atentie, fara acesta nu vei putea intra in concursul mentionat!

Pe langa bagajul de cunostinte pe care il vei dobandi, ai oportunitatea de a te intoarce de la cel mai mare eveniment de cariera cu `traista` plina! 

Fie ca aventura te va purta intr-o destinatie exotica la plaja sau la polul opus, undeva sa poti vedea aurora boreala, voucherul poate fi folosit pentru orice destinatie. Mai mult, stim cat de pretios este timpul pentru fiecare dintre noi, iar folosirea unui Apple Watch eficientizeaza si optimizeaza micile activitati ale vietii. 
 

PROGRAM Angajatori de TOP

  

 

Pentru mai multe detalii legate de participare, vezi  Regulamentul Concursului.

 


LinkedIn