Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatorii de TOP din Romania te ajuta sa-ti gasesti job primavara aceasta



Vrei sa te angajezi ca sa capeti experienta. Dar daca n-ai experienta, nu-ti gasesti job? Ori, poate doar iti doresti un refresh in cariera ta? In oricare tabara de afli, Angajatorii de TOP iti ofera primavara aceasta o gama larga de joburi disponibile din Business si Tech, dintre care sa alegi!

 
Iata ce joburi te asteapta la standurile celor mai mari companii din Romania: 

 

Business





















 
„In momentul de fata avem deschise aproximativ 70 de pozitii, dintre care 45 in Bucuresti si 25 in Timisoara. Pentru aproximativ
20% dintre acestea oferim posibilitate de lucru remore (din alte orase). Pentru 35% dintre posturile deschise pentru vorbitorii de engleza, nu cautam experienta, ci dorinta de invatare si implicare. Avem proiecte noi si cautam si persoane cu experienta in domeniul IT sau in cercetare ESG/ Sustenabilitate, atat pentru expertiza in domeniu, cat si pentru cea de coordonare de echipe.” - Patricia Istrate, Employer Branding Specialist, Sustainalytics, a Morningstar Company, Bucuresti 




„In prezent avem deschise aproximativ 20 de posturi doar in Bucuresti si aproximativ 10 la nivel national: Brasov, Cluj Napoca, Arad. Pentru majoritatea posturilor deschise cautam candidati cu experienta dar in primul rand suntem atenti la potentialul de invatare, motivatia si compatibilitatea cu valorile companiei noastre” - Adriana Boldea, Talent Acquisition Specialist Nestlé Romania SRL 
 
 


„In primavara anului 2022 avem deschise 35 de pozitii in Timisoara. Pentru rolurile active din cadrul companiei cautam vorbitori de limba franceza sau germana in combinatie cu engleza. Acceptam candidati cu potential de dezvoltare, iar experienta nu este o cerinta obligatorie, intrucat vom asigura programe de training & nesting interne pentru angajatii nostri. Motivatia si dorinta de incepere a unei cariere in industria BPO, impreuna cu abilitatea de a lucra in echipa sunt atuuri esentiale pentru noi ca si companie.” - Andreea Cret - Recruiter - Talent Acquisition – Concentrix 
 



 „In prezent avem peste 40 de pozitii vacante, atat in cadrul sediului central, cat si cadrul depozitelor si magazinelor noastre. Ne continuam procesul de expansiune si vom deschide constant magazine noi. Suntem dornici sa atragem profesionisti si tinere talente, in echipa PENNY. In prezent exista posturi disponibile in orase precum Bacau, Alba Iulia, Ploiesti, Miercurea Ciuc, Bucuresti, insa, pentru a fi la curent cu urmatoarele oportunitati, ii incurajam pe cei interesati sa acceseze constant pagina noastra de cariere - cariere.penny.ro.
Pentru majoritatea posturilor deschise, in cadrul sediului central, cautam candidati cu studii superioare, care sa aiba experienta in domeniul din aria de interes, dorinta de a se dezvolta, motivatie si atitudine potrivita fata de echipa si munca.
Pentru posturile disponibile in cadrul magazinelor si depozitelor cautam candidati cu studii medii, energici, motivati, orientati catre obtinerea de rezultate si performanta”. - Sarbu Laura, Team Lead Attracting & Recruiting, REWE Romania, Bucuresti 

  
Suntem 1523 de colaboratori Decathlon, din Romania, care lucreaza zilnic pentru a atinge un scop comun, si anume sa facem accesibile unui numar cat mai mare de persoane placerile si avantajele sportului.
Am adunat in jurul nostru oameni fantastici, pasionati de sport, plini de viata si astfel am creat un mediu de lucru deschis, in care le oferim colegilor nostri tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. Diversitatea si egalitatea de sanse reprezinta doua valori foarte importante dupa care ne ghidam, asadar indiferent de varsta, gen, sau (diz)abilitati, ne dorim sa facem parte din aceeasi echipa.
 Suntem constant in cautare de noi coechipieri care sa aduca valoare companiei, care sa provoace modul in care lucram astazi si sa ajunga liderii Decathlon de maine.
Avem un total de 200 de posturi disponibile la nivel national, in magazinele Decathlon cat si in cadrul serviciilor suport (marketing, IT, productie, logistica)
.” Jeleriu Andreea - Leader Employer Branding, Decathlon Romania 

 



„Pentru aceasta editie a targului de job-uri Angajatori de Top avem deschise 100 de posturi care cuprind roluri de tipul: customer support, tech support, sales sau consultanta financiara. In ceea ce priveste ponderea job-urilor, 70% dintre acestea sunt deschise in regim remote, iar restul de 30% sunt impartite intre orasele unde avem deja sedii: Bucuresti, Sibiu, Brasov, Galati, Targu Jiu, Miercurea Ciuc si Constanta. Suntem in cautarea unor colegi vorbitori de limba engleza, spaniola, franceza, italiana, germana, ceha, chineza, suedeza, norvegiana, dar si vorbitori de limba romana, in general candidati pasionati de customer support si IT Helpdesk." Florina Stoica, Recruitment Manager, CGS Romania, Bucuresti 

  


„Timisoara este un important centru industrial, tehnologic, comercial in dezvoltare continua inclusiv in sectorul de IT&C care este intr-o expansiune permanenta iar sectoarele de activitate si piata din Vestul Romaniei este intr-o perpetua schimbare si slefuire pentru a se alinia atat cu binsess-ul cat si cu cerintele candidatilor din piata. In prezent avem deschise aproximativ 100 de pozitii in Timisoara, iar majoritatea posturilor deschise sunt dedicate vorbitorilor de limba Engleza, dar este necesara si o alta limba straina precum Germana sau Franceza. Nu ne axam doar pe experienta si aptitudini, deoarece punem foarte mult accent pe potentialul de invatare, modalitatea de gandire, motivatia, atitudinea potrivita atat fata de echipa cat si fata de organizatie, de aceea avem pozitii de Part Time, sau dedicate pentru Juniori, tocmai pentru a oferii sansa tututor care doresc o schimbare sau un nou start in cariera! Recent a fost implementat in cadrul organizatiei Tech Mahindra si conceptul de Single Parent, pentru a-i ajuta pe cei care au ramas singuri ca si parinte prin oferirea de suport, flexibilizand programul pentru a ajunge la timp la copii acasa. In acelasi timp, avem desigur si proiecte pentru care cautam vehement persoane cu experienta in domeniul BPO atat pentru rolurile de Customer Support, cat si pentru cele de Team Lead privind coordonarea echipelor, sau cele de Calitate pentru a monitoriza performanta si a imbunatatii procesele.” - Felix Ciumpileac, Recruitment Manager, Tech Mahindra, Timisoara

 


British American Tobacco (BAT) Romania este una dintre cele mai importante companii care se ocupa cu productia de tigarete. In Romania, BAT este lider de piata, cu o cota de piata de peste 50%. BAT este un angajator strategic in Romania, creand peste 3.000 de locuri de munca bine platite in cadrul celor trei entitati: fabrica din Ploiesti, compania de distributie BAT Trading si centrul integrat de servicii din Bucuresti, Global Business Services (GBS), cel mai mare centru de acest fel al grupului.
In prezent, avem deschise aproximativ 50 de roluri deschise in Bucuresti si Ploiesti, in cadrul celor trei entitati mentionate, acestea acoperind toate gradele de senioritate: de la oportunitati de dezvoltare pentru absolventi (programe de Internship si Management Trainee), pana la posturi pentru juniori, specialisti si seniori in domeniile HR, Marketing, Finance, IT, Operations.”
 
„In aceasta primavara avem deschise aproximativ 40 pozitii in Bucuresti, Timisoara si remote. Pentru majoritatea posturilor deschise, pentru vorbitorii de engleza si o alta limba straina (de exemplu, limba germana), nu cautam experienta, ci potenttal si motivatie de invatare, dorinta de a lucra in echipa si capacitatea de adaptare. In acelasi timp, avem si posturi pentru persoane experimentate, in servicii HR (Global Process Owner) sau dezvoltare de tehnologii (Consultant SAP, Data Scientist, BI Developer, PEGA Developer). Anul 2022 va fi un an de crestere pentru DTSE Romania, astfel ne pregatim cu multe oportunitati atat pentru tineri absolventi, cat si pentru profesionisti si manageri.”

 


„Anul acesta am demarat un amplu proces de recrutare de experti IT, care vor lucra la nivel de grup ca One Tech Team, o echipa multiculturala din care fac parte colegi din toata Europa. Mai mult, echipa va creste pana in 2025 cu aproximativ 7.000 de programatori, printr-un mix de recrutare, re-skilling si insourcing.
In prezent, avem disponibile aproximativ 200 de posturi doar in Bucuresti si alte cateva zeci in orase precum Brasov, Cluj-Napoca, Pitesti sau Craiova. Recrutam in toate regiunile si la nivel national accentul este pus pe roluri in departamentele Retail si Call center. “ Mihaela Scarlat, Manager, Talent Acquisition, Vodafone Romania.
 
 


„La Continental, oportunitatile de cariera si gama de posturi disponibile sunt variate. In acest moment, avem aproximativ 800 de pozitii deschise, adresate atat personalului calificat in activitatile operationale din productie, cat si pentru cei cu educatie superioara. Acestea din urma sunt fie tehnice, cat si pentru pozitii de support. Mai exact, cautam atat specialisti in domeniile software, electronica, inginerie de system, project management sau automatic, cat si specialisti pentru departamentele de resurse umane, financiar, achizitii etc. In acelasi timp, in majoritatea domeniilor oferim si pozitii de Internship studentilor care doresc sa isi completeze studiile cu proiecte practice.”
 
 


„Pentru urmatoarele doua luni avem deschise peste 200 de pozitii in zona de suport pentru vorbitorii de limbi straine (Franceza, Germana, Spaniola, Italiana, Rusa, etc.) care au si un nivel mediu de Engleza. In proportie de 99% joburile sunt in regim "work from home", majoritatea de oriunde din Romania. Cautam noi colegi care sa se alature in sistem remote echipelor noastre din Bucuresti, Craiova si Brasov, unde ii asteapta training-uri de specialitate si un vibe senzational. Suntem o companie stabila care in perioada pandemiei a evoluat enorm si a avut achizitii importante in piata de profil. Continuam trend-ul de dezvoltare si ne-am propus ca pana la sfarsitul anului 2022 sa angajam peste 1500 de noi colegi" - Florin HULEA, Talent Acquisition Manager, TELUS International

 

TECH





„Huawei, companie dedicata sa rupa cercul vicios al experientei, a creat formatul "ABC in Telecommunications", special pentru studenti si proaspat absolventi care vor sa imbratiseze o cariera in telecom. Programul este deschis si catre cei aflati la un punct de cotitura in cariera, ce sunt dornici de reconversie profesionala. Cautam persoane care cred cu tarie ca procesul de invatare nu se termina odata cu ceremonia de absolvire, si care stiu sa profite de resursele puse la dispozitie de o companie de top in telecom. Avem peste 100 de posturi deschise pentru acest program in Bucuresti si Timisoara” - Camel Ciuca, Talent Acquisition Lead, Technical Hub Huawei Romania




„La Continental, oportunitatile de cariera si gama de posturi disponibile sunt variate. In acest moment, avem aproximativ 800 de pozitii deschise, adresate atat personalului calificat in activitatile operationale din productie, cat si pentru cei cu educatie superioara. Acestea din urma sunt fie tehnice, cat si pentru pozitii de support. Mai exact, cautam atat specialisti in domeniile software, electronica, inginerie de system, project management sau automatic, cat si specialisti pentru departamentele de resurse umane, financiar, achizitii etc. In acelasi timp, in majoritatea domeniilor oferim si pozitii de Internship studentilor care doresc sa isi completeze studiile cu proiecte practice.”

 
„La Mercedes-Benz Romania, transformarea digitala este o prioritate prin care ne dorim sa oferim clientilor si partenerilor nostri cea mai buna experienta cu brandul si produsele noastre. De aceea, cream la Bucuresti un hub de operatiuni CRM, care va furniza servicii pentru 19 piete europene, si ne aflam in cautarea talentelor potrivite care au competentele si pasiunea necesare sa contribuie la cea mai mare transformare a brandului nostru.” 
Mirel Dediu, Head of Customer Journey Operations in cadrul Mercedes-Benz Region Europe. 

 


„Piata fortei de munca ramane foarte competitiva in 2022, in special pe segmentul IT, unde discutam despre o cerere ridicata din partea companiilor. In cadrul MassMutual Romania, avem in acest moment aproximativ 100 de pozitii pentru care recrutam. Sunt roluri foarte diverse, care acopera o gama larga de tehnologii. Suntem o companie in continua dezvoltare si ne dorim sa atragem candidati talentati, care sa isi doreasca sa creasca alaturi de noi pe termen lung. Consideram ca vor gasi multe astfel de oportunitati in MassMutual Romania, dar si o echipa gata oricand sa ii sustina. Vom continua sa recrutam si sa ne desfasuram activitatea preponderent online, insa birourile noastre din Bucuresti si Cluj vor ramane la dispozitia angajatilor”. Alina Arhip, Recruitment Manager, MassMutual Romania 




„Suntem foarte mandri de colegii nostri care au pastrat viu spiritul frumos al Zentiva, de-a lungul a sase decenii de cand fabrica Zentiva din Romania functioneaza fara intrerupere. Suntem o companie cu traditie in industria farmaceutica din Romania, o companie careia ii pasa si ne simtim norocosi ca lucram la Zentiva si activam intr-un domeniu in care activitatea noastra conteaza cu adevarat pentru ceilalti. Cautam in permanenta talente care sa se alature echipei noastre in cele trei divizii ale companiei: operatiuni comerciale, industriale si functiuni globale.
In prezent avem disponibile posturi care se adreseaza atat absolventilor de studii medii cat si specialistilor cu studii in chimie, farmacie si alte domenii tehnice. Ii asteptam pe vizitatorii celui mai mare targ de recrutare online, Angajatori de top, sa ne cunoasca si sa acceseze oportunitatile de cariera din compania noastra.”, a declarat Ioana Lucescu Director Comunicare Zentiva Romania 

  



„Michelin angajeaza pentru o cariera si nu pentru un post, dezvoltarea angajatilor fiind o preocupare continua pentru noi. Promisiunea noastra este un traseu profesional care se adapteaza talentelor fiecaruia, incurajand angajatii sa-si inceapa cariera intr-un departament ca apoi sa poata avansa in functie de abilitati fiecaruia, iar acest aspect se regaseste in stabilitatea mare a angajatilor nostri comparativ cu piata. Suntem orientati in special spre a gasi specialisti in zonele industriale respectiv in Salaj si Prahova, dar in acest moment avem pozitii deschise in diverse departamente, de la Inginer Calitate sau Team Leader Productie pana la Cost Analyst si specialisti Services and Solutions” a declarat Agata Trzcianowska, Director Personal Michelin Europa Centrala. 

 


„ATOSS Software este Leader pe piata de Workforce Management, furnizand clientilor de solutii complete de management al resurselor. Sediul central al companiei este in München, filiala din Romania fiind deschisa in Timisoara in 2004. Politica noastra de recrutare si angajare pentru candidatii din alte judete este una flexibila, oferind posibilitatea lucrului remote impreuna cu alte beneficia atractive pe care va asteptam sa le descoperiti. Ne dorim sa atragem candidati cu experienta in tehnologii Java si Cloud, motivati sa se dezvolte si sa participe activ la implementarea proiectelor noastre ambitioase.” Dinu Radu Bogdan - Site Manager ATOSS Timisoara 

 


„De peste 100 de ani, noi, cei de la Huf, stabilim standardele pentru sistemele de acces È™i securitate in domeniul automotive. Cu produse mecatronice inovatoare È™i soluÈ›ii digitale, modelăm mobilitatea de mâine alaturi de oameni dedicati, deschiÈ™i către idei noi È™i care apreciază un mediu internaÈ›ional dinamic la fel de mult ca È™i valorile solide. In Huf Romania suntem in cautare de colegi noi care sa se alature echipei si obiectivelor noastre, avand un numar de aproximativ 50 de pozitii disponibile in locatiile noastre din Timisoara si Arad. In cadrul Huf Technical Center din Timisoara lucram la proiecte automotive inovative din zona de acces si securitate unde cautam specialisti in domeniul dezvoltarii software, hardware si mechanical, precum si manageri de proiect si specialisti in domeniul calitatii. Pentru fabrica de productie din Arad, odata cu extinderea unor noi linii de productie, nevoia de colegi noi este atat pentru pozitiile de ingineri, cat si pentru personal in productie." - Anca Matei, HR Business Partner, Huf Romania 

 


„In prezent avem deschise peste 100 de posturi in Timisoara si alte cateva roluri vor fi aprobate in curand (inclusiv in locatia de la Roman). Pentru majoritatea posturilor deschise cautam experienta in domeniul automotive, cat si in limbajele populare de programare, dar punem accent si pe potentialul de invatare, motivatie si atitudinea potrivita fata de echipa si munca. Aditional cautam inclusiv persoane care decid sa isi dezvolte o cariera gasind in echipa ZF Group o echipa de profesionalisti. Pe langa domeniul automotive avem proiecte in domeniul IT si Purchasing”. - Alexandra Moldovan, Talent Aquisition Specialist, ZF Group, Timisoara 

 



„In perioada aceasta avem peste 100 de roluri deschise, remote sau in unul dintre orasele unde avem birouri: Timisoara, Brasov, Bucuresti, Iasi si pana la sfarsitul anului vrem sa atragem peste 1.000 de specialisti IT pe plan local, atat tineri la inceput de cariera, cat si seniori si profesionisti cu experienta in domenii diverse, precum R&D, Cybersecurity, Application Development, Big Data and Security, High performance computers, Data Center and Hosting, Systems Applications and Products sau Cloud Enterprise Solutions ori Digital Workplace.
Cautam de asemenea tineri absolventi pentru a intra in Academiile Atos, in special pentru cele de CyberSecurity, Cloud, Application Management, SAP si DevOps.”
 
 


„Anul acesta, am demarat un amplu proces de recrutare de experti IT, care vor lucra la nivel de grup ca One Tech Team, o echipa multiculturala din care fac parte colegi din toata Europa. Punem un mare accent pe schimbul de experienta intre echipele din tarile in care avem operatiuni, vedem asta ca o oportunitate de invatare si dezvoltare pentru toti colegii.
Mai mult, One Tech Team va creste, la nivel de grup,cu aproximativ 7.000 de programatori pana in 2025, printr-un mix de recrutare, re-skilling si insourcing. Local, avem in prezent disponibile aproximativ 200 de posturi doar in Bucuresti si alte cateva zeci in orase precum Brasov, Cluj-Napoca, Pitesti sau Craiova. Recrutam in toate regiunile si la nivel national, preponderant pentru roluri in departamentele IT, retail si call center.” Mihaela Scarlat, Manager, Talent Acquisition, Vodafone Romania.

 
Arunca o privire asupra joburilor disponibile si dezvolta-te alaturi de angajatorii de TOP din Romania! 

 

LinkedIn