Noutati @ Angajatori de TOP

Care sunt Angajatorii de Top din piata de Retail si FMGG in Romania?


Conform unui studiu publicat de Revista Piata in 2021, cifra de afaceri cumulata a retailerilor din Romania a crescut cu 11%, inseamnand cu 8 miliarde de lei. In ceea ce priveste profitul cumulat, vorbim despre o crestere cu 18%. O evolutie excelenta, dar care se datoreaza doar catorva retaileri. Printre companiile de top care s-au facut remarcate in ultima perioada se numara:


Auchan Retail Romania - Vezi joburile disponibile

Auchan Retail Romania a inceput drept o companie de familie si este astazi o prezenta internationala. Un comerciant care se schimba intr-o lume aflata in schimbare si care vine in intampinarea consumatorilor tot mai interesati de starea lor de bine – Auchan are ambitia de a le schimba viata.

Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care isi selecteaza produsele si furnizorii, care isi cunoaste clientii. Un comerciant care imbina avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clientilor sai o experienta personalizata. Isi transforma spatiile in zone de viata si de cumparaturi, de petrecere a timpului liber in mod placut.

Auchan Retail este preocupat atat de clientii cat si de angajatii si partenerii sai, acordandu-le prioritate, in toate proiectele sale.

 


Penny. -  Vezi joburile disponibile

PENNY România este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Pe piața românească, PENNY este prezent cu 288 demagazine, 4 centre logistice, având aproximativ 5.500 de angajați și aflându-se în continuă expansiune.Prezenti în România încă din 2005, ne-am îndreptat constant eforturile spre atragerea unor noi colegi ambițioși, talentați și energici. Asta pentru că, la PENNY, angajații constituie pilonul central al activității de zi cu zi. La PENNY, asiguram un mediu de lucru sigur, dinamic și încurajăm dezvoltarea constantă.

Structura organizațională flexibilă ajută foarte mult în acest proces, pentru că are posibilitatea de a oferi șanse de promovare în mod egal tuturor, fie femei sau bărbați, fie tineri sau cei cu multa experienta de viață. Eforturile noastre sunt canalizate in directia construirii unui sistem de motivare și beneficii substanțiale pentru angajați, iar beneficiile sunt gândite pentru a oferi o varietate cât mai mare, atât colegilor din magazine, cât și celor care se ocupă de logistică sau care lucrează în sediul central. Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să te alaturi echipei Penny, acceseaza cariere.penny.ro si lasa-ne aplicatia ta!

 


Henkel - Vezi joburile disponibile 

Henkel România, filiala grupului Henkel Central din Europa de Est, are aproximativ 540 de angajati si un portofoliu vast, care curprinde peste 30 de branduri si mii de produse. De la cosmetice, detergenti la adezivi comerciali si profesionali. 

Stabilit in Romania din 1994, Henkel lanseaza un numar considerabil de branduri: Persil, Pur, Rex, Perwoll, Silan, Clin, Bref, Fa, Palette, Taft, Gliss, Schauma, Brillance, Syoss, Vademecum, Hattric, Ceresit, Thomsit, Moment, Super Attak, Loctite and Teroson (adezivi).

 


Mega Image - Vezi joburile disponibile

Noi suntem Mega, parte din Grupul Ahold Delhaize, retailer international prezent in Europa, Statele Unite si Asia. Suntem unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, cu o retea de peste 750 de magazine sub marcile Mega Image, Shop&Go si Gusturi Romanesti, la care se adauga si cele 2 centre logistice.
 
Sa fim un loc de cumparaturi mai bun!

Venim in intampinarea clientilor nostri cu un portofoliu de marci proprii perfect adaptat unui stil de viata modern, indiferent de tipul de magazin pe care il aleg. In plus, in magazinele de tip Concept Special, clientii se bucura de o experienta aparte la cumparaturi datorita zonelor special amenajate.

Sa fim un loc de munca mai bun!

In egala masura, promisiunile inseamna actiuni la care lucram constant si atunci cand vorbim despre colegii nostri, pentru ca ne dorim ca toti sa se simta bine la locul de munca, sa se simta ei insusi in Comunitatea Mega, sa ia parte la programe de educatie continua si sa aiba sanse de dezvoltare profesionala.

Sa fim un vecin mai bun!

De la clientii nostri am invatat ca pentru a-i inspira cu adevarat, trebuie sa fim parte din viata lor si dincolo de spatiul magazinelor. Si exact asta facem an de an: suntem suporteri activi ai mediului inconjurator, sustinem cauze sociale si ne bucuram impreuna la evenimente culturale, sportive, la festivaluri de muzica si de street food.

Cu alte cuvinte, noi suntem Mega la puterea 12.000! Si pentru ca suntem intr-o continua dezvoltare, cautam oameni talentati care isi doresc sa faca parte din Comunitatea Mega, o comunitate bazata pe un mediu de lucru stabil, sustenabil si responsabil social.Philip Morris - Vezi joburile disponibile

Philip Morris Romania apartine grupului Philip Morris International Inc.

Philip Morris International Inc. (PMI) este unul lider international pe piata tutunului. In portofoliul lor sunt incluse sapte dintre cele 15 branduri de tigari de top ale lumii, printre care Marlboro, numarul 1 pe plan global. In 2013, compania detinea 15.7% din vanzarile internationale de tigari in afara Statelor Unite sau 28.2% daca se exclud China și SUA.
 

 

LinkedIn