Noutati @ Angajatori de TOP

Care sunt Angajatorii de Top care au centre internationale de servicii in Romania?



Mentionezi in CV ca stii foarte bine limba engleza? Iti doresti sa inveti sau vorbesti deja inca o limba straina? Daca obiectivul tau este sa lucrezi intr-un centru international de servicii cu filiale in Romania, am realizat o studiu asupra companiilor care s-au remarcat in ultimul timp. Iata care sunt acestea si ce oportunitati de cariera pun la bataie in cadrul evenimentului Angajatori de Top, in aceasta toamna:
 

Allianz Technology - Vezi joburile disponibile 

 


Allianz Services face parte din grupul german de asigurari Allianz, grup ce are o prezenta globala si o vechime pe piata de peste 130 de ani. Prezența noastră puternică la nivel mondial, cu aproximativ 4.500 de angajați în 8 țări și 4 continente, ne permite să exploatăm întregul potențial al promovării unei experiențe de primă clasă în cadrul grupului Allianz. Suntem actuari, analiști de afaceri, experți financiari, consultanți, specialisti in resurse umane, profesioniști în comunicare, ingineri de producție și asigurători. Cei mai importanti sunt angajatii nostri care sunt înrădăcinați în valorile noastre, se angajează să evolueze continuu, să îmbunătățească și să creeze o experiență de primă clasă clientilor, contribuind în același timp la transformarea Allianz. 

Grija pentru mediu, pentru oameni si pentru clientii nostri este sunt ceea ce ne face un loc grozav de lucru si impreuna puteam crea un viitor mai bun.
 

British American Tobacco Romania - Vezi joburile disponibile 

 


British American Tobacco, cea mai mare companie de tutun din Romania, este prezenta cu sedii in Bucuresti si detine, de asemenea, fabrica din Ploiesti, fiind a doua cea mai mare din UE ce apartine grupului. In prezent, in cele 3 centre din tara lucreaza aproximativ 2000 de angajati:
 
  • British American Tobacco Digital Business Solutions (DBS)
  • British American Tobacco Trading (distributie);
  • British American Tobacco Investment (productie)
  • Servicii: Finance, HR, Tactical Procurement, Global Treasury, Enterprise Data Management, Data, Reporting & Analytics, Business Relationship, Business Optimization
 
 
  • Daca vrei sa descoperi cum sa-ti planifici cariera astfel incat in 5 ani sa atingi pozitia de manager, participa la webinarul sustinut de 5 femei de succes in cadrul British American Tobbaco, vineri, 29 octombrie in intervalul 16:30 - 17:15. Rezerva-ti locul aici!
  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din British American Tobacco pe 4 noiembrie 2021, intre orele 09:00 si 18:00, chiar aici.

Genpact - Vezi joburile disponibile

 


Pe locul I in topul Best Employers 2019 in BPO, Genpact are peste 3500 de angajati in Cluj-Napoca si Bucuresti si ofera posibilitatea de a lucra din confortul casei tale de oriunde din tara. Sunt recunoscuti ca fiind cei mai mari angajatori si sustinator de talente in industria de business. Portofoliul lor cuprinde o gama larga de domenii, precum: Finante si Contabilitate, Achizitii si Logistica, Customer Service si IT Infrastructure Management.   

TELUS International - Vezi joburile disponibile 



Telus International Europe este un centru lingvistic, una dintre cele mai cunoscute companii care furnizeaza la nivel global solutii de relatii cu clientii, IT si BPO. Detine unul dintre cele mai inovatoare birouri din Romania si care a fost numit drept "Best Workplace" in cadrul Outsourcing and Shared Services Awards. Sunt prezenti in 3 orase din tara, si anume: Bucuresti, Craiova si Brasov. La nivel de servicii, compania serveste clienti in peste 50 de limbi.
 
 

Vodafone Romania - Vezi joburile disponibile

 


Vodafone Group Plc, prezent in 93 de tari, cu 450 de milioane de clienti, pe locul 3 in topul celor mai mari companii de telecomunicatii la nivel global. 

Imbratiseaza diversitatea si ii incurajeaza pe tineri sa-si inceapa cariera prin proiectul lor, Graduate Program. Cui se adreseaza aceasta oportunitate? Liderilor care aduc inovatie, celor care sustin noile tehnologii si se afla intr-un proces de invatare constant. 
 
 

Accenture - Vezi joburile disponibile 

 


Accenture este o companie globală de servicii profesionale cu abilități de top în domeniul digital, cloud și securitate. Combinând experiența fără egal și experiența specializată în peste 40 de industrii, oferim servicii de strategie și consultanță, servicii interactive, tehnologie și operațiuni – toate bazate pe cea mai mare rețea din lume de centre de tehnologie avansată și operațiuni inteligente. Cei 569.000 de angajați îndeplinesc promisiunea tehnologiei și a ingeniozității umane în fiecare zi, deservind clienții din peste 120 de țări. Îmbrățișăm puterea schimbării pentru a crea valoare și succes pentru clienții noștri, oameni, acționari, parteneri și comunități. Vizitați-ne la www.accenture.ro.
  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din Accenture pe 4 noiembrie 2021, intre orele 08:00 si 18:00, chiar aici.

Automatic Data Processing (ADP) Romania - Vezi joburile disponibile 

 


Automatic Data Processing (ADP) Romania a fost numita una dintre "Most Admired Companies" de revista Fortune si recunoscuta pentru initiativele care sustin diversitatea. Compania recruteaza vorbitori de limbi straine si candidati interesati de domeniul financiar.
 
  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din ADP pe 4 noiembrie 2021, intre orele 09:00 si 18:00,chiar aici.

BCR - Vezi joburile disponibile

 


Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania. Ofera servicii de banca universala, leasing, pensii private, fonduri de investitii si produse de economisire-creditare pentru locuinte, prin intermediul retelei nationale de sucursale si centre de afaceri. 

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru Romania, sprijinind sansele tuturor la o viata mai buna si sustinandu-le increderea in fortele proprii prntru a-si atinge potentialul. Pentru aceasta, BCR investeste constant in acces sigur si facil la servicii financiare, banking pe intelesul tuturor, consiliere financiara pe termen lung si produse care respecta potentialul fiecarui client. 

BCR a creat cel mai amplu si consistent program de educatie financiara din Romania, “Scoala de Bani”, prin cursuri pentru adulti si tineri, o expozitie mobila de educatie financiara pentru copii si o platforma digitala dedicata, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educatie financiara, experti ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus in Romania cea mai populara platforma bancara din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o banca din Romania: creat la Viena intr-un hub digital, cu contributia tinerilor IT-isti romani.
 
  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din BCR pe 4 noiembrie 2021, intre orele 10:00 si 17:00, chiar aici.

Enel -  Vezi joburile disponibile

 


Enel se extinde in peste 30 de tari la nivel global, avand aproximativ 70.000 de angajati. In Romania, este unul dintre principalii investitori privati in industria energetica la momentul actual, intrand pe piata incepand cu anul 2005. Enel isi propune sa deruleze proiecte in vederea decarbonizarii prin energia verde, inovatie, digitalizare, mobilitate electrica, eficientizare energetica si economie circulara
 
 
  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din Enel pe 21 octombrie 2021, intre orele 09:00 si 18:00,chiar aici.

ENGIE Romania - Vezi joburile disponibile

 


Engie este unul dintre actorii de top globali in domeniul energetic. Deservesc impreuna cu filialele 1,9 milioane de clienti si opereaza o retea de distributie a gazelor naturale de 20.000 km in 20 de judete din sud-estul Romaniei. 

In cadrul grupului Engie se numara mai multe companii la care te poti alatura, printre care:
  • Engie Romania, unul dintre principalii furnizori globali de gaze naturale, energie electrica si servicii tehnice;
  • Distrigaz Sud Retele, operator de distributie a gazelor naturale in sud-estul Romaniei;
  • Engie Servicii este lider pe piata serviciilor electrice. Furnizeaza o gama larga de servicii tehnice pentru instalatii de gaze naturale, instalatii tehnico-sanitare, centrale termice, alaturi de montarea panourilor fotovoltaice sau a statiilor de incarcare pentru masini electrice;
  • Engie Building Solutions ofera cladirilor si spatiilor industriale reparatii, inspectii, intretinere, modernizare/reproiectare/amenajare, monitorizare la distanta si dispecerizare. contractare de lucrari tehnice, optimizare energetica;
  • Braila Winds si Alizeu Eolian SRL, producatori de energie electrica, gestioneaza doua parcuri eoliene cu o capacitate totala de 100 MW. 
Principalele valori prin care isi ghideaza intreaga activitate sunt curajul, deschiderea, exigenta si responsabilitatea. 

Linde Global Services Romania SRL - Vezi joburile disponibile




Linde Global Services Romania (LGS Romania) cu sediul in Timisoara, reprezinta centrul de servicii dedicat activitatilor Order-to-Cash pentru Linde Germania si Linde Elvetia.

Suntem o companie germana dar si o comunitate de specialisti, care ne mandrim cu abilitatea de transforma orice provocare intr-o oportunitate de invatare si dezvoltare. Ca si valori fundamentale, alaturi de integritate, responsabilitate si incluziune, promovam o cultura bazata pe comunicare transparenta, competitie constructiva si imbunatatire continua. Linde Global Services Romania (LGS Romania) este un mediu organizational in cadrul caruia fiecare persoana se poate dezvolta in directia de cariera pe care si-o doreste, iar in acelasi timp poate avea un impact semnificativ asupra beneficiarilor produselor Linde prin calitatea serviciilor livrate.

Deviza noastra este: We make things happen! deoarece am demonstrat ca, impreuna, putem face lucrurile posibile.
 
  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din Linde pe 4 noiembrie 2021, intre orele 09:00 si 18:00, chiar aici.

Schlumberger - Vezi joburile disponibile

 


Schlumberger este furnizorul principal de tehnologie si servicii catre industria energetica din intreaga lume. Compania detine o baza in Campina, dar si hub-ul financiar din Bucuresti, in total insumand un numar aproximativ de 450 angajati.
 
 

Teleperformance - Vezi joburile disponibile

 


Cu peste 40 de ani de experienta, Teleperformance este unul dintre liderii globali pe piata in gestionarea experientelor cumparatorilor, aducandu-i aproape de cele mai mari companii din lume. In timp ce lucreaza cu tehnologii inovative pentru a oferi cumparatorilor experiente remarcabile, creeaza conexiuni cu oamenii prin empatie, abilitati de comunicare si pasiunea pentru ceea ce fac. 

Au 380 de mii de angajati, deservesc peste 170 de tari si colaboreaza in peste 265 de limbi si dialecte. 
 
 

Ascensos Contact Centre - Vezi joburile disponibile



 
Ascensos Contact Centre este specialist in externalizarea serviciilor de customer care, oferind solutii, atat traditionale, cat si digitale. Prin telefon, e-mail, live chat sau social media, comunicarea lor se adapteaza fiecarui cumparator. 

Concentrati pe calitate si inovatie, utilizeaza cele mai bune tehnologii pentru a le asigura clientilor sai siguranta. Nu in ultimul rand, printre valorile companiei se numara pasiunea, proactivitatea si atentia indreptata spre fiecare client.

 
 

Dover Business Services (DBS) - Vezi joburile disponibile

Dover Business Services (DBS) este o entitate independenta ce ofera servicii financiare transactional, business to business, grupului Dover, acesta fiind un producator global de produse si solutii industriale cu venit annual de 7.5 miliarde USD. Prin centrele din Downers Grove – Illinois (USA), Suzhou - China, Cebu - Philippines si Bucuresti – Romania DBS isi asigura o prezenta globala pentru a maximiza serviicile oferite companiilor operationale.
 
Grupul Dover livreaza echipamente si componenete inovative, sisteme specializate si servicii suport prin intermediul a 4 segmente operationale: Inginerie (Engineering Products), solutii de alimentare (Fueling Solutions), Imagine si Indentificare (Image&Identification), Refrigerare si Echipamente de pastrare/pregatire a alimentelor (Refrieration & Food Equipment) si Pompe si Solutii de gestionare a lichidelor (Pomps&Solutions). DOVER combina prezenta globala cu agilitatea operationala pentru a fi leader de piata. De mai mult de 60 de ani, avand o abordare antreprenoriala si o mentalitate baza pe colaborare, intreaga noastra echipa de peste 27.000 de angajati lucreaza impreuna cu clientii pentru a redefini ce este posibil #redefinewhatspossible.
  • Discuta pe 4 noiembrie LIVE cu reprezentantii companiei aici.
 


HP Inc - Vezi joburile disponibile

 


Lider in piata tehnologiei, HP are un numar de angajati la nivel global de aproximativ 53.000. Ofera solutii inovatoare si tehnologii de inalta performanta prin computere, imprimante 3D si multe alte produse de ultima generatie.

“Ne dorim sa cream tehnologii care sa imbunatateasca viata tuturor, pretutindeni – fiecare persoana, fiecare organizatie si fiecare comunitate de pe glob. Acest lucru ne motiveaza – ne inspira – sa facem ceea ce facem. Sa cream ceea ce cream. Sa inventam si sa reinventam. Sa asiguram experiente uimitoare. Vom continua sa evoluam odata cu dvs. Reinventati modul in care lucrati. In care va jucati. In care traiti. Folosind tehnologiile noastre, va veti reinventa lumea.

Aceasta este misiunea noastra. Aceasta este noua companie HP. "Continuati sa va reinventati.” - HP Inc. 

HP vine cu un program de internship in Bucuresti, Heroes Academy. Va ofera:
  • Internship platit;
  • Un traseu provocator pentru invatare si dezvoltare profesionala;
  • Oportunitati de networking;
  • Diversitate prin interactiuni multi-culti;
  • Engaging Onboarding.
 
 

Majorel - Vezi joburile disponibile

 


MAJOREL ROMÂNIA este unul dintre principalii furnizori de BPO din lume. Compania proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri și acoperă o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate.
Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digital, servicii financiare, și servicii IT personalizate. În momentul acesta, compania are patru sedii în România, la Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și București și majoritatea job-urilor sunt în program de Work From Home, sau telemuncă.


In Romania, compania are peste 1200 de angajati fiind prezenta in Bucuresti, Brasov, Bucuresti si Sibiu.

Regina Maria - Vezi joburile disponibile

 

Reteaua de sanatate Regina Maria este lider in calitatea serviciilor medicale din Romania, fiind singurul operator care detine trei spitale cu acreditari internationale. Prin cele 13 acreditari detinute – o performanta unica in Europa Centrala si de Est, Regina Maria demonstreaza constant angajamentul sau pentru excelenta medicala si siguranta ingrijirii pacientilor.

Regina Maria a inovat si segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansand in premiera in Romania conceptul de abonamente corporate, in urma cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat si pachete medicale specializate pentru IMM si persoane fizice, gestionand in prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. In plus, in ultimii 10 ani, Regina Maria a investit peste 130 de milioane de euro in dezvoltarea sistemului medical din Romania, prin modernizarea sau deschiderea de noi locatii, achizitia de aparatura performanta si pregatirea echipelor medicale.


Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) - Vezi joburile disponibile 




Societe Generale Global Solution Centre Romania este unul dintre centrele globale de servicii ale Grupului Societe Generale. Avand sediul in Bucuresti, compania ofera o gama extinsa de servicii precum Finance & Accounting, Human Resources, IT, Know Your Customer, Compliance sau Business Advisory – deservind astfel 35 de tari pentru toate liniile majore de business ale Societe Generale. In 2020, Societe Generale Global Solution Centre a fost desemnata „Business Service Company of the Year” si „Employer of the Year” in cadrul Romanian Business Services Forum & Awards, fiind totodata recunoscuta ca „Business Leader in CSR” la Gala Premiilor ABSL pentru angajamentul continuu fata de comunitate si mediu si proiectele derulate in ultimul an.

 Servicii: Finance & Accounting, Human Resources, IT, Know Your Customer, Compliance si Business Advisory.
 
  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din SG GSC pe 21 octombrie 2021, intre orele 09:00 si 17:00, chiar aici.

Sustainalytics, a Morningstar company - Vezi joburile actuale

 


Sustainalytics aparține grupului Morningstar Inc. si este unul dintre liderii globali ai analizei sustenabilitatii pentru companii si investitori. De peste 25 de ani, firma ofera solutii inovatoare care le permit celor mai mari investitori sa identifice, sa înțeleagă si sa gestioneze riscurile si oportunitatile conform ESG (Guvernanta de mediu, sociala și corporativa).

De ce să alegi Sustainalytics:
  • Ai oportunitatea de a contribui la o economie globala sustenabila;
  • Experiente multi-culturale, datorita interactiunii cu angajatii din peste 40 de tari diferite; 
  • Compania, prin valorile sale, imbratiseaza diversitatea si diferenta de perspective;
  • Ai sansa de a te dezvolta pe plan personal si profesional prin programele de training, prin incurajarea și sustinerea; financiara a studiilor in afara si printr-un buget standard educational pentru toti membrii companiei;
  • Dacă îti dorești sa te implici intr-un voluntariat, vei dispune de concediu platit.
 
  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din Sustainalytics pe 4 noiembrie 2021, intre orele 09:00 si 18:00, chiar aici.
 

Valoris Center - Vezi joburile disponibile 


Avem o echipa de peste 700 de colegi impreuna cu care am construit un mediu de lucru dinamic si placut, tocmai bun pentru tine! Suntem prezenti in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Bacau si peste tot in tara pentru posturile de telemunca.
Ne setam mereu obiective ambitioase si sarbatorim fiecare succes, pentru ca la Valoris invatam impreuna cum sa devenim mai buni, in fiecare zi. Mereu ni se alatura colegi noi, pe care ii primim cu bratele deschise, dar ne mandrim si cu cei fara de care Valoris nu ar fi compania de succes de astazi: cei care sunt alaturi de noi de peste 10 ani.

La Valoris vei dobandi abilitatile care iti pot defini cariera, astfel, datorita traininguirlor si feedbackului pe care le vei primi constant, vei invata cum sa comunici eficient, cum sa lucrezi in echipa si cum sa iti optimizezi timpul si resursele.
Suntem o companie de incredere, cu prezenta pe piata locala si internationala de peste 15 ani. Partnenerii nostril de afaceri sunt companii cu renume, carora le oferim cele mai bune servicii, fie ca este vorba despre customer care, back-office, contact center sau RPA si CRM.

Oportunitatile de promovare sunt mereu prezente la Valoris, astfel incat sa te poti dezvolta si sa inveti cat mai multe despre domeniul in care vrei sa te specializezi. Fa acum primul pas si haide sa ne cunoastem! Cu siguranta ai un loc in echipa Valoris!

  • Ai acces la discutii LIVE cu oamenii din Valoris pe 4 noiembrie 2021, intre orele 08:00 si 18:00, chiar aici

Smithfield Romania - Vezi joburile disponibile


Smithfield Romania este unul dintre liderii responsabil ai productiei de carne de porc si cel mai mare crescator de animale din Romania.

Sustenabilitatea este una dintre valorile de baza Smithfield Romania. Bunastarea animalelor, sanatatea si siguranta angajatilor, protectia mediului, calitatea si siguranta alimentara, grija pentru comunitati si valoarea adaugata - toate aceste principii sunt bine inradacinate in modul in care ne desfasuram activitatea.

Misiunea noastra este de a seta noi standarde inalte in industria alimentara din Romania si de a revitaliza productia autohtona de carne de porc.
 
  

 

LinkedIn