Noutati @ Angajatori de TOP

Care sunt angajatorii de TOP din inginerie in 2021?

Spre deosebire de celelalte domenii afectate de pandemie, piata de inginerie in Romania este in dezvoltare, conform unui studiu realizat de Universitatea Politehnica din Timisoara. Procentul de angajare al tinerilor absolventi de Constructii si IT a crescut cu 7% fata de ultimii doi ani.

Am cercetat piata de inginerie a anului 2021 in Romania, iar acestia sunt angajatorii de TOP spre care merita sa te indrepti:


Continental - Vezi joburile disponibile

CONTINENTAL lucreaza de 150 de ani la modul in care evolueaza lumea, facand-o mai sigura, mai inteligenta, mai durabila si mai accesibila tuturor. Prin tehnologiile performante si cultura angajatilor conecteaza oamenii cu destinele lor.

Oamenii isi urmeaza pasiunea de a aduce o schimbare in lume, in familiile si prietenii lor, dar si fata de ei insisi. Cultura organizationala sustine talentele fiecaruia, increderea reciproca si invatarea pe tot parcursul vietii. Ofera sprijin angajatilor calatoriile in cariera, spre evolutie si spre a-si atinge cel mai mare potential. Nu ne credeti pe cuvant? - in videoclip, membrii internationali ai companiei va povestesc experienta lor.

     


ZF Tech Center Timisoara - Vezi joburile disponibile

ZF TECH CENTER TIMISOARA este o companie globala de tehnologie, care furnizeaza sisteme pentru vehicule comerciale, autoturisme si tehnologie industriala. ZF Tech Center Timisoara ofera sprijin proiectelor menite sa modeleze viitoarea generatie de mobilitate pentru domeniile: mecatronica, dezvoltare si validare software, alaturi de hardware.
   
 
ENGIE - Vezi joburi disponibile

Suntem comunitatea Creatorilor de energie a ENGIE Romania, filiala locală a Grupului ENGIE, unul dintre principalii actori globali din domeniul energetic. La ENGIE, oferim clienților noștri gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice. Pe lângă aceste activități tradiționale, lucrăm la dezvoltarea de servicii noi și produse prietenoase cu mediul înconjurător. Îi ajutăm pe clienții noștri să producă energie, prin cogenerare sau instalare de panouri fotovoltaice, dar și să aleagă soluții de mobilitate verde – prin instalarea de stații de încărcare pentru mașini electrice sau alimentarea flotelor cu gaz natural comprimat.
 

 


Hella Romania - Vezi joburile disponibile

HELLA Romania este unul dintre angajatorii de top ai industriei automotive. In 2021, compania cauta in Romania ingineri IT, project manageri, specialisti in finante, in contabilitate, in procese de control a costurilor, in resurse umane sau analisti. De asemenea, au in plan dezvoltarea proiectelor pentru megatrendurile industriei: electrificare si conducerea autonoma.
 
 


CER Cleaning Equipment - Vezi joburile disponibile

CER Cleaning Equipment, filiala a grupului Kärcher si-a dezvoltat activitatea prin extinderea capacitatii de productie si prin infiintarea unui birou la Pitesti, destinat activitatii de R&D-in domeniul electronicii.


 


Holcim Romania - Vezi joburile disponibile

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul construcțiilor, Holcim Romania continuă să îmbrățișeze entuziasmul, receptivitatea și inovația. Fiecare pas tehnologic înainte îi inspiră și îi încurajează să căute noi perspective, noi provocări care să ducă la dezvoltarea unui mediu construit mai verde în România.
Reușitele Holcim se bazează pe muncă de echipă și o abordare comună. Colaborarea strânsă, bazată pe încredere și deschiderea spre nou sunt pentru ei cele mai sigure și mai trainice metode prin care pot să evolueze și să dezvolte soluții optime.

Holcim te așteaptă să construiți împreună pentru oameni și planetă!  


dalli group - Vezi joburile disponibile

dalli group este o intreprindere mijlocie si o afacere de familie, aflata in prezent la a cincea generatie. Viziunea lor este de a imbina 170 de ani de traditie, responsabilitate sociala si valori cu cerintele orientate spre viitor. Intreaga activitate si-o desfasoara in sase locatii din Germania, Austria, Olanda si Timisoara. Dalli Group au la dispozitie un portofoliu cu o gama variata de produse pentru ingrijirea personala si a locuintei. Calitatea produselor pe care le ofera este recunoscuta constant de reviste independente si de catre institute de testare, precum: Stiftung Warentest si Öko-Test.
   

 

LinkedIn