Noutati @ Angajatori de TOP

Ce noutăți îți propune ediția 2022 a Career Guide - Graduate & Internship?

NextGen Career Guide – Graduate & Internship este un proiect Hipo.ro, editat de Catalyst Solutions, agenție de talent attraction și employer branding. Scopul nostru este să oferim suport companiilor care apreciază talentul și investesc în dezvoltarea lui, în scopul recrutării celor mai buni candidați. Iar ție, dragă cititorule, un ghid cu oportunități și surse de inspirație de carieră.


Poate că ești student în căutarea unui internship sau poate că ești proaspăt absolvent al studiilor universitare și îți dorești un job part-time sau full-time. Indiferent în care dintre cele două scenarii te regăsești sau indiferent care este experiența profesională către care aspiri, noi îți venim în ajutor prin noua ediție a Career Guide – Graduate & Internship, un ghid realizat pentru tinerii ca tine, despre tinerii ca tine și despre nevoile lor pe piața muncii. 

Descarcă și răsfoiește Career Guide!

Ghidul îți propune o lectură captivantă și cuprinzătoare care a fost construită special pentru a răspunde la cele mai mari curiozități pe care le-ai putea avea despre domeniul angajărilor.  

Ce poți afla în Career Guide – Graduate & Internship?

Vei descoperi articole despre tot ceea ce trebuie să știi atunci când dorești să profesezi pe un domeniul opus studiilor tale universitare, despre sfaturile care îți pot sări în ajutor atunci când îți propui să susții un interviu de succes sau despre skill-urile esențiale pe care angajatorii le caută în 2022. 

Nu trebuie să treci cu vederea nici oportunitățile de internship, iar de aceea îți propunem 12 motive esențiale pentru care trebuie să participi la o asemenea experiență și îți prezentăm ofertele celor mai cunoscute companii de pe piață pe care nu le poți rata anul acesta. 

Rigiditatea nu își are locul prin intermediul lecturii propuse de noi, așa că te provocăm să parcurgi scurtul quizz de personalitate și să descoperi care ar putea fi jobul ideal pentru tine în funcție de aceasta. 

Vei afla și ce poți face pentru a obține internship-ul sau jobul dorit, cum poți contacta companiile de interes pentru tine în acest sens, care sunt calitățile pe care trebuie să le antrenezi pentru a fi un candidat de mare interes pentru angajatori și cum poți face din începutul carierei tale un adevărat drum presărat cu succes.  

Ți-am stârnit deja interesul? Go for it! Descărcă gratuit Career Guide – Graduate & Internship chiar aici și dă frâu potențialului propriu.  

 


LinkedIn