Noutati @ Angajatori de TOP

Conexiuni care conteaza, tehnologie si dezvoltare profesionala – TE Connectivity




TE Connectivity este un lider global în domeniul tehnologiilor industriale care creează un viitor mai sigur, durabil, productiv și conectat. Gama noastră largă de soluții de conectivitate și de senzori, testate în cele mai dure medii, sustine dezvoltarea în domeniul transporturilor, al aplicațiilor industriale, tehnologiei medicale, energiei, comunicațiilor de date și al locuințelor inteligente. 

TE si-a lansat activitatea in Romania in anul 2018 prin fabrica din Timisoara, ca locatie strategica pentru productie, operațiuni logistice și R&D. Diversitatea de solutii de senzori pe care o producem in fabrica, a adus impreuna tehnologii de precizie si finete, dar si specialisti talentati cu expertiza in procese de inginerie și cercetare, calitate sau logistica.  
 

"Cu inaugurarea centrului nostru de cercetare și dezvoltare, avem o bază solidă pentru viitorul TE România. Senzorii au devenit printre cele mai folosite componente la nivel mondial in numeroase industrii ; suntem pregătiți să ne creștem echipele si sa progresam in acelasi ritm cu clientii nostri." 

Iulian Treta - Site Operations Manager 

Pe 21 aprilie, 15:00-15:45 vom sustine si un webinar in care doi dintre colegii nostri Cristian Nicora – R&D Manager si Robert Mazuch – Engineering Manager, vor vorbi despre "Tehnologii de senzori si productia lor". Inscrierile inca sunt deschise, asadar, daca ai un background tehnic si esti pasionat de tehnologia senzorilor, te invitam sa te alaturi discutiei noastre.
Inscrie-te aici >>

Multitudinea aplicatiilor si a domeniilor pe care le sustinem (energie, automotive, industrial, aerospatial, comunicatii submarine si altele) ne provoaca sa fim tot timpul la curent cu ultimele progrese din tehnologie, pe care sa le implementam in produsele noastre. Acest aspect este cel care ne diferentiaza in ceea ce priveste oportunitatile de cariera: schimbarea paradigmei clasice a dezvoltarii de produs. 

"Din punctul de vedere al unui Product Development Engineer in TE, granita dintre disciplinele clasice (mecanica, electronica si software) dispare si se deschid noi orizonturi si posibilitati, cum ar fi incursiuni in fizica, chimie, stiinta materialelor sau mecatronica." - Cristian Nicora R&D Manager.

In echipele noastre urmărim atent ritmul și nevoile de dezvoltare pentru fiecare coleg, prin planuri de cariera concrete și specifice pentru succesori si talente. Ne concentrăm în mod special pe competențe aliniate cu strategia noastra în domeniul ingineriei, productiei, cercetarii-dezvoltarii, coaching-ului și leadership-ului, dar si pe conexiunea umană, autenticitate si incredere.

Nu putem vorbi despre dezvoltare profesionala fara un context organizațional sănătos, iar acest lucru este susținut de setul nostru de valori care ne inspira in tot ceea ce facem. Acest lucru inseamna , pe scurt să acționăm în mod corect (integritate), să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se așteaptă de la noi, să lucrăm impreuna ca o echipa agilă și să inovăm in mod constant.

"Anul acesta TE a fost pentru al 7-lea an consecutiv intre companiile care au primit distinctia World’s Most Ethical Companies .
 Acest lucru ne onorează dar ne și responsabilizează să păstrăm aceleași standarde înalte de integritate și etică atât în relațiile noastre colegiale, dar și in afaceri și în colaborarea cu partenerii nostri. De asemenea, înseamnă să ținem cont de diferențele dintre noi și să construim o cultură organizațională bazată pe respect reciproc, încredere, recunoaşterea şi valorificarea diferențelor şi aptitudinilor individuale."
 Alina Kerekes - HR Manager.


In perioada imediat urmatoare, continuam să ne extindem activitatea atat in zona operatională prin noi proiecte de productie cat si dezvoltarea centrului R&D, prin cresterea echipei si activitatilor in care suntem implicati. 
 

"Suntem într-o poziție favorabila si vedem perspective de creștere in TE Timișoara. Varietatea de produse fabricate în fabrica noastră și oportunitățile pe care le avem ne aduc și mai aproape de obiectivul nostru de a crea un viitor sigur, durabil, productiv și conectat."

Iulian Treta -Site Operations Manager


Vreți să aflați mai multe despre ce inseamnă #LifeAtTE? Căutați #LifeAtTE pe LinkedIn sau pe platforma voastră preferată de socializare pentru a vedea povești reale, din culisele echipelor noastre care trăiesc povestea TE în fiecare zi. Mai multe informații găsiți, de asemenea, pe https://careers.te.com/.  

TE Connectivity Sensor Solutions participa la Angajatori de TOP Tehnologie. Vezi oportunitatile disponibile.

TE Connectivity Sensor Solutions participa la Angajatori de TOP Inginerie. Vezi oportunitatile disponibile.


 

LinkedIn