Reporneste cautarea joburilor la Angajatori de TOP ONLINEDupa o editie plina de provocari si schimbari neasteptate ne bucuram sa te anuntam ca Angajatori de TOP se intoarce toamna aceasta tot in mediul ONLINE.

Pentru editiile din aceasta toamna am rezervat 30 de zile dedicate tie, carierei si dezvoltarii tale profesionale. Noi repornim cautarea joburilor la Angajatori de TOP ONLINE si te asteptam pe:
 
  • Angajatori de TOP Timisoara ONLINE: 14 octombrie – 14 noiembrie
 
  • Angajatori de TOP National ONLINE: 21 octombrie – 21 noiembrie

Care sunt noutatile acestor editii?

  • Ne este dor de experienta si atmosfera targurilor fizice de la C.R.A.F.T. si Sala Palatului asa ca am decis sa te aducem mai aproape de ele. Am pregatit un vizual fresh si primitor al standurilor companiilor, iar platforma Angajatori de TOP a fost imbunatatita cu o harta 3D a “locatiei” targului;
 
  • Pentru ca ne dorim ca experienta gasirii jobului potrivit sa fie simplificata am gandit patru mari zone de focus – Tehnologie, Inginerie & Productie, Business si Pharma&Medical. Aici vei gasi informatii ajutatoare pentru dezvoltarea ta si vei stii care sunt companiilor care recruteaza in domeniul tau de interes;
 
  • Cu totii stim ca interviurie vin intotdeauna insotite de emotii, insa promitem ca la aceasta editie 100% online aceste vor fi date uitarii. Vei putea interactiona live cu angajatorii direct din camera ta, fara stres sau timpul investit pentru a ajunge la interviu;
 
  • Webinariile de cariera si conferintele virtuale vor aduce un plus dezvoltarii tale profesionale si personale, iar toamna aceasta te vei putea bucura si de prezenta speakerilor internationali;
 
  • Pentru pasionatii de IT am gandit o agenda de webinarii si conferinte care vor aborda cele mai de actualitate tehnologii.

Atat pentru webinarii de cariera, cat si conferintele IT virtuale participarea este gratuita, asa ca nu ezita sa iti rezervi un loc acum!

Inscrie-te la Angajatori de TOP ONLINE cu doar cateva click-uri!

  • Nu ai cont pe Hipo?
Completeaza un scurt formular cu datele tale, sau importa-le din Facebook sau LinkedIN si apoi inscrie-te la acest anunt.
 
  • Ai deja cont?
Atunci tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul tau si sa aplici la acest anunt.

Este foarte important ca CV-ul tau sa fie actualizat pana la ultima experienta de lucru pentru a iti creste sansele de gasire a jobului potrivit!

Toamna aceasta repornim impreuna cautarea joburilor la Angajatori de TOP ONLINE asa ca pune-te in miscare!
 
   Descopera Angajatori de TOP Timisoara ONLINE!   Descopera Angajatori de TOP National ONLINE!LinkedIn