Noutati @ Angajatori de TOP

Enter the next level with Huf!
Povestea Huf a început in 1908 în Velbert, Germania. Am început ca o afacere de familie și între timp am devenit o companie globală, cu puncte de lucru pe 3 continente și o echipă de peste 9300 de angajați. Acum ne dorim extinderea echipei pentru a putea susține proiectele noastre inovatoare din Timișoara și Arad și sa deservim in continuare clienți de renume din piața automotives.

Iată ce ne spun colegii nostri, despre cum au cunoscut compaia Huf și cuă vad ei experienta și promisiunea Huf: ”Enter the next level”.

La început nu stiam nimic despre companie. Simțeam nevoia unui prieten care să lucreze aici și care să îmi dea un sfat. Dacă acum aș putea să vorbesc cu Alex de atunci, i-aș spune că decizia de a veni aici este cu siguranță cea mai bună!(Alex)

Nu trebuie să îți faci griji dacă nu ai o cunoștință care să îți dea detalii despre companie. Echipele noastre de HR și team leaderii îți vor spune tot ce ai nevoie să știi! Ne preocupăm de fiecare dintre membrii echipei noastre. Stabilim împreună care sunt îi nevoile și încercăm să îl susținem atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală.

Avem grijă să creăm un mediu de lucru relaxat, mediul de lucru optim pentru creșterea creativității și soluționarea problemelor.

Suntem convinși că dacă un angajat este confortabil în mediul în care lucrează și are încredere în echipa de lucru, acesta poate performa în orice proiect. Buna dispoziție are rolul ei. O glumă bună la momentul potrivit poate conduce la rezolvarea unei probleme. Noi credem că știm să facem glume bune care să unească echipa și creeze un mediu de lucru colaborativ
.
Mi-am facut prieteni aici, nu doar colegi de lucru.(Oana)

Echipa Huf crede în:
 • Munca în echipă – mereu un context care încurajează inovarea;
   
 • Responsibilitatea – pentru fiecare dintre task-uri;
   
 • Deschidere – pentru idei, personalități și moduri de lucru noi;
   
 • Performanța – regăsită în fiecare dintre proiectele noastre;
   
 • Încrederea – față de colegi, dar și față de clienți;
   
 • Distracția – dezvoltăm proiecte serioase într-o atmosferă destinsă.
Vezi toate oportunitatile Huf!

LinkedIn