Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP devine din ce in ce mai mare!



Cu totii am auzit pana acum minim o persoana din cercul nostru de cunostinte sau ne-am auzit chiar pe noi insine rostind una dintre replicile urmatoare: “Nu am timp sa-mi caut de munca!”, “Joburile cool si bine platite se dau prin cunostinte si relatii!”, “Sunt prea batran sa incep sa lucrez intr-un domeniu nou!” sau clasicul “Deja lucrez undeva, nu este extraordinar, dar este un job sigur!
 

Consideram ca acestea reprezinta adevaruri generale in vietile noastre fara sa ne dam seama ca ele sunt de fapt doar niste preconceptii si mituri care ne limiteaza dezvoltarea profesionala si bunastarea.
 

Daca vrei ca 2020 sa fie anul tau si astepti vreun semn sa actionezi, ei bine acesta este semnul! Ia taurul de coarne si Angajatori de TOP te provoaca sa-ti depasesti limitele destramand miturile si sa ajungi in locul unde ai posibilitatea sa devii cea mai buna varianta a ta.
 

Angajatori de TOP Timisoara – 20 – 21 Martie
 

Angajatori de TOP Bucuresti -  27 – 28 Martie
 

Si pentru ca ne-am dorit sa oferim aceasta sansa cat mai multor candidati, am decis sa facem cel mai mare targ de cariera din tara si mai mare. Asa ca, in premiera, Angajatori de TOP ajunge si in:
 

Constanta – 11 Aprilie
 

Ploiesti – 9 Mai

Craiova – 7 Noiembrie 2020
 

Pitesti – 14 Noiembrie

 

Cele mai apropiate evenimente sunt cele din Timisoara si Bucuresti, astfel ca pentru tine, cel care vrea mai mult de la el, venim cu oportunitati reale, iar prin transparenta si integritatea companiilor participante iti aratam ca sunt angajatori de top dispusi sa faca parte din cariera ta.
 

Nu rata:

  1. Sansa de a explora fiecare arena a joburilor din domeniile IT&C, Vanzari, Retail, Automotive, Finance&Banking, Inginerie, FMCG, Marketing&Comunicare unde adevarati gladiatori se vor intrece in oferte si beneficii pentru a te convinge ca locul tau este langa ei.
     
  2. Cei 200 de angajatori care isi vor prezenta cele 9000 de oportunitati de cariera pe care le pun la bataie. Printre miile de joburi, cu siguranta il vei gasi pe cel facut pentru tine.
     
  3. Zecile de Workshop-uri de cariera si TechTalks te vor pregati pentru fiecare etapa a acestei provocari (de la simpla discutie cu angajatorii la stand, pana la branding personal, time management, etc)
     
  4. Arena CV Experts -  unde specialisti si experti in recrutare iti vor oferi sfaturi, feedback pe CV si recomandari pentru a obtine ceea ce iti doresti. Iar in cazul in care obiectivele tale profesionale nu sunt atat de bine definite pe cat ti-ai dori, ei iti sar in ajutor identificandu-ti abilitatile si indrumandu-te catre ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Ia taurul de coarne, vino la Angajatori de TOP si numara-te printre candidatii hotarati, dispusi sa faca primul pas pentru a obtine ceea ce isi doresc!

Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara!   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti!

 

LinkedIn