Noutati @ Angajatori de TOP

De ce sa-ti completezi CV-ul pe Hipo.ro


Cu totii stim ca inceputurile sunt cele mai dificile, iar gasirea unei cariere potrivite nu constituie o exceptie. De aceea, targul de cariera – Angajatori de TOP iti propune o perspectiva noua: Cum ar fi sa iesi din monotonia cautarilor nesfarsite si sa pleci intr-o calatorie ce te va ghida catre cariera ta de succes?

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe Hipo.ro daca nu ai deja unul, sa-ti completezi CV-ul, sa te inscri si sa participi la cel mai mare targ de cariera din RomaniaAngajatori de TOP Timisoara sau Angajatori de TOP Bucuresti. Aici vezi avea ocazia sa vizitezi cele 200 de atractii turistice care ascund 9000 de posibile drumuri catre urmatoarea ta aventura.

Inca nu ti-ai creat CV-ul pe Hipo.ro? Iata 5 motive pentru care ar trebui sa il completezi chiar acum:

1.  Contul Hipo.ro se creeaza imediat. Dureaza mai mult sa termini acest articol de citit decat sa iti faci cont Hipo.ro. In plus, poti importa datele tale de pe Facebook sau LinkedIn pentru a fi si mai rapid.

2.  CV-ul iti ofera acces la cele mai importante oportunitati de cariera! Cei mai importanti angajatori din tara: Continental, Rompetrol, Grup Renault Romania, Bosch Romania, Coca-Cola, Nestle, P&G sunt in cautare continua de participanti entuziasmati. Completeaza-ti CV-ul, asigura-te ca e impecabil si aplica la toate oportunitatile potrivite tie.

3.  Indiferent de nivelul de experienta, fie ca esti student, absolvent sau senior oportunitatile de pe Hipo.ro sunt pentru toate categoriile de experienta si pentru toate preferintele.

Angajatorii cauta studenti, masteranzi, proaspat absolventi, tineri profesionisti sau seniori ce-si doresc un parcurs profesional de succes si care sunt dornici de dezvoltare. Te tinem la curent cu cele mai fresh oportunitati prin alerte saptamanale in care iti prezentam joburile disponibile filtrate prin preferintele si nivelul tau de experienta.

4.  Vei experimenta ce inseamna calatoria profesionala participand la cele mai cool evenimente de recrutare din tara: Angajatori de TOP Timisoara, Angajatori de TOP Bucuresti, Angajatori de TOP Virtual si Targul Virtual pentru Absolventi.

Interactiunea directa cu angajatorii intr-un context friendly si relaxant, posibilitatea de a primi raspuns la orice intrebare, zeci de Workshop-uri de cariera si Techtalks sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa vizitezi Orasul Joburilor – Angajatori de TOP, iar daca totusi nu reusesti sa ajungi, iti recomandam targurile virtuale unde poti aplica online la posturile disponibile in cadrul companiilor.

5.  CV-ul de pe Hipo.ro poate fi vizualizat si poti fi contactat pentru un job, chiar daca nu ai aplicat pentru acel job atata timp cat CV-ul tau este public. Poti crea pana la 5 CV-uri si le poti modifica oricand doresti accesand pagina CV-uri din contul tau hipo.ro.

Pentru a explora Orasul Joburilor nu trebuie sa printezi CV-ul in zeci de exemplare, ci doar sa il descarci in format BarCode pe telefon si sa-l ai la indemana in ziua evenimentului.
 

De ce CV Barcode?

1.  CV-ul BarCode iti ofera posibilitatea de a intra in doar cateva secunde in baza de date a angajatorilor. Astfel vei putea aplica instant la toate oportunitatile de cariera pe care le descoperi si vei fi contactat daca apar si altele.

2.  Daca decizi sa modifici CV-ul dupa ce ai participat la targ, angajatorii care ti-au scanat CV-ul vor avea acces la varianta actualizata.

3.  Poti castiga unul dintre cele 3 vouchere eMAG in valoare de 1000 RON, mai multe detalii aici.

Nu ezita! Creeaza-ti CV-ul pe Hipo.ro, descarca-l in format BarCode si vino la targul de cariera Angajatori de TOP!
Se lasa cu surprize si cariere de succes!

 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn