Noutati @ Angajatori de TOP

Completeaza-ti kit-ul de aventurier!



Cea mai ravnita destinatie de toamna isi deschide portile pentru aventurierii dornici de experiente unice si personalizate. 

Orasul Joburilor, Angajatori de TOP te asteapta sa ii explorezi fiecare atractie turistica si sa descoperi drumul catre urmatoarea destinatie: cariera ta de succes. Cum orice calatorie te pregateste pentru urmatoarea, daca alegi sa petreci 2 zile in Orasul Joburilor ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 vouchere eMAG in valoare de 1000 Ron care te vor ajuta sa iti completezi kit-ul de aventurier.

Asa ca indiferent de tipologia de aventurier (incepator - student, proaspat absolvent; experiementat – entry level, middle-level sau avansat - senior) sau daca destinatia urmatoare este la munte, la mare sau la birou, Angajatori de TOP te ajuta sa fii pregatit pentru toate provocarile ce vor aparea de-a lungul aventurii tale.


Iata ce trebuie sa faci pentru a intra automat in tragerea la sorti:


1. Fa-ti check-in-ul -  Inscrie-te in perioada:
 
16 Septembrie - 18 Octombrie 2019 - Angajatori de TOP Timisoara
  

16 Septembrie - 25 Octombrie 2019 - Angajatori de TOP Bucuresti 


2. Pregateste-ti City Pass-ul - Actualizeaza-ti CV-ul si descarca-l in format Barcode;

3. Vino cu boarding pass-ul la Angajatori de TOP si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele prezente.

 

Timisoara
 
Bucuresti

18 -  19 Octombrie
 

 25 - 26 Octombrie
 

Centrul Regional de Afaceri
 

Sala Palatului  
 

CV-ul in format Barcode te ajuta sa aplici rapid si simplu la toate oportunitatile care te intereseaza din cadrul Orasului Joburilor si esti introdus automat in baza de date a companiilor preferate. Fiind astfel cu un pas mai aproape de calatoria mult visata: cariera ta de succes. Tot ce trebuie sa faci este sa il descarci.
 

Pentru ca fiecare calatorie are cerinte speciale si fiecare aventurier intampina provocari diferite, premiul pus in joc la editia de toamna a targului Angajatori de TOP iti ofera libertatea de a-ti personalize kit-ul de calatorie cu tot ce crezi ca ar face aventura ta una completa. Fie ca aventura te va purta la mare, la munte sau chiar la birou voucherul poate fi folosit pentru orice destinatie.

Nu rata:
 
  • Angajatori de TOP Timisoara - 18 - 19 Octombrie 2019, Centrul Regional de Afaceri
     
  • Angajatori de TOP Bucuresti - 25 - 26 Octombrie 2019, Sala Palatului
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului.

LinkedIn