Noutati @ Angajatori de TOP

Afla cum trebuie sa te pregatesti pentru City Break-ul din aceasta primavara


Editia aceasta Angajatori de TOP devine Orasul Joburilor, iar oportunitatile de cariera devin traseele profesionale pe care le poti descoperi daca esti pasionat de calatorii. Aici poti gasi 130 de obiective turistice reprezentate de cei mai doriti angajatori din tara, iar companiile pun la dispozitia vizitatorilor peste 6000 de directii ce duc spre destinatia mult dorita: cariera visata.

Angajatori de TOP este un eveniment de cariera cu traditie, ce a ajuns deja la a 25-a editie in Bucuresti. Aici calatoria este gratuita si ai posibilitatea sa descoperi cele mai bune oportunitati de cariera in cele 2 zile ale evenimentului. Editia aceasta vine cu un concept inovator, Orasul Joburilor dedicat atat studentilor dornici de aventura, cat si profesionistilor. In cadrul evenimentului ai posibilitatea de a vizita sediile companiilor cu ajutorul tehnologiei VR, ai la dispozitie un spatiu extins pentru CV Experts, un sortiment variat de cafea, dar si alte surprize ce te asteapta pe 5 si 6 aprilie la Sala Palatului.

Cum sa te pregatesti pentru un City Break in Orasul Joburilor - Angajatori de Top? Urmeaza sfaturile de mai jos si o sa devii un expert in arta calatoriei profesionale:
 
  • Fa check-in-ul prin a-ti creea cont pe www.hipo.ro, daca nu ai unul deja, si inscrie-te la eveniment AICI.
     
  • Boarding pass-ul pentru calatoria in Orasul Joburilor este reprezentat de CV-ul Barcode pe care il poti descarca daca iti completezi CV-ul in proportie de minum 50%. Actualizeaza-l, adauga toate coordonatele relevante pentru viitorul tau traseu profesional si printeaza-l intr-un singur exemplar. Acesta este biletul de intrare la fiecare obiectiv turistic cu ajutorul caruia poti cunoaste gazdele obiectivelor turistice, povestea acestora si poti aplica la oportunitatile de cariera pe care le ofera.
     
  • Informeaza-te cu privire la obiectivele turistice cele mai importante pentru tine exact asa cum faci si cand urmeaza sa pleci in vacanta. Vezi companiile participante la eveniment, stabileste-ti un short list cu cele care iti atrag atentia, uita-te la pozitiile disponibile si gandeste-te daca se potrivesc profilului tau de vizitator, dar si cu domeniul in care vrei sa iti gasesti viitorul traseu profesional.
     
  • Identifica ce iti doresti cu adevarat de la viitorul tau job. Indiferent ca vorbim despre programul de lucru, beneficiile pe care le ofera companiile, opiniile angajatilor, colectivul sau pozitionarea sediului, toate acestea reprezinta aspecte principale pe care le poti afla din interactiunea cu angajatorii. Chiar daca vrei sa vizitezi cat mai mult din Orasul Joburilor, timpul tau este un factor foarte important, asa ca stabileste-ti lista activitatilor care se pliaza nevoilor tale!
     
  • Stilul de viata al localnicilor din Orasul Joburilor este diferit. Pentru a te adapta cat mai bine aici, informeaza-te cu privire la acesta si vezi daca pe viitor vrei sa fii unul dintre ei. Cum poti face asta?! Urmareste pe hipo.ro profilul companiilor participante la Angajatori de TOP - Orasul Joburilor, aici vei gasi mai multe informatii despre companii, sediul acestora, dar si mediul de lucru. Poti sa cauti companiile si pe retelele de socializare si sa vezi ce activitati au la birou, daca au iesiri dupa program, teambuildinguri, actiuni de responsabilitate sociala sau activitati in zilele speciale din an.
     
  • Nu uita, daca ajungi la Angajatori de TOP ai posibilitatea sa vorbesti direct cu reprezentantii obiectivelor turistice, afland de la ei toate detaliile de interes pentru tine. Abordeaza-i si afla ce isi doresc de la turistii care le trec pragul! Pune-ti in valoare toate calitatile, fii curios si afla toate detaliile ce te intereseaza, indrazneste sa le pui intrebari.
     
  • Ajuns in Orasul Joburilor nu uita sa prezinti biletul tau de imbarcare pentru a fi scanat la standurile companiilor si astfel vei intra direct in tragera la sorti pentru cele 3 vouchere de calatorie in valoare de 1000 lei. Citeste AICI mai multe detalii.


 
  • Participa la evenimentele locale! Curiozitatea si curajul sunt calitatile ce definesc un adevarat calator in Orasul Joburilor. Conferintele si SkillShop-urile, dar si TechLab-urile sunt pentru o gama larga de vizitatori. Pot participa atat cei experimentati, cat si cei fara experienta fiind abordata o gama variata de subiecte.
Angajatori de TOP este o experienta din care ai multe de invatat. Daca ai trac pentru un interviu propriu-zis, aici este locul unde poti sa scapi de aceasta problema, ba mai mult, te poti face remarcat si poti ajunge in destinatia dorita intr-un timp mult mai scurt.

Nu uita nici de noutatea acestui eveniment: Cartierul orientării în carieră powered by Veeam Software este impartit in 6 zone de interes pentru tine. Indiferent ca esti la inceput de drum sau un turist experimentat, aceasta zona iti pune la dispozitie ghizi ce te vor ajuta sa iti creezi cea mai buna varianta de CV. Specialistii in recrutare iti vor evalua CV-ul si vor oferi note, iti vor prezenta cele mai pretioase tips and tricks cu privire la ce cariera ti s-ar potrivi sau care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi daca iti doresti reconversie profesionala. De asemenea, poti vizita o zonă special amenajată unde poti face poza perfecta din vacanta ta, aceasta fiind potrivita pentru CV sau LinkedIn.

Vino pe 5 si 6 aprilie la Angajatori de TOP - Orasul Joburilor cu CV-ul BarCode si bucura-te de o experienta inedita.
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn