Noutati @ Angajatori de TOP

Orasul Joburilor se deschide, vino la Angajatori de TOP!


Probabil de fiecare data cand iti faci planuri de calatorie, consideri destinatia in care vrei sa ajungi, punctul culminant al experientei tale. Odata ajuns acolo dai un check in wishlist-ul tau, urmand ca la intoarcere sa impartasesti celor pasionati de travel ca si tine, care au fost obiectivele turistice pe care le-ai vizitat, ce ai aflat despre istoria si cultura orasului, cum sunt locuitorii acestuia, ce tipuri de mancare ai incercat si multe alte lucruri care te-au facut sa afirmi ca ai avut parte de o super calatorie.

Insa, te-ai gandit vreodata cum ar fi sa fii turist intr-un oras ale carui trasee sa te duca spre destinatia la care visezi, acesta fiind o locatie “must to visit"? Iata ca a sosit acest moment: Orasul Joburilor se deschide pentru turistii ce sunt in cautarea unui traseu care sa-i duca spre cariera mult visata.

Vrei sa ai parte de o astfel de experienta? Indiferent de tipologia ta de turist (incepator - student, proaspat absolvent; experimentat - entry si middle level; avansat - senior), ai doua zile in care sa parcurgi fiecare Cartier (IT&C, Vanzari, Retail, Automotive, Finance&Banking, Inginerie, FMCG, Marketing&Comunicare etc.) si fiecare punct turistic pe care orasul ti-l pune la dispozitie pentru a identifica traseul profesional potrivit pentru tine. Tot ce mai trebuie sa faci este sa ne vizitezi in una dintre perioadele urmatoare:
 
  • Angajatori de TOP Timisoara, 15 – 16 martie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara
 
 
 
Te intrebi de ce ar trebui sa vii in aceasta calatorie?
 
  • 200 dintre cele mai cunoscute puncte turistice ti-au pregatit cele mai interesante trasee profesionale. Unul dintre cele 9000 te va conduce catre cariera dorita. Zecile de Centre Educationale - SkillShop-uri si Conferinte te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Iar daca esti pasionat de IT ai posibilitatea de a participa la a 10-a editie TechTalks Bucuresti (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte).
 
  • Interactiunea directa cu reprezentantii obiectivelor turistice iti ofera posibilitatea sa gasesti traseul potrivit mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ. Discutiile cu acestia, atmosfera relaxata si frendly din oras, dorinta ta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat de catre locatari.
 
  • Prezenta ghizilor pusi la dispozitie de Orasul Joburilor – Specialistii in HR te vor ajuta sa realizezi obiectivul acestei calatorii si sa identifici abilitatile ce te recomanda ca fiind un turist ce poate sa devina “locuitor cu acte in regula”. Pentru a intra in contact cu acestia, tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi obiectivul turistic CV Experts, iar sansa ta de a inainta catre destinatia dorita va fi mult mai mare.
 
  • Pentru ca ne dorim sa-ti antrenezi spiritul de calator, aventura ta nu se opreste in Orasul Joburilor. Vizita in oras iti ofera sansa de a-ti stabili urmatoarea destinatie, prin organizarea unui concurs ce ofera 3 vouchere de calatorie in valoare de 1000 RON. Click AICI daca-ti doresti sa afli cum poti fi unul dintre norocosii calatori.
 
Esti pregatit sa fii un turist model?

Ca sa ajungi la realizarea obiectivului tau pentru aceasta calatorie, trebuie sa ai un itinerariu bine stabilit, potrivit experientei tale si un bagaj de informatii despre fiecare punct turistic de pe lista ta! Apoi, tot ce iti mai ramane de facut este sa lasi o impresie buna. Pentru a-ti da seama care sunt criteriile in baza carora poti fi considerat turistului ideal in 2019, cu un superpotential de a deveni locuitor al Orasului Joburilor, ti-am pregatit imaginea de mai jos:



Orasul Joburilor este in aceasta perioada o locatie “must visit“ pentru orice calator dornic de experiente noi. Suntem siguri ca nu vei regreta, asa ca te asteptam cu bratele deschise pe 15 si 16 martie la Angajatori de TOP Timisoara si pe 5 si 6 aprilie la Angajatori de TOP Bucuresti.

Orasul Joburilor se deschide, vino la Angajatori de TOP!

P.S Nu ti-ai facut check-in-ul? Acum este momentul. 
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn