Primul pas catre jobul ideal este CV-ul tau. Angajatori de TOP iti ofera consilierea gratuita la standul CV Experts


 

CV-ul tau este cartea de vizita pe care i-o oferi angajatorului. Daca iti doresti sa-i atragi atentia si sa fii chemat la interviu, trebuie sa te asiguri ca acesta este de nota 10. De cele mai multe ori, dupa ce redactam un CV nu suntem convinsi ca acesta arata impecabil si ca va atrage interesul recrutorilor.

Angajatori de TOP iti vine in ajutor! In cele doua zile ale evenimentului, vineri si sambata, 26 si 27 octombrie, vei avea ocazia sa te bucuri de sfaturile specialistilor in resurse umane.

Nu rata aceasta sansa! Treci pe la standul CV Experts inainte de a merge la standurile companiilor. Orice modificare faci in CV-ul tau de pe Hipo.ro se actualizeaza in mod automat si in baza de date a angajatorilor, astfel vei fi cu un pas mai aproape de jobul ideal, cel pe care ti-l doresti si unde vei merge cu drag zi de zi.Specialistii in HR ce vor fi prezenti la standul CV Epxerts, pe 26 si 27 octombrie sunt:

TESTIMONIALE SPECIALISTI HR

Te invitam sa descoperi cateva dintre secretele pe care ar trebui sa le afli inainte de a te intalni cu angajatorul dorit:

Testimoniale specialisti

Participa la Angajatori de TOP toamna aceasta si gaseste-ti jobul ideal. Poti sa alegi din peste 6000 de oportunitati de cariera!
 
Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti