Afla cum sa descarci CV-ul BarCode pentru Angajatori de TOP 2018

Iata cum poti sa te pregatesti pentru Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din tara ce are loc pe 26 si 27 octombrie in Bucuresti. Daca vrei sa-ti gasesti jobul ideal, intr-o companie de top, pregateste-ti CV-ul, transforma-l intr-unul BarCode si vino la eveniment.

Te intrebi cum poti face ca CV-ul tau sa fie BarCodeCV-ul Barcode te ajuta sa aplici la joburile disponibile in cadrul companiilor prezente la targ, folosind un singur exemplar. Pentru a-l putea descarca in acest format, asigura-te ca l-ai completat intr-o proportie de peste 50%. Angajatorii tai preferati il vor scana si te vor introduce automat in baza lor de date.
 
 
 DESCARCA CV-UL BARCODE 

Daca ti-ai actualizat CV-ul pe Hipo.ro si l-ai completat in proportie de peste 50%, iti va aparea un buton care iti va permite sa-l descarci in format BarCode, nimic mai simplu. Vino cu CV-ul la Angajatori de TOP pentru a-ti gasi jobul ideal!

In plus, evenimentul de cariera Angajatori de TOP te invita sa participi si la concurs! Poti castiga unul dintre cele trei vouchere eMAG in valoare de 1000 RON puse in jos ! CV-ul BarCode te ajuta sa fii mai aproape de premiu. Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a intra automat in tombola:

1. Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti ;

2. Descarca CV-ul in format BarCode;

3. Vino cu acesta la una dintre cele doua editii ale targului de joburi si scaneaza-l la cel putin una dintre companiile pentru care ti doresti sa lucrezi;


Ti-am pregatit si un video in care explicam pas cu pas cum poti obtine CV-ul BarCode pentru eveniment:
 
  

Daca toamna aceasta vii insotit de un prieten la targ, explica-i si lui cum poate sa descarce CV-ul BarCode din contul Hipo.
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti