Noutati @ Angajatori de TOP

Afla cum obtii boarding pass-ul pentru un city break in Orasul Joburilor - Descarca CV-ul BarCode

Daca te definesti ca fiind un turist dornic sa experimenteze lucruri noi, sa interactioneze cu persoane pasionate de aceleasi lucruri, sa-si duca la bun sfarsit planul facut inca dinainte sa plece de acasa si sa ajunga sa se mandreasca cu lista impresionanta de locatii pe care le-a vizitat, inseamna ca esti la curent cu vestile bune!

Un nou oras isi deschide portile si abia asteapta sa fie descoperit. Cu certitudine acesta trebuie sa se regaseasca pe harta cu destinatii marcate de-a lungul calatoriilor tale.

Orasul joburilor isi deschide portile:
 
  • Angajatori de TOP Timisoara - 15-16 Martie 2019, Centrul Regional de Afaceri
     
  • Angajatori de TOP Bucuresti - 5 - 6 Aprilie 2019, Sala Palatului
Pentru ca timpul pe care il petreci in oras sa fie valoros, si pregatirea dinainte trebuie sa fie pe masura, astfel ca iti prezentam mai jos etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca nu intampini dificultati la intrarea in oras si nici pe parcursul vizitei tale.

1. Fa-ti ckeck-in-ul -  Inscrie-te pentru a descoperi Orasul Joburilor: Angajatori de TOP Timisoara sau Angajatori de TOP Bucuresti 


2. Pregateste-ti boarding pass-ul - Actualizeaza-ti CV-ul si descarca-l in format Barcode;

Completeaza-ti CV-ul de pe Hipo.ro cu date actuale, in proportie de 50% si iti va aparea un buton care iti va permite sa-l descarci in format BarCode.

Acesta te ajuta sa ai acces simplu si rapid la toate oportunitatile pe care le pun la dispozitie obiectivele turistice reprezentate de cele 200 de companii si sa fii introdus automat in baza de date a acestora. Astfel, esti cu un pas mai aproape de destinatia dorita: CARIERA MULT DORITA.

Ti-am pregatit si un video in care explicam pas cu pas cum il poti obtine:
  
 

Daca iti este totul clar, te invitam sa intri in posesia biletului ce iti ofera acces garantat in Orasul Joburilor - un univers plin de perspective, oportunitati de dezvoltare atat profesionale, cat si personale, de drumuri care te conduc catre locuri asupra carora iti vei dori sa iti lasi amprenta, sa le imortalizezi si apoi sa-ti impartasesti experienta

 DESCARCA CV-UL BARCODE 


3. Prezinta-te cu el intrarea in Orasul Joburilor si scaneaza-l la cel putin un obiectiv turistic - o companie dintre cele prezente.


Pentru ca orice turist isi doreste sa calatoreasca tot timpul, ne dorim ca traseul tau sa nu se opreasca in Orasul Joburilor, ci sa continue. Astfel ca oferim sansa calatorilor ce au pasit pragul Orasului Joburilor sa intre automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 vouchere de calatorie in valoare de 1000 RON

Vino cu biletul tau de acces in unul dintre orase si extindeti calendarul de calatorii.


In plus, te incurajam sa nu vii singur in aceasta calatorie, pentru ca experietele sunt mult mai intense daca sunt traite alaturi de alte persoane, asa ca da de veste si prietenilor tai despre noua destinatie de calatorie pe care nu trebuie sa o ratati.   
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn