Iata de ce ar trebui sa-ti creezi CV-ul pe Hipo.roIti cauti un job? Profita de oportunitatile disponibile pe Hipo.ro. Creeaza-ti un cont, daca nu ai deja unul si completeaza-ti CV-ul! Vei avea posibilitatea sa aplici la numeroase joburi, in companii de top sau, daca alegi optiunea ca CV-ul tau sa fie „cautabil”, vei fi contactat direct de catre recrutori pentru un job.

Toamna aceasta revine Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din tara, ce are loc in Timisoara la Centrul Regional de Afaceri si in Bucuresti la Sala Palatului. Opreste-te din a-ti imagina cariera pe care ti-o doresti, treci la fapte. Acum ai sansa ca lucrurile sa devina realitate. CV-ul completat pe Hipo.ro si participarea la eveniment te vor aduce fata in fata cujob-ul ideal.

Nu te-am convins? Citeste cele 5 motive exemplificate in randurile de mai jos:

1. Contul pe Hipo.ro se creeaza usor si rapid, nu este nevoie de foarte multe date.Il poti face in maxim 2 minute, si in plus, poti sa importi informatiilepe care le ai pe Facebook sau LinkedIn. Tu doar va trebui sa completezi cele mai relevante detalii despre tine si apoi poti sa dai startul aplicarilor la joburile de interes din domeniul tau de activitate.

2. Cei mai doriti angajatori din Romania: Oracle, Continental, Microsoft, IBM, Amazon, OMV Petrom, Grup Renault Romania, Vodafone, Google, Bosch Romania si multi altii cauta candidati valorosi pe Hipo.ro. Completeaza-ti CV-ul, asigura-te ca arata impecabil (fara greseli gramaticale) si aplica, toti acesti pasi sunt foarte usor de facut si te pot ajuta sa fii mai aproape de jobul pe care ti-l doresti.

3. Joburile prezente pe Hipo.ro sunt pentru candidatii ce studiaza in prezent la o unitate de invatamant superior, pentru cei ce si-au finalizat studiile sau pentru persoane ce au deja experienta. Angajatorii cauta studenti, masteranzi, proaspat absolventi, tineri profesionisti sau seniori, cu rezultate academice excelente, ce-si doresc o cariera de succes. Venim in ajutorul tau cu alerte saptamanale, in care-ti prezentam joburile disponbiile pe Hipo.ro, in functie de domeniul in care-ti doresti sa activezi si nivelul tau de experienta.

4. Cele mai tari evenimente de recrutare vor fi mai aproape  de tine: Angajatori de TOP Timisoara, Angajatori de TOP Bucuresti, Angajatori de TOP Virtual sau Targul Virtual pentru Absolventi. Daca vrei sa interactionezi fata in fata cu angajatorii, te asteptam la cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP. Vino pe 19 si 20 octombrie in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri si pe 26 si 27 octombrie in Bucuresti, la Sala Palatului.

    Vei avea ocazia sa vizitezi standurile companiilor preferate, sa vezi ce oportunitati de cariera au disponibile, dar si sa participi la conferinte sau workshop-uri cu diverse teme, unde poti sa le arati reprezentatilor companiilor ce te recomanda pentru joburile pe care le au disponibile, dar si sa afli informatii utile, ce te vor ajuta cu siguranta in viitor. In cazul in care nu ajungi la targurile fizice, iti recomandam targul virtual, unde poti aplica online la posturile disponibile in cadrul companiilor.

5. CV-ul completat pe Hipo.ro poate fi modificat oricand doresti, trebuie doar sa accesezi rubrica „CV-uri”. Daca selectezi optiunea ca CV-ul tau sa fie public, poti fi contactat pentru un job, chiar daca tu nu ai aplicat la acesta. Iti recomandam sa creezi mai multe CV-uri, numarul maxim permis este 5 si cel putin unul dintre acestea sa fie „cautabil”.
 
Pentru a participa la targurile de cariera fizice nu trebuie sa printezi CV-ul in zeci de exemplare, ci doar sa descarci CV-ul BarCode, sa-l printezi intr-un un singur exemplar ce va fi scanat de toate companiile carora le vizitezi standul.

Iata de ce iti recomandam sa-ti descarci CV-ul BarCode:
 
  • CV-ul BarCode iti ofera posibilitatea de a intra in doar cateva secunde in baza de date a angajatorilor. Astfel, vei fi contactat daca vor aparea alte oportunitati de cariera potrivite pentru tine.
     
  • Daca decizi sa modifici CV-ul dupa ce ai participat la targ, angajatorii care ti-au scanat CV-ul vor vedea varianta actualizata.
     
  • Poti castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 1000 RON la cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP! Trebuie doar sa urmezi pasii prezentati aici.

Gaseste-ti jobul ideal pe Hipo.ro. Da click pe butonul de mai jos, completeaza-ti CV-ul si vino la Angajatori de TOP – ai sansa sa le demonstrezi celor 200 de companii ca esti persoana potrivita pentru unul dintre cele 9000 de joburi. Succes!
 
Vreau sa-mi creez CV-ul