Noutati @ Angajatori de TOP

Iata de ce ar trebui sa-ti creezi CV-ul pe Hipo.ro



Nu ti-ai gasit inca traseul profesional? Profita de oportunitatile disponibile pe Hipo.ro. Creeaza-ti un cont, daca nu ai deja unul si completeaza-ti biletul de imbarcare pentru cea mai interesanta vacanta din acest sezon! Vei avea posibilitatea sa vizitezi numeroase obiective turistice, iar daca te remarci printre ceilalti pasionati de travel, vei fi contactat pentru urmatoarea aventura.

Primavara aceasta Angajatori de TOP devine Orasul Joburilor si are loc in Timisoara la Centrul Regional de Afaceri si in Bucuresti la Sala Palatului. Opreste-te din a-ti imagina cariera pe care ti-o doresti, vino in Orasul Joburilor. Acum ai sansa ca lucrurile sa devina realitate. Biletul tau de imbarcare este CV-ul completat pe Hipo.ro, iar participarea la eveniment este traseul sper job-ul ideal.

Nu te-am convins? Citeste cele 5 motive exemplificate pentru a ajunge in Orasul Joburilor:

1. Contul pe Hipo.ro se creeaza usor si rapid, nu este nevoie de foarte multe date.Il poti face in maxim 2 minute, si in plus, poti sa importi informatiile pe care le ai pe Facebook sau LinkedIn, cum faci si atunci cand esti in vacanta. Tu doar va trebui sa completezi cele mai relevante detalii despre tine si apoi poti pleca in calatoria din Orasul Joburilor.

2. Cele mai importante obiective turistice din Romania: Continental, Rompetrol, Grup Renault Romania, Bosch Romania, Coca-Cola, Nestle, P&G si multi altii cauta turisti interesati pe Hipo.ro. Completeaza-ti boarding pass-ul, asigura-te ca arata impecabil (fara greseli gramaticale) si aplica, toti acesti pasi sunt foarte usor de facut si te pot ajuta sa fii mai aproape de destinatia finala, cariera pe care ti-o doresti.

3. Indiferent ca esti un turist incepator, care nu ai terminat inca facultatea sau unul experimentat, joburile prezente pe Hipo.ro sunt pentru cei ce studiaza in prezent la o unitate de invatamant superior, pentru cei ce si-au finalizat studiile sau pentru persoane ce au deja experienta. Angajatorii cauta studenti, masteranzi, proaspat absolventi, tineri profesionisti sau seniori, cu rezultate academice excelente, ce-si doresc un traseu profesional de succes. Venim in ajutorul tau cu alerte saptamanale, in care-ti prezentam joburile disponbiile pe Hipo.ro, in functie de domeniul in care-ti doresti sa activezi si nivelul tau de experienta.

4. Cele mai tari evenimente de recrutare vor fi mai aproape  de tine prin intermediul Orasului Joburilor: Angajatori de TOP Timisoara, Angajatori de TOP Bucuresti, Angajatori de TOP Virtual sau Targul Virtual pentru Absolventi. Daca vrei sa interactionezi fata in fata cu angajatorii, te asteptam la cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP. Vino pe 15-16 martie in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri si pe 5-6 aprilie in Bucuresti, la Sala Palatului.

    Vei avea ocazia sa vizitezi obiectivele turistice preferate, sa vezi ce oportunitati iti ofera acestea, dar si sa participi la conferinte sau workshop-uri pe diverse teme, unde poti sa le arati reprezentatilor companiilor ce te recomanda pentru a-ti continua traseul profesional alaturi de ei, dar si sa afli informatii utile, ce te vor ajuta cu siguranta in viitor. In cazul in care nu ajungi la targurile fizice, iti recomandam targul virtual, unde poti aplica online la posturile disponibile in cadrul companiilor.

5. Bordind pass-ul completat pe Hipo.ro poate fi modificat oricand doresti, trebuie doar sa accesezi rubrica „CV-uri”. Daca selectezi optiunea ca CV-ul tau sa fie public, poti fi contactat pentru un job, chiar daca tu nu ai aplicat la acesta. Iti recomandam sa creezi mai multe CV-uri, numarul maxim permis este 5 si cel putin unul dintre acestea sa fie „cautabil”.
 
Pentru a participa la Orasul joburilor nu trebuie sa printezi CV-ul in zeci de exemplare, ci doar sa descarci CV-ul BarCode, sa-l printezi intr-un un singur exemplar ce va fi scanat de toate obiectivele turistice.

Iata de ce iti recomandam sa-ti descarci CV-ul BarCode:
 
  • CV-ul BarCode iti ofera posibilitatea de a intra in doar cateva secunde in baza de date a angajatorilor. Astfel, vei fi contactat daca vor aparea alte oportunitati de cariera potrivite pentru tine.
     
  • Daca decizi sa modifici CV-ul dupa ce ai participat la targ, angajatorii care ti-au scanat CV-ul vor vedea varianta actualizata.
     
  • Poti castiga unul dintre cele 3 vouchere de calatorie in valoare de 1000 RON la cel mai mare targ de cariera din tara – Angajatori de TOP! Trebuie doar sa urmezi pasii prezentati aici.

Gaseste-ti destinatia viitoare pe Hipo.ro. Da click pe butonul de mai jos, completeaza-ti CV-ul si vino la Angajatori de TOP – ai sansa sa le demonstrezi celor 200 de obiective turistice ca esti persoana potrivita pentru unul dintre cele 9000 de trasee profesionale. Succes!
 
Vreau sa-mi creez CV-ul

LinkedIn