Noutati @ Angajatori de TOP

Cea mai mare editie Angajatori de TOP te premiaza cu un Iphone 8

Peste 3000 de joburi in Timisoara si 6000 in Bucuresti, prezenta a peste 200 dintre cei mai doriti angajatori, oportunitati de dezvoltare personala si profesionala potrivite fiecarui nivel de experienta: entry, middle, senior si nu in ultimul rand, un concurs ce ofera ca premiu un Iphone 8.  

Este momentul sa devii constient de potentialul pe care il ai si sa-l valorifici, astfel incat jobul dorit sa fie al tau. Ai mai multe skill-uri decat crezi, iar noi iti punem la dispozitie mediul potrivit dezvoltarii carierei la care visezi!

Angajatori de TOP, te incurajeaza sa te faci remarcat si isi doreste sa contribuie la crearea viziunii de perspectiva asupra viitorului tau. Identifica fiecare experienta pe care ai avut-o de-a lungul timpului, fii proactiv, perseverent, fii dornic sa interactionezi cu persoanele care pot aduce un plus de valoare parcursului.

Toate actiunile de mai sus pot fi rezumate in etapele de mai jos, iar pentru a putea fi numit fericitul castigator al premiului pe care il oferim, asigura-te ca le parcurgi cu rigurozitate :
 

1. Inscrie-te in perioada:
 
12 Februarie - 15 Martie 2018 - Angajatori de TOP Timisoara
  

12 Februarie - 22 Martie 2018 - Angajatori de TOP Bucuresti 


2. Actualizeaza-ti si descarca-ti CV-ul in format Barcode;

3. Vino cu el la Angajatori de TOP si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele prezente.
 

Timisoara
 
Bucuresti

16-17 Martie  
 

 23-24 Martie 
 

Centrul Regional de Afaceri
 

Sala Palatului  
 
 
Cine poate participa?
 
Orice candidat care se inscrie la una dintre editiile evenimentului Angajatori de TOP din aceasta primavara, isi completeaza CV in proportie de cel putin 50%, il descarca in format Barcode in perioada 12 Februarie - 22 Martie 2018 si il scaneaza la cel putin unul dintre standurile companiilor prezente la targul de cariera.

Descarcarea CV-ului Barcode nu dureaza mai mult de cateva secunde, iar acesta iti ofera avantajul de a avea acces cu un singur exemplar la toate job-urile prezentate in cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, scanarea acestuia te introduce automat in baza de date a companiei preferate. Nu trebuie sa depui niciun efort in plus! 

iPhone 8 are un design complet nou din sticla, ce te face sa simti ca experimentezi ceva cu totul nou! Practic, elegant si extrem de folositor pentru candidatii dinamici si dornici sa ramana conectati oricand la informatie si sa poata accesa toate fisierele oriunde s-ar afla! 

Afisajul telefonului se face pe un ecran de 4.7 inch, care vine cu functii precum Retina disply, Shatter Proof si 3D Touch, True tone, Fingerprint-resistant oleophobic coating, Display Zoom. Sistemul de operare este iOS 11, iar camera digitala de 12 MP care are un senzor mai mare si mai rapid, un nou filtru de culoare, pixeli cu adancime superioara si stabilizare optica a imaginii, te va ajuta sa surprinzi prima zi la noul loc de munca cu o claritate uimitoare!


Angajatori de TOP iti ofera toate argumentele necesare pentru a te convinge ca detii abilitatile pe care le cauta angajatorii in procesul de recrutare si selectie de personal.

Ai mai multe skill-uri decat crezi, iar noi ne luam raspunderea sa iti prezentam fiecare zona pe care o poti exploata, astfel incat sa iei si job-ul dorit. 

Hai, curaj! Se anunta o primavara promitatoare!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului.

LinkedIn