Regulament concurs Facebook Angajatori de TOP


Organizator: Catalyst Solutions SRL, Strada Pitar Mos, Nr 6, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti, Romania www.catalyst.ro

Acest regulament se adreseaza si este valabil pentru fiecare persoana care se inregistreaza conform acestui regulament si dobandeste calitatea de Participant.

Inregistrarea si participarea dumneavoastra la aceasta campanie de promovare inseamna si acordul implicit cu regulile de participare prezentate aici.
 

1. Participarea

- La aceasta campanie de promovare pot participa numai persoane de nationalitate romana cu varsta de peste 18 ani;

- Doar persoanele rezidente in Romania pot participa la aceasta campanie de promovare;

- Angajatii Catalyst Solutions SRL si rudele acestora nu au dreptul de participare la aceasta campanie de promovare.
 

2. Perioada de desfasurare

- Perioada de desfasurare a campaniei de promovare este 26 ianuarie 2018 - 5 martie 2018.

3. Inregistrarea si participarea

- Inregistrarea la aceasta campanie de promovare se poate face doar prin intermediul paginii de facebook Angajatori de TOP;

-Candidatii care vor sa participe la concurs vor trebui sa-si invite un numar cat mai mare de prietenii la unul dintre cele doua evenimente create: Angajatori de TOP Timisoara (16-17 martie 2018, Centrul Regional de Afaceri) sau Angajatori de TOP Bucuresti (23-24 martie 2018, Sala Palatului), tinandu-se cont de orasul de interes al fiecarei persoane din lista;

-Fiecare participant se poate inscrie cu contul de Facebook in aceasta campanie. In cazul in care un participant isi creaza mai multe conturi, acest fapt va duce la anularea participarii persoanei la aceasta campanie de promovare;

-Utilizarea unui profil de facebook care nu este real sau nu apartine persoanei inregistrare, duce la anularea participarii persoanei la aceasta campanie de promovare.

4.Conditii de participare

-Pentru a putea intra in aceasta campanie de promovare, orice participant trebuie sa foloseasca un profil de Facebook real/valid;

-Pasul doi este acela de a invita minimum 30 de persoane interesate de unul dintre cele doua evenimente create pe pagina de Facebook Angajatori de TOP: Angajatori de TOP Timisoara sau Angajatori de TOP Bucuresti, evenimente care vor avea loc in luna martie;

-Orasul persoanelor invitate trebuie sa fie in proximitatea celor doua orase: Timisoara sau Bucuresti; Nu este obligatorie trimiterea invitatiilor pentru ambele evenimente.

-Trimiterea unui mail, de pe o adresa valida, catre suport@hipo.ro in care sunt mentionate datele de contact (nume, prenume, adresa de mail, numar de telefon ale participantului ), dar si numarul de persoane catre care a fost lansata invitatia, cat si evenimentul catre care s-a lansat: Angajatori de TOP Timisoara/Bucuresti.

5.Desemnarea castigatorului

-Fiecare candidat participant la unul dintre cele doua evenimente de pe pagina de Facebook Angajatori de TOP, va intra intr-o baza de date;

-Pe baza acestei liste se va efectua tragerea la sorti din totalul participantilor inscrisi in concursul din perioada 25 ianuarie-5 martie;

-Desemnarea castigatorului va fi realizata pe site-ul random.com (printr-un video), iar anuntarea acestuia va fi facuta publica pe pagina de Facebook Angajatori de TOP si printr-un email pana pe data de 15 martie.

6.Acordarea premiilor

-Premiul acordat castigatorului consta in 2 invitatii gratuite la un film (2D, 3D sau 4DX) in perioada: martie-aprilie

-Premiul nu este transferabil si inlocuibil;

-Nu se ofera contravaloarea premiului in locul acestuia;

-Locatia pentru vizualizarea filmului va fi aleasa de comun acord cu castigatorul premiului.

7. Notificarea, verificarea si validarea castigatorului

-Castigatorul va fi validat in urma verificarii datelor transmise pe mailul organizatorului si pe fiecare pagina de event;

-Castigatorul va fi anuntat prin email si telefon pana pe data de 15 martie 2018;

-Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorul se va prezenta la sediul Catalyst Solutions, cu buletinul de identitate in ziua agreata de comun accord cu organizatorii concursului. In cazul neprezentarii, tragerea la sorti se va relua in ziua imediat urmatoare zilei in care expira termenul de ridicare a premiului.

8. Politica de confidentialitate

Catalyst Solutions SRL respecta regulile cofidentialitate si de protejare a informatiilor private.

Politica de confidentialitate poate fi consultata aici: http://www.hipo.ro/locuri-demunca/confidentialitate


General:

- Participarea la aceasta campanie de promovare este libera de orice plata sau taxa, nu se cere cumpararea unor produse sau servicii si nu este conditionata de utilizarea serviciului www.hipo.ro.

- Datorita caracterului liber de participare fara obligatii financiare, toti participanti inteleg si sunt de acord ca Organizatorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube sau pierderi directe, indirecte sau accidentale legate de aceasta campanie de promovare si nu i se vor cere niciun fel de despagubiri materiale sau morale.

- Organizatorul acestei promotii are dreptul de a descalifica participantii ce nu indeplinesc sau incalca regulile acestei promotii fara nici o avertizare prealabila si fara oferirea nici unui fel de compensatii.

- Organizatorul are dreptul de a aduce amendamente si completari la acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, acestea intrand in vigoare de la data postarii lor la adresa

https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/articol/2312

- Este responsabilitatea participantilor de a se informa despre eventualele modificari ale REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE.

- Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru orice impedimente de participare la concurs sau la validarea castigatorului datorate erorilor participantului sau a erorilor si defectiunilor mijloacelor folosite pentru inregistrare, validare si comunicare de catre participant.

- Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau suspenda aceasta campanie de promovare in cazul aparitiei unor cauze care nu tin de controlul acestuia.

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra ca Participant si S.C. Catalyst Solutions S.R.L. ca Organizator, si reglementeaza acest concurs.

Faptul ca un Participant nu a luat cunostinta de REGULAMENTUL DE PARTICIPARE in mod intentionat, din dezinteres sau din necunostinta, cade in raspunderea acestuia, organizatorul postand in pagina de inregistrare o legatura directa, explicita si cu corp de litera vizibil catre acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, conform uzantelor de pe WorldWideWeb.

- Pentru intrebari si clarificari cu privire la aceasta campanie ne puteti scrie la adresa de email: suport@hipo.ro.